And I'm tangled up in you

Nu har jag precis ätit mat, grillat kött och färsk potatis, då är det sommar! Sen att det är 30grader varmt gör det bara ännu mer sommar, så himla härligt! Innan det så var jag ute med Tess och Lovisa, trevligttrevligt. Sen kom jag hem och nu pratar jag med trevligt folk på msn. Vet inte vad jag ska hitta på nu ikväll, eller jag vet vad jag vill göra, men vi får se om det blir så, haha. Annars blir det nog en lugn kväll skulle jag tro, orkar inte göra så mycket pga den här himla förkyldningen! Jag funderar på att göra en ny header till min blogg, bara för att ha något att göra, men jag vet inte. Får se hur det blir med den saken, haha.



jag vill byta liv - lasse lindh <3

Jag låser in mig drar ner persiennerna och slänger världen på högen av alla
saker som jag bojkottar och jag duckar för alla speglar och blundar
så hårt jag kan och försöker glömma men hur kan man glömma sig själv?
och jag vet att andra har det värre men hur kan man känna sig så här grå?

Åh kom ta med mig kom ta med mig ut inatt
dit ingen känner mig och vet vem jag är och vad jag gjort förut
Åh snälla låt mig byta liv för en natt

Jag begär inte kärlek som startar krig eller en skinande riddare på vit häst
jag skiter i sånt ett par läppar med en ny smak och en fulltankad bil
som kan ta oss dit saker överraskar och skaver är allt som behövs
Åh gud jag är så trött på att känna mig som en dålig kopia av mig själv

Åh kom ta med mig kom ta med mig ut inatt
dit ingen känner mig och vet vem jag är och vad jag gjort förut
Åh snälla låt mig byta liv för en natt

Kom ta med mig kom ta med mig ut inatt
dit ingen känner mig och vet vem jag är och vad jag gjort förut

Åh kom ta med mig kom ta med mig ut inatt
dit ingen känner mig och vet vem jag är och vad jag har gjort förut
Åh snälla låt mig byta liv för en natt

I'm just a kid and life is a nightmare, sometimes




Jahaarå, här är vi vakna tidigt! Med huvudvärk och igentäppt näsa, det är najs! Förövrigt ska jag snart vandra bort mot Lovisa, sen ska vi träffa Tess och dra upp till storåfestivalen. Jag hoppas på en trevlig dag.. Förövrigt så vet jag inte vad som händer sen ikväll, jag vill ha roligt, I need it. Så om nån vill ha roligt med mig så hör av er, haha. Va fel det lät, men ah. Nu ska jag pysa, hejdå.

take me far away from here

Just nu vill jag sitta på en strand, i solnedgången, med något gott att äta & dricka, och med mina närmaste och bästa vänner och ha jävligt kul och slippa tänka så mycket. Det är nog precis vad jag behöver just nu tror jag, ett break från ALLT.

the way you make me feel

Antimobbningsdag idag i skolan, vilket betydde att vi var ute hela tiden, och det syns! För fyfan vilken solbränna, efter linnet & shortsen, det är mycket sexigt! (not). Men iallafall, dagen var väl trevlig, kollade på 9E;s teater också. Usch, om en vecka är det vi som står där, gaaah! Efter skolan så tog jag & frujessica bussen till stan och sen har vi varit där typ hela dagen. Letat kläder och solat i vasaparken, träffade Maria också, det var trevligt! Nu väntar jag på att jessica ska komma tillbaka efter att ha tankat moppen och lämnat av sin bror, så ska vi ut och åka lite, treeevligt. Du får mig på så himla bra humör hjärtat, du är bäst. 




ingen kan trösta mig som du, jag önskar du var här
ja, jag önskar du var här, jag behöver dig nu.

live forever!

Som Elin kommenterade i mitt förra inlägg, "du lär ju leva tills du är 168", haha. Jo jag tror det blir så, för idag har jag garvat ännu mer! Skolan först, rätt segt, teater. Men vi slutade vid ett iallafall, så då drog jag, lovisa, tess, jessica, bim och natalie hem till mig, där vi rensade frysen på kakor! Så drog vi till brunnsparken och hade möjspöjs. Massa prat och skratt, underbara tjejor det där! Sen när östra ryds barnen dragit hem så åkte jag tess och lovisa runt lite, sen satte vi oss på några gungor och pratade massvis! Det var .. trevligt och speciellt, haha!

nej, jag måste sova, jag är sjukt trött! Sammarbetsdag imorn,
fan va trist! Men vi ska va positiva,
kanonkul (Y)

btw, bilder från picknicken finns på bilddagboken.
http://hannakindh.bilddagboken.se

