I used to laugh it of, but now I'm in to deep

Kvällen igår bjöd på en cykeltur till mem med Macce och Lovisa. När vi kom hem igen så blev det kortspel, och jag blir alltid så sur när jag spelar kort med Lovisa för hon har sån satans tur hela tiden! Nu sitter jag iallafall här och taggar inför poolparty hos kusinerna ikväll. Något avundsjuk kanske, en pool i trädgården skulle ju inte sitta fel när det är såhär varmt. Frågan är ju bara vart den skulle få plats, ts. Ne, nu ska jag fixa lite med annat.

PUSS

I'm here, and suddenly everything is so clear

Jag har precis kommit hem efter att ha spenderat några timmar i brunnsparken med Lovisa. Vi har pratat massvis om allt mellan himmel och jord känns det som, och vårt prat ledde till en hel del planer och planering! Nu är hela veckan fullbokad och jag ser fram emot varenda dag! Nu ska jag äta, sen ska jag ut och träffa Lovisa och Macce. 

PUSS

one last kiss

Jag har bara tagit det lungt idag, jag har gjort mest ingenting. Det vart lite långtråkigt men jag har inte vågat umgås med någon idag. Jag tror min familj snart börjar kalla mig pmsmonster.. Men imorgon ska jag våga sociala mig, med Lovisa och Macce. Det ser jag fram emot! Nu tänkte jag att jag skulle lägga mig i sängen och kolla på OC. Lukta lite lagom mycket på Daniels tröja som jag har på mig, det är helt sjukt va man kan sakna en person, efter bara en dag.

PUSS

try your best to break me

Jag hade supertrevligt med mina flickvänner igår. Lite chill i brunnsparken, massa prat och skratt. Jag älskar sena sommarkvällar, verkligen. Några minuter efter att tjejerna hade gått hem fick jag sms från Lovisa, där hon frågade om en sen kvällspromenad lät lockande. Så jag träffade henne en stund igen. Nu har jag precis ätit frukost, jag har blivit helt såld på yoghurt och äppelmos efter praktiken, det är sjukt va gott det är! haha. Jag ska gå och klä på mig, sen skulle jag och mamma gå upp till minneslunden var det prat om.

PUSS

but with you it feels like the first day of my life

Mina ögon var svullna hela dagen igår, allergitabletterna hjälpte inte helt och hållet. Men jag tänkte att det här har ju försvunnit tills imorgon, men neheråå, där hade jag fel. Här sitter jag och är nästan lika svullen som igår. Jättekul, verkligen. Skapligt vackert iallafall. Jävla allergifan. Jag hoppas att det försvinner så man vågar visa sig ute ikväll iallafall, för då ska jag träffa mina söta flickvänner och mysa i brunnsparken. Nu ska jag åka till min mormor, hon ringde igår och berättade att hon har brutit foten och måste gå med gips. Stackars kvinnna!
PUSS

and that a day will come, when the fight is won

När jag vaknade i morse och skulle öppna ögonen så gick det inte. Vilken panik jag fick! Tillslut kunde jag öppna dem en liten bit, men fan så obehagligt. Så jag skrek på min mor som skyndade sig upp, hon hämtade allergitabletter och här sitter jag och ser nästan allting just nu. Jävla gräsallergi alltså, det blir bara värre och värre för varje år som går! Så idag funderar jag på att inte visa mig bland folk överhuvudtaget. Det är dagens planer..

PUSS

she's always ready

Jag har spenderat dagen ute i stegeborg med min mor & far, även mormor & morfar kom förbi en sväng. Jag lyckades somna i solen, så nu är solbrännan lite ojämn om man jämför ryggen mot magen. Lite smått bränd är jag också, men jaja! Vad som händer ikväll återstår att se, mina planer försvann så jag får se vad jag hittar på.

PUSS

you give me something to belive in

Jag har tagit mitt första dopp för i år idag! Jag och Elin tog partybilen och hämtade upp Timmy, Emma och Sunkan. Så tog vi Elins "smarta genväg" till skiren. Skapligt kallt men jag doppade mig iallafall. Nu sitter jag här och bara tar det lungt, jag är sjukt trött och tror inte jag orkar sociala mig mer med någon i kväll. Jag insåg precis att jag fyller år nästa söndag, om 12 dagar. Helt sjukt va snabbt tiden går.

