Its my heart and its gonna go away

Denna söndag blev en pluggdag, tråkigt värre but thats life. Jag tog även ett långt varmt bad förut, med massa tända ljus i hela badrummet, det måste nästan va det mysigaste och mes avslappnande man kan göra tror jag, supermys! Imorgon är det skola igen, och ny månad. Jag och Jojjo har bestämt att göra det till en bra sista månad på 2008, och som det ser ut nu med alla planer framöver så kan det nog bli en lyckad månad faktiskt. Jag ska verkligen försöka att inte lägga ner energi på sådant som jag inte borde bry mig om, det kommer säkert bli svårt. Men det är egentligen den/deras förlust att det blir såhär. Men, en bra månad och sen en ännu bättre start på 2009 ska det bli. En dag i taget så blir det nog bra. Imorgon är det skola som gäller, sen så efter skolan kanske jag ska stanna med Edija och intervjuva hennes syster med pojkvän,till tidningen som vi håller på att göra på temalektionerna. Det kan bli spännande.
Nu lockar sängen otroligt mycket, puss & godnatt!


ditt fjäskande är bara otroligt patetiskt faktiskt


all these thoughts looked inside, I might need you

Jag ska försöka mig på ett liiite längre inlägg än igår då, haha. Men jaa, linköping var mys till hundra, verkligen. Även om det inte blev så många julklappar köpta som vi önskade så hade vi trevligt ändå. Lovisa är toppen! Igårkväll träffade jag Isabella, även det var väldigt mys. Mycket prat och skratt vart det, tack för det Isabella! Idag ligger det en hög med skolböcker som väntar på mig, jag har verkligen ingen lust. Men vi har två prov i veckan så jag är väl så illa tvungen antar jag. Funderar på om jag ska orkar/hinna träna ikväll också, jag känner att jag vill, men skolan går faktiskt först.. Jaja, vi får se hur det blir med den saken. Men somsagt, plugga var det!


thats what I needed

Linköping med Lovisa var helt lovely, hon är lovely helt enkelt!
Nu ska jag till Isabella och mysa, puss på det.
<3

turnaround and see me cry, so many reasons why

Skolan idag har inte varit speciellt kul, vi har jobbat med tidningen vi ska göra hela dagen. Jag känner mig jätteseg, jag orkar inte göra någonting. Jag borde sätta mig och plugga ett tag, och packa måste jag också göra. Imorgon åker jag och bästa Lovisa till linköping, det kommer bli lovely!


it's something about you

Dagen började med att jag fick stressa till bussen, jag ville helst av allt bara ligga kvar i sängen. Den var så varm och skön och jag mår inget bra. Men det börjar släppa av lite nu faktiskt, så jag hoppas att det är påväg mot bättre tider. Skolan idag var skapligt kul, Temalektionerna börjar bli riktigt sega, eller dom har varit ett bra tag nu. Frågan är hur vi ska stå ut i två och ett halvt år till? hm, ja! Snöbollskrig i väntan på bussen hem, Moa är busig. Det kom en gubbe och ställde sig framför mig när jag satt på bänken, han bara "tack så mycket" och såg ut som han var påväg att sätta sig i mitt knä. Så jag flyttade på mit snabbt som attan, sen frågade han om vi ville ha korv? Han var lite småläskig, haha. Nu börjar jag bli riktigt trött, jag vet knappt vad jag pratar om längre. Så jag ska gå och ringa Lovisa nu och sen blir det sängen faktiskt.
Godnatt!


Mina tjejer ska ha ett stort tack för att dom livar upp dagarna.
Jag skulle inte klara någonting utan er.
Ni är kärlek, riktig kärlek
<3

your smile gives me energy

Nu börjar förkyldningen bryta ut ordentligt, jag börjar bli sjuk på riktigt. Men jag har inte tid att vara sjuk, jag har massa jag måste hinna med! Jag höll på att slå ihjäl mig ett antal gånger när jag gick till bussen imorse, det var riktigt halt! Bilisterna som åkte förbi fick sig väl ett gott skratt påväg till jobbet iallfall, kul att kunna roa nån? positivt tänkande! Nu ska jag dricka massa te, jag har gett upp pluggningen, det går inte idag helt enkelt! Kanske att man ska ta sig ett bad sen? Låter mys. Aja, puss