Tried to make it little by little,

Idag har jag, precis som igår, skrattat mig igenom dagen! Jag vet inte vad det är med mig, jag skrattar skrattar och skrattar! Men, ett gott skratt förlänger livet! Dagen började iallafall superbra, med en sovmorgon! Sen var det teater, har ni någonsin försökt säga era repliker samtidigt som ni asgarvar? Det var en utmaning kan jag säga! Jag kan verkligen inte vara seriös när sebba förvränger sin röst, det GÅR inte. Iallafall, så har vi jobbat teater hela dagen, slutade ganska sent. Så då var det bara ta mig racerbike och två snygga tjejer, Tess & Lovisa, med mig hem och kolla på skräckfilm. Dock var det inte mycket skräck, jag fattade knappt filmen, men den dög! Sen skulle jag och Tess åka och lämna tillbaka filmerna, mitt däck exploderade? Så vi fick lämna in cykeln hos cykelmojjen och gå hem! Men det var trevligt det med! Nu sitter jag bara här och är jättesocial och allmänt rolig, för det är liiite så jag jobbar, ahaarå för det gillaru va!   jag saknar lite elinhumor känner jag!


sovmorgon till halv 10 imorn då, lite najs!
hejdå

and I feel, like Im losing one of my best friends.


hanna aka garvet

Idag har jag typ skrattat mig igenom skoldagen, sebba undra vad jag hade tagit.? Men allt var bara så himla kul. Jessica kom in och asgarva på scenen när vi skulle träna teater, sen brast det. Jag kunde bara inte hålla inne allt längre. Skrattkramp i magen hade jag sen, men det var härligt. Dagen fortsatte tyvärr inte lika bra som den börjat, för fy va jag var på dåligt humör när jag kom hem från stan! Varför behöver vi inte ta här, men dagen bestod av stress stress stress, usch fy och blääää. Men nu är mitt humör på bättre nivå, det är great! Men nu ska jag ta en snabbdusch, sen ska jag sova, gooodnatt!


4,2 mm kollegeblock

Nu har jag varit ute på promenad, eller en sitta på en brygga och prata om livet stund, med Erika. Det var trevligt! Sen kom jag hem och då ringde Elin, fick mig ett gott skratt där, "mjaaao jag är en katt". Ska iallafall in till stan och möta henne imorn, sen ska vi vidare på möte om Eriks Studentbal, där Elin och jag ska jobba! Det kommer nog bli riktigt kul tror jag! Sen fick jag även en trevlig stund vid köksbordet med Bror & Suss, dom är så söta så! Nej, om man kanske borde gå och sova då. Det är ju faktiskt skola imorn! Fast först måste jag rensa sängen på grejer så jag kan sova där, men tjoho, det kör vi på! Godnatt

Föresten, om ni undrar om min konstiga rubrik så tänker jag inte förklara! Jag säger bara "vi analyserar varenda rörelse på ett kollegeblock med 4,2 mm linjer".  Don't ask.

"har du läst bibeln hanna?"

Nu är jag hemma igen. Dagen har varit riktigt bra faktiskt, stunden i kyrkan var väl lite småtråkig men jag stog ut! Sedan for vi mot krokek och massvis med god mat. Sen tog även jag, Ebba och Lisen ett dopp i polen, och fyfan va kallt det var! Lisen och jag gjorde också upp massa planer inför sommaren, myspys! Lägger in lite bilder här under sedan ifrån dagen!

Ebba kom också med skönaste kommentaren i kyrkan. Prästen där framme började prata om bibeln, då vänder sig Ebba (8år) till mig och frågar; Hanna, har du läst bibeln? Jag svarade nej och skrattade lite. Ebba fortsatte helt allvarligt: " det har jag, eller första sidan iallafall, jag lånade den på bibilioteket, men den var så jävla tråkig!" Jag skrattade rätt mycket åt henne, så söt! Haha. 

Nej, nu ska jag ut och springa tror jag, behöver tänka en del. usch .. 

      


död åt min hals!

Igår hade jag ont i halsen, och idag har jag ännu mer än bara ont i halsen, idag har jag SKITONT i halsen. Tror kanske att jag får skylla mig lite själv på den punkten eftersom jag skrek rätt mycket när tess & jag cyklade igår. haha, skräckupplevelse minsann! 

Förövrigt så blev kvällen igår rätt lyckad trots våra problem med att bestämma oss för vad vi skulle hitta på till en början. Men tillslut blev det, som tess beskrev det,
"en skräckfilmskväll med 20kg godis" , och ja, det förklarade kvällen rätt bra!
 Vi hann bara kolla på en skräckfilm iallafall, och den var inte så himla läskig tycker jag. Sen vart det mest flumm av det hela innan jag och lovisa tog cyklarna och åkte hemmåt! En liten pratstund och sen direkt hem till sängen, gulliga sms gjorde att jag kunde somna tillslut.

