trying my best

Just nu sitter jag och fryser som en gris i soffan. Jag tror att infektionen efter operationen har gett mig feber också. Usch. Så trött på allt och inget. Men det är bara försöka vara positiv! positiv, positiv, positiv! Min bror står i köket och lagar mat åt mig nu, fina fina han.

what's the point of doing anything

Idag är jag sjukskriven kan man säga. Kom hem från vårdcentralen för en stund sen och tydligen måste jag äta pencillin igen. Börjar bli skapligt trött på det här. Men efter regn kommer solsken, eller hur? Tur att jag har fått  spendera förmiddagen med min bror. Han är fin han. Offrade sin sovmorgon för att följa med lillasyster till vårdcentralen, finnas med där som mentalt stöd, skjutsa runt mig, vara beredd på att ta emot mig ifall jag skulle halka, fixa mat och bära mig över staketet vid parkeringen. Snäll är han iallafall! Jag är rätt trött på att känna mig handikappad. Vi får se hur veckan blir..

last time I saw you

Therese kom precis hit. Så jag ska avsluta min söndagkväll tillsammans med henne framför sista avsnittet av ensam mamma söker! Himla mys tycker jag. Kan inte bli bättre!

everywhere you go

Jag älskar att TV4 komedi har husetfullt-maraton varje söndag. Lovely! Så jag ska ligga i soffan och nörda hela dagen. Det har blivit mycket mys i soffan i helgen, men det blir lätt så när man inte kan gå! Lite plugg ska väl också göras I guess.

det är bara tur att hjärtat klappar, ändå

Therese har precis gått hem. Vi har slappat järnet i soffan hela kvällen, kollat på tv, pratat, skrattat och ätit popcorn. Tror det var precis en sån kväll jag behövde, himla bra. Therese är himla bra. Obeskrivligt bra faktiskt.


Jag är så obeskrivligt glad över att du finns i mitt liv.
världens bästa fantastiska du


if perfect what you'r looking for

Inte heller dagens planer blev som de skulle, men det kanske är lika bra.. Igår kom världens bästa Johanna hit. Vi låg i min säng hela kvällen, tittade på tv, pratade och bara var glada över att vi har varandra. Det var fint! Nu har jag överlevt att ta mig ner för trappan och placerat mig i soffan. Lite plugg, frukost och tv med huset fullt på! Så ska jag spendera min lördagförmiddag. Senare ikväll skulle jag tro att jag får besök av Therese. Fint. Jag lever!

        
Jag saknar mina J:n. Mina fina J:n. You rock my world.


Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Helgens planer är ändrade, det blir ingen utgång ikväll. Istället ska jag ta det så lungt jag bara kan, och förhoppningsvis blir det tillsammans med Johanna. Imorgon ska jag också ta det jäkligt lungt, förhoppningsvis tillsammans med Therese. Så fint så. Just nu ligger jag nerbäddad i soffan på order från läkarn och min far. Galet ont i tån, men nu är den nyopererad och förhoppningsvis blir allt bra nu. Så kryckorna och jag ska ha en chillhelg. Fint.


the first time you kissed me

Idag har det varit en lång dag på praktiken, men jag har ritat kära elefanter och åkt rutschkana på berget, så jag har överlevt. Men ack så trött man blir. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det att halvsova framför tv:n. Imorgon är det fredag, vilket innebär adventsfirande i kyrkan med praktiken, kort dag, besök på vårdcentralen och förhoppningsvis utgång med Lars om allt går som det ska. Nice one!


on the first page of our story

Idag har jag varit ledig. Hur jäkla underbart som helst! Det behövdes. Efter att bara ha slappat hemma hela dagen så åkte jag in och mötte Maja. Så jag har spenderat eftermiddagen hos henne, vi har bakat till projektet. Himla duktiga tjejer vi är! Nu är jag hemma, och känner att ett migränanfall smyger sig på. Fint! Så nu ska jag gå och dö i sängen.

just the way you are

Måndagar är väl ingen favoritdag direkt, men den här dagen startade rätt fint ändå. Jag fick skratta en hel del med Edija då vi försökte oss på ett aerobics danspass på gym och friskvården. Himla roligt faktiskt, lite svårt att hänga med dock. Så det blev en del skratt! Sen blev det tillbaka till praktiken, fyra veckor avklarade och två kvar att överleva. Sjukt va fort tiden har gått?! Kvällen har spenderats hos världens finaste farmor&farfar tillsammans med familjen. Jättemysig kväll. Nu är hela familjen bänkade i soffan och ska spendera kvällen framför tvn. Jag älskar min familj!

incredible

Jag vaknade med världens huvudvärk imorse, kan det kanske vara så att jag sovit för dåligt den här veckan? I vilket fall som helst så har jag spenderat dagen i soffan med APUuppgifter och huvudvärk. Ingen höjdare direkt. Men nu har jag ju kommit en bit med uppgifterna iallafall och det är skönt. Nu tänkte jag krypa ner i ett varmt långt bad. Det kan vara det mysigaste och bästa som finns att göra när det är såhär mörkt och trist ute!

for something good

Therese och jag har spenderat kvällen i biosalongen, och innan det var vi här och lagade mat. Therese är bra, himla fint att träffa henne ikväll. Det behövde jag! Den här helgen har varit riktigt bra, och har bara spenderats med fina vänner. Igår var jag hos Jonas i lindö med honom, Jacob, Erika, Adam och Alex. Kvällen bjöd på film och massa skratt! Nu ligger jag nerbäddad i min säng och väntar på att någon ska komma hem. Jag är nämligen ensam hemma och det är inte kul att vara på kvällarna tycker jag. Uscha.

