jag ska aldrig vara mot någon annan som du är mot mig


Ännu en hel vecka har gått och det är helg igen. Jobbat har jag gjort minsann, hela veckan faktiskt. Riktigt kul! Idag slutade jag tidigt, och tänkte när jag kom hem att det finns inget bättre sätt att starta helgen på än en rejäl migränattack. Eller nae, riktigt så tänkte jag inte. Men så blev det. Fysatan, värsta jag varit med om.. Ringde till mamma i ren panik för att jag mådde så dåligt. Hemskthemskthemskt. Lyckades tillslut få behålla tabletterna och somnade. Så nu har jag sovit i två och en halvtimme. Men satan va seg man blir efteråt, känns som om hela min kropp sover, finns absolut ingen energi till någonting. Så ikväll blir en lugn kväll, och det är väl lika bra det. Hela helgen ser ut att bli lugn och det har jag ingenting emot.



Jag vägrar gå där vägen är för lång, för jag hittar varken fram eller tillbaks


En himla mysig söndag har jag haft minsann. Tog bilen in till Lasse, spenderade största delen utav dagen på en brygga i lindö. Nu är jag hemma och har precis lugnat ner mig lite. Pappa ropade förut att min dator slutat funka, jag såg framför mig hur alla mina bilder försvann.. Jag fick panik och ville mest skrika alla fula ord jag kan. Men efter ett tag så bestämde sig datorn för att leva igen, så nu funkar den (peppar peppar). Så har precis suttit och lagt över allting på den externa hårdisken. Nu ska jag försöka komma på mitt lösenord till skype, så att jag kan avsluta kvällen med ett samtal med Therese!

du måste bara komma ihåg att andas

Inte helt fel att börja lördagen med att få massage. Har varit iväg och utnyttjat presentkortet jag fick i studentpresent av grannarna! Fint, känner mig så galet avslappnad. Jag ska snart hoppa in i duschen, senare blir det nog att åka in till stan för en dejt med Edija. Ser ut att bli en riktigt bra lördag, känner det på mig! Att solen lyser och himlen är blå gör att allt känns mycket bättre, jag måste erkänna att såna här höstdagar är mer än välkomna! För dagar som denna älskar, till och med jag, hösten!

jag lovar att jag lämnat dig tills dess

Åh va jag har drömt massvis i natt, men jag har sovit gott ändå för en gångs skull. Galet skönt att få sova ut lite, ledig idag! Jag har precis suttit och kollat igenom alla studentbilder och filmerna från studentlunchen då lärarna uppträdde. Kom på mig själv med att sitta med världens största leénde och en tår i ögat. Fina minnen! Beror nog mest på att jag och Edija igår satt och pratade om saknad osv. Vi pratade väldigt mycket igår, om allt och inget. Det var alldeles för längesen vi träffades så igår var en fin kväll. Himla fin kväll. Förövrigt får jag se vart dagen tar mig idag. Mitt rum behöver städas. Så kan hända att det är där jag befinner mig någon timme framöver. Men man vet aldrig..

jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Regn, regn, regn. Hela dagen. Fick dock inviga mina nya gummistövlar på jobbet, barnen sa att dom var fula. Fast det var nog mest för att det inte är massa mönster och färger på dom.. Nu börjar solen titta fram iallafall, gött! Jag har fobi mot hösten, mörkret, regnet och allt grått. Men det blir bra ändå skulle jag tro! Imorgon är sista jobbdagen för den här veckan! Den här veckan har gått så otroligt fort, men jag klagar inte. Jag gillar helger! Den här helgen blir lugn, jag har absolut ingenting bestämt. Vad jag kommer ihåg iallafall.. Nu ska jag äta mat!

I am strong because I am weak, I am beautiful because I know my flaws

Det är mörkt, grått och börjar bli kallt. Jag gillar inte att hösten smyger sig på.. Jag är just nu så trött att jag mår illa, eller tror iallafall att det är det illamåendet beror på. Inte kul. Så jag ska mysa ner mig i soffan, med en kopp te och kolla på tv med mammi. Den andra halvan av familjen jobbar sent, så det har bara varit jag och mamma hela eftermiddagen och kvällen, mys. Nu är téet klart!

dreaming is believing

Skönt med en långhelg tycker jag. Jag har min lediga dag idag innan jobbet drar igång imorgon igen. Det är rätt skönt efter en helg som denna. Lördagen bjöd på utgång med Lasse, galet som vanligt! Kvällen bjöd på allt och lite till tror jag allt. Söndagen blev en lugn dag, skjutsade fina Therese till tåget igårkväll, det var ungefär allt som hände igår. Fint! Idag ska jag städa lite, beta av lite saker på min to-do-list och sen möta upp Lasse inne i stan. Great! 