Och nu sitter jag här och ska snart gå och fixa mig lite till, ska nämligen iväg på kusin Villes konfirmation. Det ska bli rätt kul faktiskt, efter kyrkan åker vi vidare mot krokek där förhoppningsvis massa god mat väntar och sen blir det mysprat med Lisen! Jag känner att det här helgen har varit svullsvullsvull, så jag hoppas jag hinner hem så jag kan träna ikväll!

Nej, nu ska jag gå tillbaka till spegeln, hejssvejs!

jag trodde du var liiite smartare än så, och liiite mer omtänksam.
men nejrå, ord som sårar!

24:e maj

Föresten så fyller min kära mamma år idag.
Grattis till henne, hon är bäst!

blå blå himmel.

Himlen är klarblå, vad jag ser från mitt fönster iallafall, härligt värre! Dock är det inte speciellt varmt, 15 grader, men det duger så länge solen är framme! Jag känner att det skulle vara skönt och komma ut och få lite luft, men först ska jag göra mig i ordning. Ska träffa Lovisa och Tess senare, sen får vi se vad som händer, men trevligt lär det nog bli iallfall!


mina tjejer rockar!


bombom som ett litet plan

Jag har fått en ganska värdelös låt på huvvet, det går inte att sluta sjunga på den.
"bom bom som ett litet plan, jag stiiiger flyger i från alla problem" .
Bööh.

Jag kom typ nyss hem från skolan, eller okej, det var ett tag sen men ändå. Vi har haft teater hela dagen idag med, jag börjar verkligen tröttna, fyfan. Fast nu börjar vi få fram kroppspråket, så det är väl bra antar jag. Under sista timmarna i aulan idag så var jag såå trött, uusch. Sen så har jag fått ont i halsen också, det är inget bra! Menmen, kul har vi ju under tiden vi tränar iallafall. Tess och jag skaffade ju oss pojkvänner, haha! jajjamänsan, så nu är vi inte singlar längre, haha!

Så himla skönt med fredag också, ikväll ska jag kanske träffa isabella, annars blir det nog favvotjejerna Tess & Lovisa! Vi får se hur det blir med den saken, men nu måste jag göra mig i ordning. Får gäster om en timme, mamma fyller år imorgon så vi ska fira henne. Frågan är om jag överlever eftermiddagen eftersom Lisen inte kommer, men jaja.

Föresten, jag har fått sommarjobb! lycka lycka lycka!  På högby förskola, sånt där kommun jobb, det blir nog bra!
Tjingtjong


nu är det klippt!

Teater teater och åter teater, det är vad den här och nästa vecka handlar om, jag har redan tröttnat! Menmen, rätt slapp dag idag iallafall. Klippning efter skolan, faktiskt så blev jag nöjd! Lite mer uppklippt och så är luggen tillbaka igen, yeah. Jag hinner inte skriva så mycket mer, kommer fler inlägg imorgon!


Jag vill bara skicka en tanke till elin först, 
jag finns här <3



tjooooho

jag sitter i skolan just nu, jessica står och gnisslar med en dörr och therese skricker "KUKDATOR", albin&lovisa sitter och myser i soffan, erik & karin tjaffsar och lars tjatar om NOpapper. 
Kan det bli bättre eller? JAHARÅ.
Jag är enoooormt sjuuuuuuuuukt sugen på isglass. :D

Nu ska vi gå och träna repliker, det har vi aldrig gjort förut, aldrig aldrig aldrig,
jag tror att det blir jättekul. 
Känner ni ironin som flödar?



Hejdå oseriösa hanna!
(jag är liiite trött kanske, jaharå!)

liselott har scenskräck!

Jag sitter i skolan vid en dator med min bästa nördarkompis Therese bredvid mig. Jag väntar på Aanybaanany och Therese gör mig sällskap, jajjamänsan. Jag & Aanybanaany ska in till stan, det ska bli mys. Jag är hungrig. Men medans jag sitter här och skriver om ingenting viktigt så kan jag ju berätta om 9D;s nya favorit tjej, LISELOTT! Liselott är en mycket unik kvinna, hon kan inte prata, inte blinka, inte röra sig, är flintskallig och har inga kläder. Liselott är en skyltdocka och vi älskar henne! Hon är coool och jag är flum.

godnight

Nu ska jag sova, det kan jag behöva.
Imorn ska jag försöka rycka upp mig lite, ska leka med aany.
Det lär bli bäst.
Godnatt



förövrigt, mina vänner är guldvärda, pusspåer.