I’ve been loving you to long

Just nu längtar jag bara bort härifrån, jag vet inte om jag vaknade på fel eller rätt sida imorse. Ena stunden kunde jag inte sluta skratta och ena stunden var jag bara jättenere. Men jag blev extra glad och lite mer pepp på livet när jag läste lovisas blogg där hon skriver om våran tripp till linköping som äntligen blir av i helgen. Jag längtar enormt mycket. Julstämning, shopping och trevligt sällskap, det kan inte bli bättre alltså. Så fredag och lördag tillbringar jag i linköping alltså. Det kommer bli underbart! Dagen har bestått av skola och pluggning, kanon kul eller? Nej, inte direkt. Jag får utbrott på temaarbetet! Men nu ska jag faktiskt gå och sova, eller snart iallfall. Godnatt


when you'r not around I see you in my dreams

Mattepluggningen är nu färdig, jag hoppas att provet imorgon går bra! Snart är det andraavenyn, men jag tänkte slänga in en låt som jag tycker att ni borde lyssna på. Det är min kompis Anna som sjunger och spelar, hon har skrivit låten själv och hon är bara supergrym!

Kärlek till henne <3 



when the night falls on you, baby, you wont be on your own

Söndagar är pluggdagar. Jag har suttit och försökt leta fakta till temaarbetet som ska vara inlämnat på torsdag, jag hoppas att jag inte är den enda av mina klasskamrater som inte hittar någon fakta?.. Nu måste jag ge mig på matten istället, vi har prov imorgon. Jag får se om det blir träning för min del idag, jag är rätt tveksam till det. Men somsagt, matten väntar. Puss

one word can change the way we live

Sovmorgon i mitt hjärta, att få sova tills man vaknar är bland det bästa som finns. Det är underbart, eller hur? Jag borde gå och städa mitt rum nu, det ser för jävligt ut och vi får gäster senare. Jag hoppas på att kunna träffa Lovisa en stund efter att gästerna åkt hem, jag behöver det! Men nu blir det duschen sen städning. Hoppas ni får en bra dag!


don't take what you don't need

Mysig dag med Elin. Vi gick runt på stan och letade extra jobb till Elin, träffade Olle och Ruba(?) också, trevligt trevligt. Bästa Jojjo stötte vi också på! Sedan tog vi bussen hem till Elin, och gick upp till hennes mormor&morfar för att äta mat. Där var även Elins familj, hennes moster och ena kusin, mys på det! Det måste vara världens härligaste släkt det där, älskar dom. Nu har jag precis kommit hem och ska faktiskt gå och sova. Imorgon är det släktmiddag, då ska jag och Lisen äta oss tjocka! haha



. Falskhet är det värsta jag vet
och ni är fulla av det.

I think you are exactly what I need






bara dina blickar gör mig lycklig


du ger mig lyckorus, lyckorus jag inte känt av på länge
någonting kan ta sin början, någonting kan ta sitt slut
ingen av oss vet


du gör mig livrädd, livrädd och lycklig på en och samma gång
och du måste vara det finaste jag vet

I can feel that something’s starting, starting soon

Det blev inte så att jag sov kvar hos Jojjo, jag mådde riktigt dåligt igårkväll så jag åkte hem. Så himla typiskt att jag ska må dåligt när jag har sett fram emot något så länge. Men innan jag åkte var vi på Eber, på deras öppet hus, med Patte och några. Träffade även lite annat roligt folk. Haha, jag ber om ursäkt till Jojjo som fick stå ut med mina lyckorus där, haha.  Idag mår jag iallfall bättre, tror jag behövde dom timmarna sömn som jag fick i natt. Så jag orkar åka in och träffa Elin en stund, fast jag sover inte kvar där heller utan sover hemma inatt med. Men träffa henne ska jag iallafall göra! Så jag måste fixa mig lite nu.
ha en bra dag!

every step I take, every move I make

Jag sitter just nu hemma hos Jojjosöt, mys på det! Jag ska eventuellt sova här, om inte min hosta blir värre. Självklart har jag lyckats dra på på mig en förkyldning! Men puss på johanna, hon är toppen!

