I remember what it feels like beside you

Jag har inte förstått det än. Som jag har kämpat det här året, så många gånger jag har velat lägga mig ner och bara gråta för att det har varit så stressigt, så mycket att göra och så mycket att prestera. Alla höga krav och förväntningar. Nu är det över. Alla uppgifter är inlämnade, det sista provet skrevs imorse. Allt skolarbete under gymnasietiden är nu avklarat. Galet!! Livet är så jävla fint! Vädret har varit galet fint idag, och galet varmt!! AC:n fungerade inte som den skulle på jobbet idag, så helt sjukt va varmt det var där inne! Jobbade efter skolan nämligen, hade matteprov första timmen, sen hål fram till gym&friskvården. Då vi bara spelade kubb och chillade i folkparken. Fint! Jag är glad idag! Galet glad!!


om sanningen ska fram

Becca räddade min morgon denna dag. Var inte på något vidare bra humör när jag kom till skolan eftersom allt, precis allt gick fel här hemma innan. Hon är en riktigt glädjespridare den tjejen, galet. Skapligt onödig dag i skolan då det bara var lektioner där man skulle jobba med rester osv, kul att jag visste det innan liksom.. hade lika gärna kunnat va hemma. Men kom ju hem tidigt ändå så jag ska inte klaga. Tur att jag har mina glädjespridare i skolan iallafall, så då är det nästan värt att åka dit för att träffa dem iallafall. Therese kom hit och fikade lite med mig när jag kom hem. Nu har jag precis varit ute och sprungit och nu är det mat som gäller. Fint!


people changes, things go wrong, shit happens, life goes on

Helgen börjar lida mot sitt slut, den inleddes med jobb och slutade med jobb. Jag är precis hemkommen och är galet trött, men ingen vila här inte. Gästerna trillar nog in snart och mor ska firas lite i efterskott sådär. Blir mysigt att träffa släkten, även om jag egentligen behöver plugga matte.. Men men, what to do! Igår träffade jag Therese och vi spenderade några timmar på stan. Skor till studenten är äntligen inhandlade och även lite annat också. Kvällen avslutade vi i hennes soffa framför en film, lite som en tradition sådär. Dock lyckades vi undvika att somna den här gången. WOW! Nu ska jag fixa det sista innan gästerna kommer. PUSS

I couldn't stay away, I couldn't fight it

Jag drömmer så sinnesjukt störda och konstiga drömmar. Jag fattar inte vart jag får allt ifrån, helt sjukt. I natt har jag drömt att jag nästintill drunknar, hann vakna innan. "Detta visar du dig mycket orolig för något. Den länkar vanligtvis med starka och svåra känslor, som du känner att du inte vet hur man hittar en väg igenom." är vad en drömtydningssida på nätet säger om min dröm. Kan väl mycket möjligt stämma om jag tänker efter. Men undrar om det är samma svar om det är festis man drunknar i?... Haha, så stöööört. Idag är det iallafall lördag, och en lugn kväll igår var välbehövlig. Somnade skapligt och har sovit som en gris hela natten. Vaknar för ett tag sen och känner att ögonen är sådär lagom charmigt svullna, jag har somnat med öppet fönster och självklart ska någon ha bestämt sig för att klippa gräset just idag. Mys, älskar allergi! Lördag som sagt, och just den här lördagen innebär att jag ska träffa efterlängtade Therese. Kvinnan som lämnade mig för turkiet i en vecka. Det ska bli galet kul. Så, det ser ut att bli en toppenlördag tycker jag!


sometimes it last in love

Fredag. Det har varit en kort vecka, eftersom jag var hemma måndag & tisdag, men ack så trött jag är ändå. Har gått omkring med huvudvärk hela dagen igår och idag. Inte alls så skönt. En timmes lektion i skolan, betygsnack och fika, inte helt fel. Sen åkte jag hem, lagade mat och åt för att sen bege mig till mitt jobb. Så där har jag spenderat hela eftermiddagen. Jag tror på att det blir en bra sommar, min chef är världens härligaste människa så jag trivs! Kvällen blir lugn, huvudvärken och jag är inte dirket homies. Fy. Puss

baby baby baby, jag kan inte andas

Började dagen med att klara av de första timmarna på jobbet, lär nog bli en bra sommar där! Sen var det tillbaka till skolan som gällde, har varit helt lost och trott att det varit måndag hela dagen, inte okej. Men mer okej kändes det att mötas av kramar i skolan av fina vänner. Det gillar jag, det gör mig glad om inte annat! Tog en sväng på staden efter att jag slutat, tillsammans med Edija. Hämtade hem min mobil som varit på lagning, nu får han hålla ett tag tycker jag. Sen har vi även tagit avsked av vår bil, jag och Edija. Vi bestämde oss för att lämna alla minnen som den innehöll tillsammans med den. So goodbye to that sadness. Den nya bilen är hämtad, och den är riktigt fin tycker jag. Nu ska jag duscha, sen ska jag dricka té och krama på världens bästa mamma, mest bara för att hon är bäst faktiskt. PUSS