I fell to far, was in way to deep

Jag säger emot mina egna tips. Jag har suttit och sagt till en kompis att hon inte ska ha några deppiga texter på msn, utan glada texter så känns det litelite bättre. Sagt åt henne att tänka på allt positivt som finns, alla vänner hon har. Vad gör jag själv? jo, heter deppiga texter på msn, sitter bara och tänker på allt som är fel. Jag känner mig sjukt patetisk, det var en månad, en månad.. Det är inte speciellt lång tid, men nu gör det så jävla ont. Jag har inte mått så bra som jag gjorde under den månaden, på typ, två år. Allt kändes jättebra, sen försvinner det, så snabbt. På en timme var det bara borta. Jag förstår inte, vad hände? Vad gjorde jag för fel?
Jag vill inte må såhär, jag vill vara sådär lycklig. Fan.
hej patetiska hanna, ryck upp dig och sluta gråta.



I'm not right
And I'm not fine
I wanna be rain that tastes like wine
I wanna be good
I wanna be great
I wanna be everything except for your mistake

Send me inside your mind
I wanna know what you're thinking
This time I'll try to be the one you always thought you knew

It's true
I'm blue
And without you -

andraavenyn

Nu blir det en dusch och sedan är det andra avenyn som väntar, - dubbel avsnitt! Sista för säsongen också, jag är helt fast. Sen ska jag klara mig ett helt sommarlov utan det,
haha jag är riktigt patetisk!


imorn börjar teaterveckan också, känns både läskigt, jobbigt & roligt.
Ett steg närmare uppspelning, ett steg närmare slutet på nian.
fyfan va jag inte vill.

puss på min bror!

Världens bästa bror har beställt Fjärde säsongen av OC, jag blir glad!


life is heavy

jeppjepp, sometimes it is really heavy.

Skolan idag då, första dagen den här veckan, vi hade ju studiedag igår! (som förövrigt tillbringades i mariehov med lovisa och sedan på promenad&fika med tess). I skolan iallafall så hade vi relationsdag/sex&samlevnadsdag, kalla det vad du vill, men mycket sex snackades det inte iallafall. Först så hade vi mentorstid, sedan massa snack med en ur focuspersonalen och efter det så var det information om kvinnojouren. Efter det så vart det käk och rast. Sist av allt på dagen så var det teater i göta salonger som gällde, Ung utan pung - puss & snusk, helt sjukt roligt var det! Inte nog med det så har jag sett snyggaste människan idag, aaah, bill bill bill! haha!  Dagen har varit helt okej, trots allt.

 

klart.

Nu har jag fixat klart bloggen, för tillfället iallafall, jag vet inte riktigt om jag är nöjd.
Den känns väääldigt svart, men det speglar kanske ganska bra hur jag känner mig just nu.




Tack till http://designadinblogg.se   !

-

min blogg är under ombyggnad.

brandmän

Just nu sitter jag på min madrass hemma hos Elin och väntar på min far, han ska komma och hämta mig snart. Jag har sovit här ända sen i fredags, mööjspööjs. Kom väl hit runt sex i fredags, med min familj. Så firade vi Elin & Erik, hennes bror. Tårta och massa skratt blev det! Kvällen slutade med en hemmamys kväll och sent natt prat. Lördagen vaknade vi rätt sent, runt tolv eller något, av att Elins mor & far och bror kom in och sjöng för henne. Eftersom min snygging fyllde år, GRATTIS. Vi höll oss kvar i sängen fram till runt klockan tre eller något, då fixade vi oss och drog ner på stan. Vi träffade Snyggmaria, och senare träffade vi även Lelle och Maja, vi tog bussen hem till Elin och tjejkvällen tog sin start. Efter ett tag gick vi och mötte Sanna också, sen blev det pizza. Efter att vi ätit oss mätta så gick vi tillbaka till Elin, snack och musik. Maria och Sanna drog till Sannas pojkvän. Jag, Elin, Maja och Lelle bestämde oss för att dra på fest hos nån Felix, när vi väl kom dit så var det inget skojj folk, så vi tog oss en promenad till donken och tillbringade resten av kvällen där. Sen hämtade Elins bror oss och så var vi hemma igen. Möjspöjs och snack till långt in på natten igen och nu har vi vaknat.

Lördagkvällens tema var brandmän. Hanna&Maria <3 brandmännen, tjoho.
Nästa helg kanske det blir förfest hos Lelle och senare party hos Linkan,
får se om jag har tid att hänga på!
Nej, nu kommer pappsen. Bye

kaaakor ger mig magvärk.