PUSS


don't you know our love is stronger than jesus

Ibland undrar jag om livet kan bli mycket bättre än vad det är just nu. För fifan va jag är lycklig. Idag lyser solen och temometern visar på 23 grader, i skuggan! Jag ska fixa i ordning mig och packa badkläder. Sen tar jag bussen in till stan och möter Elin. Sen åker vi vidare någonstans och badar. Underbart!

PUSS

don't be scared

Alone at home så att säga. Mor och far har åkt iväg och kommer hem imorgon, bror är i skärgården någonstans och kommer hem senare idag. Jag har nyss fixat finaste spelningslistan med musik, nostalgitripp där va. Jag känner mig helt crazy idag, eller så är jag bara allmänt glad. Jag har sommarlov, världens bästa vänner och världens bästa pojkvän! Honom spenderade jag kvällen med igår, det var en otroligt underbar kväll. Han får mig att le som ingen annan. Nu ska jag forstätta lyssna på min nostalgiska musik.

PUSS

lift me up

Jag tycker verkligen om att det stannar en stor busslast på gatan utanför mitt hus. Jag måste lära mig att jag inte kan springa omkring i huset i bara underkläder eller handduk på sommrarna. Blir lite pinsamt läge sometimes, haha. Igår var det midsommar, dagen spenderades med Lovisa, Johanna, Tubbe och Pierre. Vi var överallt och ingenstans känns det som, typ. Men jag klagar inte, jag hade trevligt ändå! Idag ska jag träffa Daniel, det blir mys!

PUSS

let me be the one

Midsommar. Impulsidéer, äventyr, spontant, lovisa, johanna! 
Jag tror att det kan bli en bra kväll!

this years love

När jag vaknade låg jag i sängen och peppa för springrundan, men när jag sen drog upp rullgardinen och såg att det regnade så blev jag genast väldigt lat. Men som Elin sa, det är ju tanken som räknas? right! Springa kan jag göra någon annan dag. Efter promenaden med Erika igår så har jag fått myggbett i nacken och på benen, jag hatar myggbett! Men nu ska vi va positiva och gå och äta lite frukoost. Sen kanske muntra upp min bror lite, han är sjuk och inte på världens bästa humör gubben!

PUSS

den vackraste stunden i livet var den när du kom

Jag är rätt bra på att snurra in mig själv i massa förvirrande tankar. Men tillslut blir det bra. Jag har spenderat dagen med min pojkvän, riktigt mys. Även värt att nämna att vi idag har varit tillsammans i fem månader! Kvällen avslutades med en promenad tillsammans med Erika, trevligt var det. Nu funderar jag på att ta något att äta och sen sova! Imorgon blir det nog springrundan igen och sen ska jag träffa Lovisa, Macce och Nicce. Det var alldeles för längesen vi sågs alla fyra, så det ser jag fram emot!  




 






                                                                                                                                                                                      
     fem månader
                                                                                                                                                                                         I love you

another day belongs to you and me

När jag tittar ut genom fönstret framför mig så ser jag en klarblå himmel. Lite lycklig jag blev när jag vaknade och fick se det. Jag känner mig lite mer pepp på livet, Lovisa gjorde min dag igår. Hon är riktigt bra! Jag hade tänkt att jag skulle ut och springa nu, sen när jag kommer hem ska jag städa mitt rum, sen blir det att ta bussen in till Johanna! Hoppas på en härlig dag!


PUSS

It’s still a little hard to say what's going on

I förrgår träffade jag Johanna, igår träffade jag Elin, idag ska jag träffa Lovisa.
Mina vänner är bäst!

PUSS

carpe diem

The day after yesterday. Det regnar ute, tydligen har det åskat tidigare också. Det känns som om jag har åska i mitt huvud. Bra jämförelse tycker jag. Jag hade önskat att jag inte hade någonting alls bestämt idag, bara få ligga i sängen under täcket, med en bra film och kanske en godispåse hade varit underbart. Men nej, jag ska snart fixa i ordning mig och åka iväg på studentfiranden. Om det regnar så tror jag att jag avstår utspringet, det känns inte lockande alls. Jag är glad, och allting känns bra efter mina downfalls i tidigare veckan. Johanna och jag insåg, eller johanna hjälpte mig att inse igår, att det finns ingenting jag kan göra åt saken förns onsdag nästa vecka ändå. Så varför gå och grubbla och oroa sig nu? Jag släppte allt i samma stund som jag och Johanna gick ut igår. Jag hade en klockren kväll, det var verkligen skitkul!
Emelie, Maja, Moa, Krattan och Jojjo -kärleksförklaringarna hörde ni igår, men fan va ni är bra!