<3

And though my edges may be rough

Hm, som mitt förra inlägg talade om så började inte min dag sådär jättebra, jag ville verkligen inte gå upp. Dagen fortsatte i ungefär samma stil, men den har varit hyfsad iallafall. Trots att vi inte slutade förns 13.40, men jag ska inte klaga! Enligt nya schemat är våran sovmorgon borttagen imorgon, så vi börjar 8.10 och slutar vid lunch, men det är ju rätt så soft ändå så. Plus att vi är lediga på fredag, hääärligt kan jag lova. Imorgon ska jag va med bästa Jojjo, sova hos henne och mys. Sen på fredag är det Elinmys som gäller, och på lördag släktmiddag här hemma! Puss på den här helgen faktiskt, om man bortser från att jag måste plugga på söndag! Men nu är det positivt tänkande som gäller.

please make it up to me

Dålig början på en förhoppningsvis bra dag?.
Jag tycker inte om onsdagar, men enligt nya schemat slutar vi vid 11.50 idag? 
Det är väl bra!

puss på mina vänner

My knees went week and you saw me cry

Jag hinner egentligen inte skriva, min bror ska tydligen ha datorn och det är JÄTTEVIKTIGT. Jag tror inte en sekund på det egentligen, men jag måste sova så ja! Jag och Lovisa ruschade bort till träningen förut, vi bestämde oss för att träna fem minuter innan det började, bra där! Förövrigt har jag tillbringat dagen i skolan som vanligt men också med bästa Jojjo i söderköping. Mys på det! Just nu sitter LisaK och skickar massa hemska bilder på oss från när vi var små, hon har städat och hittat massa bilder och filmer på oss. Det är sjukt så man såg ut när man var liten, köttbullar!
Imorgon är det onsdag, vilket innebär skola och sedan vårdcentralen, det hurrar vi för? Nat.
Godnatt


It carries me far enough away

Jag tycker att det är roligt att gå upp ur sängen på måndags morgonen, ElinS säger att jag är världens tönt. Men jag har mina anledningar, iiih. Denna måndag har varit ganska slapp, vi hade lektioner fram till lunch sen slutade vi. Då blev det stan med Tess, eller först åkte vi lite spårvagn, så typiskt oss! Vi träffade ju Tommyfluff på stan också, alltid lika trevligt.
Föresten så saknar jag våra kvällar med åbygänget, dags snart igen? 
Imorgon är det en ny dag, och då ska jag plugga när jag kommer hem, sen kanske det blir träning på kvällen med Carlsson. Nu måste jag plugga lite engelska, sen ska jag sova.
Hoppas ni har haft en bra dag, godnatt.


I wish I had screamed out loud

Träningen var kul, skönt att komma igång igen. Nu kör vi på va eller hur Lovisa? haha.
Nu ska jag sova
godnatt!

everything changes from now on


I might need you to hold me tonight
I might need you to say it's all right
I might need you to make the first stand
Because tonight I'm finding it hard to be





take a look at me now

Jag har tänk på en sak, och jag har nääästan lyckats övertala mig själv, fast bara nästan.  Nu är det sånt där ruskigt väder ute, så om man plattar håret på morgonen så är det aldrig platt när man kommer till skolan iallfall. Så då kan man egentligen lika gärna låta dom naturliga lockarna va? Fast jag trivs inte så bra i det. Men det är onödigt att slita på håret med plattången när det ändå inte är platt när man går ut. Så jag ska tvinga mig själv att ha lockigt några dagar.
Thats it

 

I might need you to hold me tonight

Nu har jag pluggat färdigt för tillfället. Jag är sjukt trött på både matte och engelska!
Jag ska gå och byta om snart så blir det träning med Lovisa, mys på det!

he's always taking you for granted

Sega söndag. Den här helgen har gått otroligt fort, det känns som om det var fredag igår? Jag har absolut ingen som helst lust att komma tillbaka till skolan. Fast iochförsig så slutar vi innan lunch imorgon, så det är ju inte så lång dag! Jag måste plugga nu, matte och engelska framför allt. Usch, vi har matteprov på tisdag. bläää! 
Känner ni att den positiva energin flödar? haha
Ha en bra dag!