Jag har ont i magen! Någon har säkert matförgiftat mig med kakorna från hemkunskapen, haha! Dagen idag har varit kanonkul! Fyra av fem toasters! woho. Matte första timmen, huuum hur mycket jobbade vi då Albin? " Ta en kaka och håll käften", jajjamänsan. Spanskan blev det vääääldigt mycket gjort på också, naat. No;n vart det slappning för mig och Lovisa som är klara med arbetet, liite skönt då! Sen lunch och hemkunskap. På hemkunskapen bakade vi somsagt kakor och fikade. Sista hemkunskapslektionen med 9D <3. haha, jag börjar bli gaanska patetisk på den fronten ja. Hemfärden gick vingligt, *host* tess *host*. Men fick oss en pratstund utanför hemköp, skönt att få ur sig allt på en gång, tack babe!  Nu sitter jag här, jag borde ha gått och packat för längesen. Ska sova hos snyggElin i natt! En helg med henne är preciiis vad jag behöver skulle jag tro. Det ser vi fram emot!

ny header!

Föresten, jag vill ha en  ny header. Har faktiskt börjat tröttna på den jag har nu, sååå.. 
om det är nån som känner att det lockar när jag säger att man gärna får fixa den så skrivskrivskriv!

han har lämnat mig!

Jag kom precis in i ett varmt skönt hus och är svinhungrig! Jag har varit här utanför på gården, jag hade så tråkigt så jag gick ut. Stog och pratade med min gamla dagmamma ett tag, sen byggde jag & Viktor sandslott, snyggigt värre vart det! haha. Nu väntar jag på att pommesen ska bli klar i ugnen, jag får äta alldeles ensam! Mamma är på möte, Pappa jobbar och min bror har lämnat mig för Suss. buhuuuu.  Hah, jag vill inte vara ensam! Ni kan ju alltid ringa om ni känner er lika ensamma som jag (a) haha!


-

image66

jag saknar världens finaste pojkvän <3

nooo moore studing!

Lovisa ringde mig förut, när jag låg och halvsov i soffan, och fråga om vi skulle fortsätta skriva på vårat No arbete. Kände att det var väl lika bra att göra det så vi blir klara någon gång. Fast först var hon tvungen att tvinga med mig ut på en cykeltur så jag vaknade till lite, sen återvände vi hem med godis och med ett bättre humör. Så skrev vi klart hela nouppsatsen! Grattis till oss!  Detta betyder i stort sätt INGET mer plugg på två veckor, liiite skönt! Det ända jag behöver plugga på är replikerna till teatern, jag kan första scenen iallafall, det är alltid nått, haha. Men nu funderar jag på att gå och lägga mig i min säng och träna på den muntliga redovisningen tills imorn, hm det får nog bli så!

- words worth nothing.

Jag har egentligen ingenting att säga, jag känner mig så tom på nått sätt, jag vet inte. Men jag känner samtidigt att jag måste skriva av mig. Dock tänker jag inte skriva om det som "gör mig" tom, utan det får bli ett vanligt inlägg om dagen typ. Vaknade med ögonen svullna och ville bara somna om igen, uschfyochblä. Ett dåligt humör gör det inte lättare att gå upp ur sängen, det är en sak som är säker. Men när man sedan tänker på alla underbara människor i skolan som får mig att må bra så kommer man upp till slut iallafall!

Så..Vi började iallafall dagen med gympa, jag & Jennie gick en "promenad", jag har sträckt mig i låret, det gör skitont :| Efter idrotten så var det so som gällde, förberedning inför muntliga redovisningen imorn. Blev mest blaha av hela lektionen, satt och lyssna på Albin istället, han var på såååå bra humör idag den pojken! *ironi dock, men kul hade jag! Engelskan hände inte ett skit på, vi skulle läsa, men jag tror inte det var nån som gjorde..? Sedan lunch, vilket sedan innebar vattenkrig i arbetsrummet. Som tur var blev jag inte blöt idag! Svenskan blev det teatersnack!

Jag kan inte fatta att det är så himla lite tid kvar, om en månad är vi inte 9D längre, fyfan. <3

Nej, nu ska jag köra min redovisning för bror, han är på snällhumör idag, det gillar vi!

"fågelskit is the shit"