I text you because I miss you, when I don't it's because I'm waiting for you to miss me


En vilodag, idag är det en sådan. Även om helgen inte varit så fartfylld så har jag sovit dåligt och min förkyldning vägrar ge med sig. Så för att orka med de kommande veckorna bestämde jag mig för att sjukanmäla mig idag och krya på mig lite. Funderar på att gå ut och lägga mig i solen innan den försvinner. Känner mig helt död. Jag har sovit så otroligt dåligt inatt, vaknat gång på gång och där emellan drömt. Jag drömmer så konstiga drömmar, jag bara står och skriker på folk, är så fruktansvärt arg och skäller ut folk. Börjar starkt fundera på om jag tar ut mina känslor i drömmarna istället för i verkligheten. Hm.. Den här veckan kommer vara fullfart så idag ska jag bara lata mig, hela jäkla dagen, för att orka med resten av veckan.

cause you are who you are

Det har varit en sjukt fin dag. Lätt värt att vara borta från skolan en dag för att umgås med världens härligaste ungar. Finfint! En lång dag dock, och jag är helt slut. Somnar snart i soffan, så börjar bli dags att bege sig mot sängen. Therese ringde förut, och sa hejdå. Hatar henne lite för att hon ska åka, hur ska jag klara mig? Imorgon ska jag överleva en lektion sen är det helg, fint det med!


I wanna run away too

Onsdag. Trött. Förkyld. Allergisk. Härligt! Men det är bara kämpa på. Jag har precis varit ute och gått med Therese, tagit farväl oså vidare. Eller, det lät drastiskt. Sagt "vi ses igen", hon ska lämna mig för utlandet i en vecka. Synd tycker jag, men hon lovade att njuta åt mig med så det får väl gå. Ska äta lite, sen sova. Imorgon ska jag spendera dagen på kolmården, med min gamla praktik. Det gillar jag!

you are my hero baby

En vanlig sketen måndag. En sur Hanna förvandlades till en glad Hanna när hon fick umgås med sitt fina gäng i skolan som alltid gör henne glad. Hur ska jag klara mig utan dom när jag tar studenten är frågan? På tal om studenten är det idag exakt en månad kvar tills vi står där på trappen med våra vita mössor. Vilken känsla! Jag har suttit och skrivit på arbetena som ska vara inne framöver typ sen jag kom hem från skolan, kul. Inte speciellt. Men snart är det över. Nu ska jag dricka té och sen somna gott i min säng. Fint!


när jag bad dig att vänta var du redan klar

Spenderat hela dagen i Linköping och fixat med bal- och studentklänningen. Kom nyss hem därifrån, är gaaalet trött och känner bara för att sova egentligen. Så kvällens planer blev det inget av för min del, tar vi igen en annan dag. Vad som händer istället återstår att se! Igår umgicks jag med Edija efter skolan, alltid lika kul. Skjutsade henne till tåget och träffade sedan Johanna. Vi myste framför tv:n och åt glass, bara tog det lugnt. Såna dagar är underskattade faktiskt!

jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Gick rykten om att det skulle bli åska och regn idag, men icke! Glad är jag för det, älskar detta underbara väder. Skolan har bara bestått utav prov idag, NP i engelska och slutprov i tecken. Men nu är det gjort! Har suttit och försökt komma igång med det sista arbetet jag har kvar nu, gick inge vidare. Nu har jag varit en snäll dotter! Har varit och handlat och sen fixat mat. Det blir att kolla på en film med bror nu, och senare ska vi ut och springa tillsammans! Fint!


all the right friends and all the right places

Jag har gått runt och trott att det varit torsdag hela dagen, hänger inte med i svängarna längre. Onsdag är det iallafall och jag började dagen med en förjäkla lång sovmorgon, började inte förrän vid kl. 13. Inte helt fel, spenderade en timme i solen och latade mig hela förmiddagen. Åkte till skolan för ett muntligt nationellt prov i engelskab, det fick gå som det gick. Känner att äntligen börjar min mördarplugghög försvinna.. Slutprov i teckenspråk imorgon samt sista nationella också. Sen har jag ett arbete kvar att lämna in, sen är det slut! Vilken känsla. Gick ut och sprang när jag kom hem, har fått någon dille på att träna igen, klagar inte! Spenderade lite mer tid i solen också. Fint! Nu ska jag spendera lite tid framför tv:n innan det är dags att sova.