If I should stay, I would only be in your way.
So I'll go, but I know I'll think of you ev'ry step of the way


and I would do anything for you

Jag har precis kommit på vad jag ska ge två personer i julklapp, så jäkla bra jag är! Förövrigt så är det fredag imorgon, fredag och helg. Så himla fint! Det gillar jag. Och det ser ut att bli en riktigt bra helg, jag ska spendera massa tid med massa fina vänner! Puss för fan


är det vår sista dans?



Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här,
i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan, men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Åh älskling, hör på, jag tror jag tar steget ur vår sista dans


I'm not ready to make nice, I'm not ready to back down

Erika och jag hyrde film igår, dock somnade båda två så vi missade slutet. Men mysigt hade vi det iallfall. Erika drog slutsatsen att allt är ett fyrkantigt triangeldrama med åtta hörn, och att allting blir bättre om ett halvår. That's it. Haha. Förövrigt ligger jag fortfarande i sängen och tänker nog inte röra mig härifrån idag, jag är sjukt förkyld. Härligt att det kom från ingenstans. Måste ta det lungt, har inte tid att vara borta från praktiken för då måste man ta igen det. Så inte okej. Så det blir sängen och oth idag. Så rätt! 


just take me away

Den traditionella höstmiddagen är över och släkten har lämnat huset. Och jag tänkte avsluta kvällen tillsammans med Erika, i min soffa, med en godisskål och en film. Mysigare kan det inte bli tror jag!

last song for you

Sitter just nu och kollar på några videoklipp från igår som jag hitta på mobilen, garvar så jag tjuter. Herregud alltså! Kvällen igår började med förfest hos Maja, flickan har äntligen fyllt 18 så det skulle minsann firas! Kvällen fortsatte sedan på hugos med hela tjejgänget. Längesen jag skrattade så mycket, ni är great! Idag är jag trött, var tvungen och gå upp vid 9 för att åka in till Johanna och hämta min väska innan hon skulle iväg, nice. Sen dess har jag legat i soffan. Men nu blir det ändring på det med, släkten är på ingång om några timmar, så det blir en dusch och så ska jag fixa mig.

want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Jag känner mig jäkligt duktig för tillfället! Go Hanna. Idag har det varit praktik hela dagen, det har sina ljusa stunder. Ibland är barnen för jäkla charmiga alltså. Idag var det en tjej som sa "om jag skulle va kille så skulle jag vilja gifta mig med dig, för du är så himla vacker och så har du fina ögon. Och snygg rumpa" och sedan sa en annan annan tjej "när du blir mamma i framtiden så kommer du bli världens bästa mamma, för du är så himla snäll". Hur söta? Efter praktiken tog jag en snabbis in till stan för att köpa ett par skor som jag varit förälskad i allt för länge. Men nu är dom mina. Lycka! Eftermiddagen har jag spenderat med plugg och även framför tv:n med min bror. Himla fint!

it's not the right time, and it's not the right place

9:e november och den första snön är här. Om det inte hade blivit massa blask utav det så hade jag faktiskt gillat det. Det innebär att hösten är förbi och vintern är här antar jag, det är fint. Praktik på förmiddagen nu för att sen bege mig in till stan för gym&friskvårdslektionen. Jag lär ha träningsvärk imorgon, lätt värt det. Nu är jag hemma, ska plugga lite. Får just nu massa konstiga sms, haha. Fattar inte hur folk tänker ibland.. gash.


Oh these times are hard, yeah they're making us crazy, don't give up on me

Det är lördagkväll och jag kan konstatera att lovet har försvunnit förbi alldeles för snabbt. Igår var jag på ullared med min mor, far och Johanna. Det var en hel del som fick följa med mig hem därifrån. När vi kom hem var jag totalt död efter att ha varit vaken i X antal timmar och bara ha gått runt eller suttit i en bil, så det blev en lugn kväll. Idag har jag träffat min fina vän Elin ett tag, sen har jag kollat på film med Johanna och hennes gosse. Nu är jag hemma, borde sova men gör inte det utan nördar här istället. Lika bra! Imorgon ska jag träna, sen träffa min superfina släkt. Det gillar jag!


for the first time

Jag överlevde. Och dagen kommer sluta bra, det är något som är säkert. Jag ska ta bilen in till stan nu och träffa en snygg tjej jag brukar umgås med. Lars heter hon, eller han? Oavsett vad så ska vi ta en fika och sen åka hem hit och spendera kvällen i Söderköping. Det är fint!

I want so much but I don't know how

Jag är nervös och undrar vart den här dagen ska sluta. Hoppas att det slutar bra eftersom det förstörde alla mina planer. Usch. Jag vill inte.

my thoughts are torn in between of two

Det enda vettiga jag har gjort idag är att jag har fixat nya skivor till bilen. Eller vettigt och vettigt vet jag inte. Men nu kan inte Johanna klaga på att vi bara har gamla värdelösa skivor i bilen längre. Duktiga jag! Förövrigt så njuter jag till fullo av lovet. Det är så sjukt skönt!


just gonna stand there and watch me burn

Första dagen på lovet har spenderats hos Edija, vi har pluggat faktiskt. Himla duktiga är vi! Efter det så träffade jag min faster för en fika, himla mys. Nu är jag hemma igen och planerar lite inför veckan. Väntar även på Therese som ska komma hit för en liten myskväll. Té, lite fika och tända ljus!

RSS 2.0