Dagen började med en tur på marknaden tillsammans med Lovisa, det var väl inte sådär jättekul marknad kanske, alltid samma saker. Men det är väl så det ska va antar jag, men jag och lovisa har börjat att bara gå igenom allt, vi kollar aldrig längre. Tillsist så köpte vi oss varsin munk, några godisremmar och en läsk och satte oss ut med ån och prata istället, myspys. Sen ringde tessan, vi skulle in på erikas dansuppvisning tillsammans. "hanna, vill du veta något tråkigt? Jag är typ vilse eller nått, vi missa bussen och skulle gå till norrköping, allt jag ser är gärden, gärden och isak". Haha, så jäkla korkade. Mamma och jag fick åka och hämta dom, typ i Lundy/tåby, haha. Tillslut kom vi till Borgen iallafall, kollade på alla dansarna. Min erikababe var så duktig så <3. Det är inte annat än att man får lust att börja dansa igen, men nja, det går bli nästa vår isåna fall kanske, sånt som märks. Efter söderköpings dansuppvisning var slut så stannade jag och Tess och kollade på amanda som dansade. Sen tog vi spånken ner till donken, (ha-ha, jag rimmar!), så köpte vi cappuccino och glass. Myspys, sen skulle vi gå mot konstmuseet, där pappa skulle hämta oss. Så när vi står där och väntar på grön gubbe, vid vägen, så skriker tess till, "hanna, vad var det där? har jag nått i nacken? det är blött".  Jag börjar skrika, och sedan asgarva. Tess hade fått fågelskit i nacken! Herregud, jag höll på o kissa på mig så mycket skratta jag. Stackars tess, jag var inte speciellt hjälpsam där ett tag, men gud va vi garva! Dagens händelse liksom! Efter en biltur hem, där vi  mellan garvattackerna försökt få pappa att förstå vad vi garva åt, så kom jag hem iallafall. Då ringde Lovisa och fråga om vi skulle träna, och självklart skulle vi det. Så nu har jag varit och tränat också, duktigt!

Nu blir det sängen, skola imorn!


bilder från fredagen!

Igår fyllde ju då Lovisa år, (även erik, så grattis till han!), men iallafall, det vart grillpartaj och tårtamys hemma hos tessan. Jag, Olle, Tess, Macce, Lovisa och Albin,  suuupertrevligt var det! Tårta, grillning, kubb, mm.  Det vart en riktigt lyckad kväll och jag hade jättekul.
Så tack för allt !
Lägger in lite av bilderna här nedanför.




tårtan   lovisa&albin olle&macce albintesslovisa albin&lovisa

tess garvattack lovisa & maten  olle&jag <3   tess i trädet

vääärme

Det är så sjukt härligt väder, det är 33 grader i solen hos oss, underbart! Idag har det inte hänt mycket, var i stan en stund med mamma & pappa. Köpte en klänning till skolavslutningen, äntligen! Så nu är allt sånt klart, skönt! När jag kom hem så solade jag ett tag, sen så gick vi och käkade glass, myspys. Nu sitter jag här och väntar på mat och sen ska jag träffa Erika, hoppas jag.



lyssna på den här;
http://www.youtube.com/watch?v=FX_P91Xt4gM&feature=related
låten är riktigt bra, men texten är så sorglig..

fotboll

Jag känner inte riktigt igen mig själv, jag har väärldens lust att gå på fotbollsmatchen mellan IFK och AIK idag på parken. Det är sjukt, ofta jag, hanna kindh är intresserad av fotboll. Ha, jag förstår det inte! Tess har smittat mig. Vi ska nog gå på matchen mellan IFK och Ljungskile istället, haha. Konstigt nog ser jag fram emot det. Jag är nog sjuk.

underbar dag!

Det är 29 grader varmt ute nu, i solen. DET ÄR UNDERBART, I love it. Hoppas bara att det fortsätter fram till sommarlovets slut nu, hihi. Skolan idag var rätt härlig! Spanska nationella först, rätt svårt faktiskt. Kändes som om det gick rätt åt helvete, men det sa soledad att det inte hade gjort, så det är ju bra! Sen hade vi TFM, olydiga tjejer gick och köpte glass, busigt! Sen var det snack med Lovisa & Tess, vi är lite störda. "neeemen heeej lilla vän" haha, herregud. Sen engelska, vilket betydde sitta ute och sola! Dönice.  Sen på mentorstiden fick vi reda på att avslutningsmiddagen skulle vara den 11:e juni! Jag blev skitsur, för det är samma dag som bror tar studenten. Men Annakari ringde förut och sa att hon hade sagt fel, för det var den 10:e juni. Hon hade tydligen hört ganska väl på mig att jag blev sur, så hon ville bara ringa och tala om det så  hon inte förstörde hela min dag! haha. När jag kom hem från skolan så la jag mig och sola, sen somna jag där, så jag har legat där ute mellan tre och fem, vääldigt skönt! Nu ska jag snart iväg och träna med Lovisa & Linnéa. Imorn är det sovmorgon, sen på kvällen blir det grillmys hos Tess.  Livet är allt bra underbart ibland!

jag tänker på dig.

Idag är det den 6;e maj. Idag är det två år sedan min gammelfarmor gick bort, det är sjukt va tiden går snabbt. Jag och mamma var uppe vid kyrkogården och minneslunden förut, vi la dit massa blommor, och så tände vi ett ljus. Så stod vi bara och tittade upp mot minneslunden ett tag, det har börjat bli riktigt grönt. Det växer mycket blommor, allt i från murgröna till vitsippor, det var fint. Vi kom underfund med att hon borde trivas där uppe, för hon älskade blommor. Det är det största minnet jag har av henne, hon pratade alltid om blommor, alltidalltid. Så hon borde trivas bland alla olika sorters blommor där.