tonight everything that matters is to be with you

Jag har tillbringat kvällen tillsammans med två av mina favorittjejer Lovisa och Elin. Vi hyrde film, the eye. Jag måste erkänna att jag hoppade till några gånger, fast den var inte så jätteläskig faktiskt. Men hyfsat bra tycker jag ändå! Sedan har vi bara myst framför tvn och tagit det lungt. Det har varit en riktigt lugn helg, ganska skönt men ändå lite småtråkigt. Men sådant kan behövas det med! Imorgon är det en pluggdag, och på kvällen träning. Och JA Lovisa, du SKA med, haha!

Nu blir det nog sängen skulle jag tro, godnatt!

visst känns det som om kärleken är nära

Du kan få mig hur lätt som helst
i en värld som är så kall och hård som den här
är en blöt mjuk kyss det enda jag begär



något så simpelt som att du håller mig hårt,
blås på det onda, ta bort allting svårt



om du ler när det regnar och fångar min blick
i en tid där ingen nånsin ler och fångar min blick



det räcker med att jag är den förste som du tänker på,
när du vaknar och känner dig ovanligt grå



du kan få mig hur lätt som helst,


this makes me weak

Jag har verkligen inte haft tid och ork att skriva här, det har inte hänt något sen i onsdagskväll såg jag nu. I torsdagskväll var jag och Lovisa inne på kulturkammaren och lyssnade på Tommy, Erik och Gurra när dom spelade. Dom är duktiga dom pojkarna, haha. Kul och träffa alla igen också! Igår var skolan superseg, men jag överlevde ändå. Kvällen tillbringade jag med Lovisa, våra planer krossades så det blev en cykeltur runt sörping och sen mys här hemma. Jag ska träffa Lovisa ikväll med, mys på det! Vi har inte träffats på länge innan nu, så det är mys att umgås med henne. På söndag ska vi träna också, du har lovat det nu! haha.

Nu ska jag sminka mig, puss


mabye it's just what we needed

Tio timmar senare och mitt humör är fortfarande på topp. Det är ju underbart, värsta kanon dagen. Jag har varit på bra humör hela dagen och Johanna har skrattat åt alla mina skämt, det är otroligt. Efter skolan tog jag och Johanna en sväng på stan, det var mys, även om vi hade en del (o)nödiga problem, ha-ha, fattar du ordvitsen Johanna? ;) Stunden på öppethus var trevligt, jag hoppas inte att vi skrämde bort alla 93:or. Sedan mötte jag Niklas vid rececentrum, han är snäll! Nu har jag precis haft ett trevligt telefonsamtal, iiiiih. Hanna är glad, tufft va? Imorgon har jag sovmorgon till 9.40 och så slutar jag klockan 12, det kallar jag soft! Sen efter skolan på kvällen ska jag och Lovisa till stan och kolla på Fluff, Gurra och Erik när dom spelar. Det ska bli trevligt. Nu ska jag sova. Godnatt!


you light up my darkness with your words

Idag är en bra dag, det är skönt! Jag är glad för att jag & curry har blivit så bra på att ta upp vad som stör oss direkt och kan prata om det. Jag är glad för att Johannalarsson skrattar åt mina skämt, som är på ovanligt låg nivå idag. Jag är glad för att jag är glad helt enbkelt. Det är skönt! Efter skolan ska jag på stan med larsson en stund, sen ska vi tillbaka till skolan och skrämma småbarn, jättebusigt! Det är öppet hus, och vi ska prata om BF programmet, kan bli spännande för vi vet inte vad vi ska säga! Nu måste jag nog logga ut här, jag börjar se extremt suddigt, har nämligen inte glasögonen på mig för tillfället, fy på mig!  Puss på den här dagen.


tänk till och du förlorar mig aldrig
tänk inte till och jag kan inte lova att jag stannar,

when the rain falls down

Regn faller på mig och det spelar ingen roll
Vart jag gömmer mig
För på något sätt hittar det alltid tillbaks till mig
Och jag kan inte, kan inte, kan inte gömma mig