if you treat me like this I'm gonna treat you like that

Ny vecka, vilket innebär att studenten närmar sig med stormsteg. Vecken inleddes med brandutbildning, skapligt rolig dag och intressant var det med! Idag har jag haft slutprov i matteb, det fick gå som det gick. Jag och Larsha tog en sväng till gymmet och sen myste till det med en glass i solen. Himla fin eftermiddag! Balklännings och studentklännings provning hos farmor&farfar har jag också hunnit med. Allt är snart klart, toppen. Imorgon börjar jag klockan ett, nationellt prov och sen är det slut. Nu ska jag spana på mobiler..

never gonna get used to the way you treat me now

Ännu en ledig dag börjar lida mot sitt slut. När jag vaknade imorse var jag helt säker på att det var söndag och att jag skulle tvingas börja en hel skolvecka imorgon igen. Men när jag snart kom på att så var det inte alls, utan att jag bara behöver stå ut en dag innan det är ledigt igen blev jag glad. Dagen har även idag bestått utav plugg plugg och lite plugg till. En tråkig film har setts, arbeten har skrivits osv.. Inte allt för roligt, men det måste ju göras, allt för att hindra mig själv från att gå i taket och stressa ihjäl mig nästa vecka. Nu har jag skrivit klart svenskaarbetet som ska va inne på torsdag, hallelujah. Nu ska jag äta chokladmuffins och kolla på tv. Imorgon är det nationellt prov i engelska som gäller och en redovisning - sen går jag på helg igen. Helgen invigs med Elin, vi ska testa smink och håruppsättning inför balen. Spännande! Sen ska jag en sväng med min bror på stan och leta presenter. Efter det får jag se vart kvällen tar mig, ledig ska jag vara iallafall. Fint!

some people never change

I natt så drömde jag att vi hade mösspåtagning. Alla treor från alla gymnasieskolorna i stan stod uppställda på en lång sen som gick ner för hela drottninggatan. Musik spelades, alla skrattade och var glada och dom efterlängtade mössorna var på plats. Hur underbart? En månad och fyra dagar kvar tills vi får ta på oss våra mössor. Men idag jobbar jag på att få undan allting så jag bara kan njuta när den tiden kommer. Plugg står på schemat! Jag har ingen som helst motivation till det, men det måste göras! Ska upp till pappa på jobbet om ett tag och kopiera lite grejer, fixa lite och sen ska jag skicka iväg min sista ansökan till en utbildning, som ska vara inskickat 15:e maj. 
Great! Nu - mat, sen plugga vidare! 

  


det finns lite sanning bakom varje skämt

Inställda lektioner betydde en kort dag, två lektioner sen var det slut. Imorgon är jag ledig och torsdag med, så jag ska väl inte klaga. Har dock sinnes mycket plugg, så jag ska ge järnet och jobba bort lite de här dagarna. Fick ett himla trevligt samtal förut också, jag har fått sommarjobb! Fint! Det enda negativa med dagen var vädret, typ. Snö? Hagel? Sol? Regn? Tycker den som styr vädret borde bestämma sig nu.. Nu blir det ett avsnitt av oth och sen sova.

some days are better then others

Efter att ha försökt plugga en timme eller två så fick jag ett migränanfall, himla mys. Somnade och sov två timmar, lika bra. Nu har jag skrivit det sista på gym&friskvårdsuppgiften soms ka vara inlämnad imorgon. Jag har även räddat de viktigaste sakerna från min mobil, eftersom den snart lämnar mig verkar det som. Den har levt sitt eget liv hela dagen, så nu har jag pappas gamla mobil. Fint! Nu ska jag se ett avsnitt av oth och sen sova. Imorgon är en ny dag.

efter regn kommer solsken

Det regnar och allt är grått. Känner mig ungefär lite så jag med idag. Ingenting har gått rätt idag! Men min helg avslutades på bästa sätt, skrattandes på äventyr med en utav de personer som betyder mest utav allt, nämligen med Therese! Fint, gillar det! Nu ska jag plugga, inte lika fint.


a part of you is a part of me and will always be

1:a maj. Himlen är grå, det blåser och regnet verkar inte vara långt bort. Känns inte riktigt rätt! Det ska vara klarblå himmel, varmt och sol. Men nej, här sitter jag och fryser. Gårdagen var iallafall bra, minst lika bra som jag förutspådde. Grillning, massa gott - kanske tillomed för mycket, massa skratt och bara allmänt mysigt. Jag var nöjd när kvällen led mot sitt slut. Idag har jag varit ute och fart, varit chaufför osv. Just nu har jag tagit en pluggpaus. Jag har faktiskt räknat matte, frivilligt!! . Mår nog inte riktigt hundra idag.. haha. Sitter och pratar med en fin vän som är borta i värmen. Jag vill också till värmen. Men snart kommer han hem igen! Nu är det slut på pausen, here we go again!

RSS 2.0