Det här sommarlovet ska jag leva för stunden, för dagen. Jag ska ta allt som det kommer och försöka att inte oroa mig för saker i förväg, saker jag ändå inte kan göra någonting åt just då. Det låter bra tycker jag.

Nu ska jag fixa mig för studentfirandet,
PUSS

hey, let´s go

SOMMARLOV SOMMARLOOV SOMMARLOOOV

PUSS SOM FAN

I lose myself in all these feelings

Imorgon är det skolavslutning, imorgon har jag gått ett år på gymnasiet. Det är sjukt va tiden går snabbt, jag hänger inte med. På kvällen blir det party med lite flickor från klassen. Det är så långt jag har planerat än, längre orkar jag inte tänka.

PUSS

To hell with my pride, let it fall like rain

Vilken dag! Jag vaknade upp bredvid Daniel imorse, sen åkte han iväg till skolan. Medan jag var kvar hemma och latade mig eftersom jag hade sovmorgon. Sen flöt väl dagen på rätt bra, jag har varit så jääkla trött bara, helt otroligt. När jag är trött, riktigt trött så blir jag bara på dåligt humör. Så jag har nog varit största plågan idag kan jag tro.. Efter skolan hade jag ju då lovat Johanna att leta efter en klänning med henne på stan, så efter lite käk och känslosamma diskussioner begav vi oss däråt. Som tur var så hittade hon klänningen rätt snabbt och vi fastnade hos Elin och höll henne sällskap när hon jobbade, gratis jordgubbar till oss! lovely. Nu funderar jag starkt på att gå och lägga mig.

PUSS

if love was time I would give you an eternity

Idag har jag träffat Lovisa, det sker allt för sällan nu för tiden, så det var riktigt kul. Vi tog en filt och satte oss i brunnsparken och bara pratade. Hade det bara varit liiite varmare hade allt varit perfekt. Sen nu ikväll så har jag och pappa varit ute och övningskört, för tredje gången eller nått. Framsteg framsteg! Jag kom hem levande i allafall, så det gick ju bra, ts. Nu sitter jag och kollar bussar imorgon, jag har tydligen sovmorgon ifrån matten, så jag börjar vid halv tio. Finns typ ingen buss som passar så jag kommer i tid till lektionen, antingen kommer jag 40 minuter innan vi börjar, eller 5-10 minuter efter att vi har börjat. Jag kör fan på att komma försent, det är det värt! Jajjamänsan. Nu ska jag nog gå och lägga mig.


PUSS

you're all I ever dreamed about

Jag är hos min pojkvän, han är bäst.

PUSS

drown in your memory

Det blev en hemmakväll igår, somnade tidigt gjorde jag också, riktigt skönt. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska orka ge mig ut och springa, skulle va riktigt härligt att starta dagen så. Hm, så det får blir så helt enkelt! Idag ska jag nog plugga lite faktiskt, jag måste göra lite datakunskap..  Men det blir fan det sista jag pluggar hemma den här terminen. Senare ska jag träffa min pojkvän hoppas jag! Det tycker jag om!

PUSS

baby I can feel your halo

Fredag betyder helg, och helg kan ju inte vara annat än underbart! Det här är nog första helgen på riktigt länge som jag nästan inte har någonting alls planerat. Faktiskt riktigt skönt! Jag funderar på att bara ha en hemmakväll, men man brukar tröttna på det framåt klockan nio. Men det är lockande, jag är så himla trött och nu har jag ont i magen också. Hela veckan har bara sprungit förbi, det känns nästan som tisdag idag. Vi har slutat tidigt varje dag och vi har ju knappast gjort något vettigt på nån lektion typ. Men skönt att komma hem tidigt iallafall. Just nu sitter jag och kollar runt på bärbara datorer, det lutar åt att önska sig en i födelsedagspresent. Jag fyller år om exakt en månad idag faktiskt!

PUSS

heartfeltlies

Jag har precis varit inne hos Erika och ätit tårta. Hon fyller år på torsdag, så det blev lite firande i förskott. Så var ännu en måndag förbi, den näst sista innan sommarlovet! Jag känner att jag räknar ner hela tiden, men jag längtar så galet. Jag behöver vara ledig, jag är helt slut. Imorgon är det sista provet för det här året som skrivs, matte. Jag ska gå och plugga lite till nu, sen ska jag nog faktiskt sova.

PUSS

RSS 2.0