valborg ftw.

Jahaarå, först var det skolan då. Vi var sex stycken i klassen eftersom en del var på liseberg, medans vissa skolkade, jaja. Dagen vart rätt slapp iallafall, gympa första timmen och jag gick bara en promenad. Sen vart det film i aulan, hade dock sett den flera gånger men det gick ändå, allt för att slippa solektionen liksom, haha. Filmen gjorde också att det bara var 20 minuter kvar på engelskalektionen, så vi gick och käka istället, sen hade vi bara svenska och den var med ganska slapp. Sååå, skön dag liksom!

Efter skolan hängde jag med Pappa in till stan, han skulle hämta sin mobil som varit på lagning, men den var fortfarande pajj när vi kom därifrån, så vi fick gå tillbaka och så krångla det maaassa. Men jag träffade iallafall Aaalbin i stan, så han fick sina pengar!

Sen bar det av hem igen, så göra sig i ordning och sen in till stan iigen. Träffa Elin och hennes mamma och pappa, så käka vi på Athena, en grekisk resturang. Sen åkte vi till folkparken och träffade Olle och hans kompisar :) Sen jaao, orkar jaag inte berätta allt vi gjorde. Men trevlig kväll iallafall! Elin och Hanna säger RIP igelkottarna.
hahaha, ja herregud.

Kommentarer
Postat av: Tessibusch

Vilken film var det ? (a)

2008-05-01 @ 21:35:58
URL: http://jaklakrokus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0