Vi är som katten och råttan
Omöjliga ihop
Men alla tårar och bråk till trots
Utan dig känns allt märkligt grått

you give me feelings that I adore

Jag har varit riktigt duktig idag tycker jag! Det första jag gjorde när jag kom hem var att dammsuga mitt rum, sedan har jag skrivit klart hela utvärderingen om hälsotemat eftersom jag inte jobbade ett skit idag i skolan. Nu ska jag ta en snabb dusch sen ska jag sova. Det har jag förtjänat tycker jag! Mitt förra inlägg var inte sådär jättepositivt, haha. Jag var inte på något vidare humör nu, men vissa saker har piggat upp mig, hihi. Godnatt!




sötnoooos.

somedays a happy face is not enough

Jag har ont i magen, sjuuukt ont i magen. Tyck synd om mig! Jag orkar inte skriva utvärdering, jag vill ha mat! Men nejrå, vi ska stå ut en mattelektion innan lunch också, jättekul. Elin svarar inte på mina sms, jag blir så ledsen! VI har datakunskap sista lektionen, och det här inlägget är meningslöst! Och föresten, jag har ont i huvet också.
puss på livet idag alltså

du sjunker lägre och lägre i mina ögon för varje dag som går,

Jag brukar alltid skulle mitt söndagshumör på att det är just söndag. Men den ursäkten funkar inte idag, det är något annat som gnager. Kvällen igår var iallfall skapligt kul, man hade högre förväntningar men det funkade iallafall! Jag är sjukt trött idag så jag ska faktiskt gå och sova nu. Godnatt ,





tänk efter ..


give it to me

Sitter hemma hos johanna nu med Felicia, peppning peppning, party musiken är igång. Nu börjar jag bli lite pepp iallafall, får hoppas att det blir kul! Ska snart ner och möta Lovisa & Isabella, sen JohannaR också. Nu ska jag fixa det sista, sen drar vi! Ha en kul kväll!
PUSS


you got to fight for your right to party

Igår var det fredag, fast det kändes som måndag. Det är rätt illa? Jag och Maja ska bilda rockband har vi bestämt, det kommer bli kanon. Skolkatalogen kom igår också, lycka! Efter skolan vart det ner på stan och träffa sötElin, gick en sväng sen upp till hennes skola och hämta hennes skolkatalog. Då mötte man även på Carl och Gornek, trevligttrevligt. Sedan ner på stan igen, träffade Linda, Niklas och Olle, även det var trevligt. Var med dom en stund, sen tog vi oss en promenad hem till ektorp. Där vi var ensamma hemma, mys på det. Så det blev en fettokväll tills vi bestämde oss för att färga Elins hår, impulsideér är bäst. Dock fick Elin panik för att håret såg rött ut, fast det vart snygg ändå. Det typ skiftar i rött&brunt. Jag har nu färg på händerna och naglarna, det är riktigt sexigt.

Nu ska jag snart göra mig klart och åka till krokek för att fira morbror.
Ikväll är det gymnasiefest!
Är vi pepp? nej, inte alls. Men det kan bli kul ändå hoppas vi, tjejerna är ju där!
Puss


jag tycker att du är söt!

after tonight

Ikväll är jag inte pepp på någonting alls. Men dagen har varit bra iallfall, skolan var soft och sen var jag med Lovisa & Macce. Det är alltid lika trevligt. Imorgon ska jag träffa världens bästa Elin! Puss på det, nu ska jag sova!