 


så får du mig ändå

Förkyld. Hostar. Fuck it. Vill inte bli sjuk. Jag vill jobba. Varför kan man inte vara sjuk när man är arbetslös och frisk när man har jobb? Typiskt.

jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat i mellan och det är bra, jag har glömt dig en vacker dag



Jag är glad. Igår jobbade jag och fick då reda på att jag har jobb i två veckor framöver. Fint! Det gillar jag. Melissa Horn har släppt nytt album, det gillar jag också. Finns ingen som kan sätta ord på saker och ting som hon kan. Obeskrivligt fint.


so hold your head up high, this pain will die and everything will be alright



Min mage hatar mig fortfarande, jag förstår inte vad jag har gjort för att den ska plåga mig såhär. Men gillar mig gör den minsann inte. Men jag ska iväg och jobba iallafall, jag hade tänkt att sjukskriva mig idag. Men just nu är magen rätt lugn och dom ringde och bad så snällt så. Iväg ska jag till de söta ungarna! Det blir bra, jag är bra!

and who do you think you are, running 'round leaving scars, I've learned to live half alive



Igår var det fredagsmys på hög nivå. Åkte in till stan och hämtade upp Edija (jag måste sluta vara sån jädra tidsoptimist.). Vi letade parkeringsplats, och Edija tyckte vi hittade en jättebra. Fickparkering i nedförsbacke. Jag hatar fickparkering. Men vi lyckades! Jäklar asså va jag är duktig. Efter vår perfekta parkering så mötte vi upp Becca och Elin, sen var det biodags. Himla mys, och va vi skrattade!! Sen agerade jag chaufför och skjutsade hem allihop, och sen träffade jag Timmy. Efter en promenad och massa prat så somnade jag gott i min säng! Idag vaknade jag på fel sida, men Therese lyckades rätta till det när hon ringde. Fick börja morgonen med att skratta lite med henne och nu är humöret näst intill på topp! Kvällen ska spenderas med Lasse, finfint.

the summer was supposed to take all the pain away



Min mage hatar mig för tillfället. Kul.
Ikväll ska jag gå på bio med mina fina vänner!

thought that we had reached the end of the tunnel, but all of us were wrong

Jag jobbar och sliter. Eller nästan, jobbar gör jag iallafall. Det märks att man är ovan med att gå upp såhär tidigt igen, är så galet trött. Igår gick jag upp vid kvart i fem, ingen höjdare. Men det är värt det kan jag lova, spenderar dagarna med ett gäng härliga ungar. Idag åkte jag in till stan en sväng när jag slutat, en lång promenad och en fika var precis vad jag behövde för att komma på andra tankar. Fintfintfintfint!

För övrigt så är livet fortfarande orättvist,
jävligt orättvist faktiskt.
men det blir bra.

live one day at the time and make it a masterpiece


I feel that this is real, and noone can do this better than you

Idag har jag faktiskt jobbat, min chef ringde i veckan och frågade om jag kunde hoppa in några timmar idag och självklart kunde jag det. Så har spenderat några timmar där uppe och nu har jag precis kommit hem. Håller just nu på att laga mat. Ikväll ska jag träffa min saknade vän Therese som är hemma på besök i helgen, längtar som ett as. Förövrigt firar jag och mitt körkort ett år idag, och vi har nog aldrig varit lyckligare tror jag.

   


vart jag mig i världen vänder

Igår var jag på arbetsförmedlingen, det kändes hemskt. Som tur var hade jag Isabella med mig, det blir nog bra det här tillslut. Nu är ju saker och ting på gång iallafall! Efter det så stressade jag som ett djur för att hinna med en buss in till stan, mest för att jag är världens snällaste kompis. Följde med Johanna på uppdrag, skulle man kunna kalla det. När det var klart firade vi med paussallad, finns inget godare alltså! Johanna drog till körskolan och jag mötte upp Beccs och Edija, vi tog en fika och satt och pratade om allt och inget. Gjorde upp lite bioplaner, älskar att de tänker som jag! Mysig eftermiddag var det iallafall. Nu har jag precis gått upp ur sängen, har drömt massa i natt igen. Fasar inför kommande nätter, verkar som jag hamnat i en sån period då jag jämt drömmer igen, inget kul.. Mår så jäkla konstigt/dåligt när jag vaknar då, oavsett vad jag drömt. Idag kommer iallafall Elin hit, min fina Elin. Vad vi ska hitta på är oklart, vi ska iallafall upp till jobbet en sväng, kolla lite och skriva på papper! Ikväll är det träna som gäller med lasse. Fin skit! Nu - frukost.

RSS 2.0