6:e maj 2006 , - du kommer alltid finnas för mig. <3

ett blogginlägg till malin.

Nu har malin varit på mig på msn och hackat för att jag inte har uppdaterat bloggen, ajjabajja på mig. Fast jag har faktiskt varit på g med att göra det, i typ, två timmar? haha, noll inspiration här va. Meen vi kan ju börja med att berätta om min superintressanta dag, gick upp för sent som vanligt och fick stressa iväg till Lovisa, men det funka rätt bra ändåå. TFM och Mentorstid första, TFM;n gick åt att läsa manus och prata skit med Bim & Lovisa, det var trevligt. Spanskalektionen kollade vi på film, nationellaprov på torsdag också, in my ass! Solektion blev det nutidsorgientering, sen fick vi reda på att vi ska ha muntlig redovisning om internationella organisationer, det suger. Jag hatar att ha muntliga redovisningar, jag verkligen hatar't. Idrotten var helt okej, spjut, kulkastning och längdhopp. Vi avslutade även med stafett och jag typ sträckte mig i rumpan? Ibland undrar jag hur fan jag lyckas, det är sjukt. Matten flöt på och No lektionen med, även om NO;n mest gick åt att snacka skit också, men jaja.

Nu sitter jag  här och funderar starkt på att gå och lägga mig.
Imorn är det mattenationella, enda positiva är att jag slipper sytanten! haha

Nä, godnatt.
jag saknar min sötnos <3
(nej malin, jag menade inte dig, även om du är en sötnos du med ;D)

up or down?

Dagen var till en början bara pisspotta, sen träffade jag Lovisa. Först satt vi på min altan och pluggade, men det slutade med att vi bara pratade om andra saker, så då gick vi ut istället. Vi gick och köpte lite gottesaker, tom&jerrykex <3, haha, så satte vi oss på en kulle och bara pratade. Otroligt skönt att få ur sig det mesta som stör mig just nu, verkligen. Tack för att du förstår. Vi har även planerat lite mer om våran fredagkväll, som jag ser extremt mycket framemot, jag behöver ha kul just nu känner jag. Men vi hoppas på att planerna går igenom, iih. Nu sitter jag här och skulle kolla på andra avenyn på nätet, men tror ni det funkar då eller? NEJ, hanna goes sur. baaah.

familjeråd

Pappa kallde nyss ner hela familjen till familjeråd, ts. Såna brukar vi aldrig ha, men idag handlade det om när ska vi ha tid att åka in till stan och fixa presenter till alla som fyller år framöver, och när ska vi hinna fira dom? Det slutade med att vi alla satt och skrev i på almenackan precis vad vi ska göra varje dag framöver, vi insåg då att det finns för lite tid till allting. Det är rätt illa, veckorna som kommer nu, fram till skolavslutningen lär bli sjukt stressiga - och sånt hatar jag.

Det här är några av mina helger framöver:
9;e maj - fira Lovisa
10;e maj - träffa Erika? ev. stan.
11;e maj - eEikas dansuppvisning

16;e maj - fira Elin med familjen
17;e maj - ut och käka med Elin o alla brudar
18;e maj - inget bestämt än så länge.

23;e maj - fira mamma med släkten
24;e maj - mamma fyller, ville konfirmeras
25;e maj - ville konfirmeras

Sen har vi ju massa arbete med teater i veckorna, Erik har student,
Simon har student, Jag har avslutningsmiddag och skolavslutning,
Erik har bal, Simon har bal, Jag har teateruppspelning.
Nationella proven är inte slut än, Erika fyller år.
Så ja - Hej stress.

collide - howie day

Collide - Howie Day


The dawn is breaking
A light shining through
You're barely waking
And I'm tangled up in you
Yeah


I'm open, you're closed
Where I follow, you'll go
I worry I won't see your face
Light up again


Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find
You and I collide


I'm quiet you know
You make a frist impression
I've found I'm scared to know I'm always on your mind


Even the best fall down sometimes
Even the stars refuse to shine
Out of the back you fall in time
I somehow find
You and I collide


Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to ryhme
Out of the doubt that fills your mind
You finally find
You and I collide


You finally find
You and I collide
You finally find
You and I collide

even the best falls down sometimes.

Jag vaknade med en tanke och ett hopp om att dagen skulle bli bra, men neheerå. Min tanke sket sig och nu är jag fast här med ett stökigt rum och pluggning. Ska dock träffa Lovisa på pluggdejt senare, då är det no;arbete som ska skrivas. Förövrigt så är mitt humör rätt lååångt ner i botten nu, jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken, men jaja. Antar att det löser sig, nångång.?