I won't let the sun goes down on me

Ett litet snabbt inlägg sådär innan skolan. Dagen igår var klockren, jag älskar aytens humor & personlighet. Stan med Johanna var supermys, träffade även Fluff, som var längesen man såg! Nu måste jag springa till bussen, eller nej, jag ska cykla. Efter skolan ska jag träffa Macce, sen Lovisa också! Puss på det! Ha en bra dag,

don't talk to much, cause talk is cheap

Det blev inget inlägg igår. Sorligt men sant. Jag var så jävla arg igår kväll så jag inte orkade. Jag blir så trött på människor som hela tiden ska snacka skit om andra, hela tiden ska hacka ner på andra, hela tiden ska klaga och göra allt till ett helvete för någon, bara för att man är trött på sitt eget liv. Jag hatar't, fyfan för sånt! Men, idag är en ny dag, och jag ska försöka göra den till något bra. Efter skolan ska jag på stan en stund, sen ska jag sova tidigt. Jag har sovit fem timmar inatt. Dagens stora fråga är; kommer jag vara en riktigt pain in the ass eller kommer jag inte orka öppna munnen? TröttHanna!

what ever tomorrow brings I'll be there,

Idag finns ingen inspiration till ett blogginlägg. Jag vet inte riktigt vad det är med mig ikväll, känner mig inte pepp på någonting. Men dagen har iallfall varit bra! Och jag hoppas att den blir bättre imorgon, då ska jag träffa Elin efter skolan! Det ska bli mys, då får jag också biljetterna till gymnasiefesten (hoppasjag!). Men nu ska jag nog faktiskt gå och sova, suprise? Puss på BF1b.

this is where i supposed to be

Jag är glad, verkligen glad. Det känns bra, super bra! Imorgon är det skola, det är mindre bra. Men Denis har precis avslöjat att han bara går dit för min skull, så jag måste väl pallra mig dit ändå, haha. Så får jag ju träffa alla andra sötnosar, det är bra! Men nu ska jag och mitt leende gå och borsta tänderna, sen sova. Puss och godnatt


who you gonna run to

Jag har suttit här i princip hela förmiddagen, det enda vettiga jag har gjort är att fixa mappar till all min musik, haha. Men nu har jag tänkt ta mig en promenad, en långpromenad. Kameran följer nog med, så om det blir några fina bilder så kommer dom antagligen in här. Ikväll ska jag (ÄNTLIGEN!) träffa Aany, det ska bli mys! Jag längtar. Men först promenad, puss

It wasn't me who did the crime,

Som jag sa till Erika nyss, ibland gör man saker som man inte förstår överhuvudtaget, saker som förvånar en själv. Precis efter att jag sagt det till henne så gjorde jag det själv. Jag förvånade mig själv ordentligt. Men det känns bra, jag är nöjd med att jag gjorde det. Andra kommer tycka att jag är dum i huvet som gjorde som jag gjorde, men då får dom tycka det. För ibland måste man göra såna saker för att man själv ska må bra. Och jag vet att jag gjorde något gott för både mig och den andra personen. Nästan ingen fattar vad jag snackar om, haha.

changed plans my dear

Istället för stan, istället för att städa och istället för att göra allt jag egentligen borde göra så ska jag snart sätta mig på bussen in till stan, och sedan vidare till krokek! Där ska jag träffa världens bästa kusin Lis! Det ska bli mys! Så nu ska jag fortsätta platta håret. puss



sweet sixteen

Idag har mamma&pappa varit gifta i 16 år
och idag har albin&lovisa varit tillsammans i 16 månader


tufft
grattis på allihop


 

when something gets to you that you don't understand

Jag har världens saknads-dag idag. Plus världens humörsvängnigar, det är rätt kul egentligen. När jag vaknade var jag på jättebra humör, ofta man är det när man vaknar halv 9 en lördagmorgon? Sen vart jag jättedeppig för ingenting, sen vart jag jättesur för ingenting och nu är jag ledsen och saknar allting. Pmsbarn på mig I think! Jag längtar tillbaka till varamobaden, något så enormt. Det var nog det bästa på hela sommarn, faktiskt! Och lovisa har lovat mig att vi ska tillbaka nästa sommar, även om vi så är osams och hatar varandra, haha. Men man får väl tänka positivt på det man har framför sig? Ta en dag i taget. Snart har jag planer på att åka in till stan, själv eftersom alla är upptagna, och köpa ett par leggings jag hittade igår som jag faktiskt ångrar att jag inte köpte. Sen har jag lust att fota eftersom det är fint väder. Så måste jag städa mitt rum. Vilken spännande lördag, jag är öppen för andra alternativ också?

     

RSS 2.0