Föresten så säger vi grattis till Maria som fyller år idag <3

myskväll

Nu har jag käkat och fixat. Så nu blir det att lägga sig i sängen, med myskläder och kolla på nån av filmerna jag lånade av Aanybaanany i tisdags. Vilken av dom har jag inte bestämt än, det återstår att se.

"tränar du till vårruset?"

Nu är jag tillbaka. Springturen är över och fan va skönt det var, nu klarar jag 2½ km utan problem, jag är kind of stolt över mig själv och min kondition. Den är påväg uppåt och jag älskar't. När jag kom tillbaka efter att jag sprungit, så stog min granne här ute. "va duktig du är hanna, tränar du till vårruset eller?" HA, skulle inte troo det naaj. Fast just för tillfället känner jag mig inte så nyttig, är sjukt sugen på chips och funderar starkt på att gå bort till hemköp, bad! Fast först ska jag fixa mat, ciao.

to good to be true.

Vad annat hade jag förväntat mig?

Just nu har jag lust att sätta på mig träningskläder, och gå ut o springa, springa jättelångt, bort härifrån. Nej, det skulle inte sitta fel alltså. Så jag tror jag gör det, wish me luck.

"fjortiz"

Nu har jag varit på stan med Julia & Elin. Jag känner mig helt smittad av Julias dialekt, så nu pratar jag daländska, eller morlänska eller nått xD haha! Det är så roligt tycker jag allt. Vi hitta väl inte så värst mycket på stan, eller jag skulle ju inte köpa något egentligen. Men vi sprang på bror inne på skopunkten och han fråga om jag behövde köpa ett par skor, för det var 3 betala för 2, och han hittade bara två par. Så nya skor vart det, jajjamänsan. Nu ska jag på promenad med Erika, hoppas inte att det börjar regna bara.


Anledningen till min rubrik tycker jag är lite rolig. Vi gick och prata så utbrister Julia "kolla vilken fjortiz" , okej nu är det rätt illa att man inte kan höra uttal när man skriver det såhär. Men jag ska försöka förklara skillnaden. Vi uttalar det "fjåårtis" hon säger "fjortiz". HAHA, heja hanna. Nej, vi skiter i det här. Hej.

fredaag vafan.

Jag har upptäckt att "vafan" är mitt nya ord som jag säger hela tiden, lite jobbigt, jahaarå.
Igår var en mysig dag, jag åkte hem till Olle runt fem kanske, så gick vi ut på prommenad ^^, ner till vattnet ( bråviken ), jag vart grymt sugen på att bada, och det var inte jättekallt i vattnet, men själva badet får vi ta nån annan dag, haha. Sen gick vi iallafall hem till honom och bara myste. Jag tycker om dig sjukt mycket <3 hihi.

Förövrigt idag så ska jag snart gå och göra mig i ordning, sen vandra vidare bort till Julias farmor. Julia, en kompis i från Mora är här, så jag ska gå dit. Sen ska vi åka till stan och träffa Elin, det lär bli himla mysigt, jajjamänsan. Senare vet jag inte riktigt vad som händer, men det är sånt som märks, jag ska ringa Erika iallafall! miss my girlie.
Så ska jag ringa Lovisa också, och så måste jag prata med Tessan, och prata med Olle, sen måste jag plugga, så måste jag bestämma kläder till 50-års festen på lördag, grattis i förskott faster.  Så det ser ut som om jag hade en del att göra ändå? jaja, det kan bli trevligt. Nu ska jag pysa och fixa i ordning mig. see yaa

valborg ftw.

Jahaarå, först var det skolan då. Vi var sex stycken i klassen eftersom en del var på liseberg, medans vissa skolkade, jaja. Dagen vart rätt slapp iallafall, gympa första timmen och jag gick bara en promenad. Sen vart det film i aulan, hade dock sett den flera gånger men det gick ändå, allt för att slippa solektionen liksom, haha. Filmen gjorde också att det bara var 20 minuter kvar på engelskalektionen, så vi gick och käka istället, sen hade vi bara svenska och den var med ganska slapp. Sååå, skön dag liksom!

Efter skolan hängde jag med Pappa in till stan, han skulle hämta sin mobil som varit på lagning, men den var fortfarande pajj när vi kom därifrån, så vi fick gå tillbaka och så krångla det maaassa. Men jag träffade iallafall Aaalbin i stan, så han fick sina pengar!

Sen bar det av hem igen, så göra sig i ordning och sen in till stan iigen. Träffa Elin och hennes mamma och pappa, så käka vi på Athena, en grekisk resturang. Sen åkte vi till folkparken och träffade Olle och hans kompisar :) Sen jaao, orkar jaag inte berätta allt vi gjorde. Men trevlig kväll iallafall! Elin och Hanna säger RIP igelkottarna.
hahaha, ja herregud.

RSS 2.0