times like these

Trött tjej idag. Igår spenderade jag hela dagen & kvällen i åby, hos johannaR. Vi låg uppe vid kajen, sola och bada hela dagen. Himla skönt faktiskt. Massa prat och mys. Idag är det onsdag. Och det betyder att jag ska träffa den andra Johanna idag. Himla trevligt. Ska tydligen färga kvinnans hår igen, spännande spännande. Blir bra förståss!

do I want to let you in to my life

Gårdagen var helt jäkla okej. Vi följde med till Lisens morfar, han har typ som en egen strand. Där låg vi hela dagen, så galet skönt. Himla mysig dag förstås! Idag ska jag besöka åby igen, fast denna gång ska jag träffa JohannaR. Himla trevligt! Bada, sola och bara njuta! Det gillar jag.

you've turned my world upside down

Måndag. Solen skiner. Inget jobb. Underbart. Jag ska börja göra mig i ordning innan jag tar bussen till stan och sen vidare till åby, hem till kuselinen. Himla mys.

vi har bara, varandra

jag har världens finaste och bästa vänner.
du är sjuk.
och jag fyller år om sju dagar.
godnatt.

I know I had what I wanted, but still I wanted more

Ligger i min säng och är trött. Jag har jobbat hela dagen, så jäkla segt har det varit. Typ inget folk alls som handlat så har mest bara suttit där. Men, lätt förtjänta pengar, kanske så man ska se på saken? Galet ont i ryggen har jag också. Men slutklagat. Imorgon är jag ledig, och hela veckan framöver faktiskt. Imorgon ska jag träffa världens finaste kusin, och vi ska vara ute i solen hela dagen och bada. Himla mys. Godnatt.

can't get it out of my head

Jag har nu kommit hem efter att ha spenderat eftermiddagen med Therese, bra tjej det där! Så glad över att jag lärt känna henne faktikst, måste jag säga. Jag tänkte att jag skulle bara ta det lungt och vara hemma ikväll, tagga lite inför jobb imorgon då. Sista jobbdagen innan en (förhoppningsvis) ledig vecka! Galet. Nu blir det lite jordgubbar och oth. Jag gillar.

nio

ett hjärta kan gå i tusen bitar

Jag kommar aldrig sluta förvånas av vad människor är kapabla till. Sjukt.

out of my hands

Midsommar var bra. Helt jävla okej faktiskt. Jag har precis vaknat med fröken larsson vid min sida, himla mys måste jag säga. Hon ska snart fara hemåt och jag ska träffa Therese förståss. Jag gillar!

and I don't know if I dare to take the chance, what if I regret it tomorrow?

Jag hade ju tänkt att sova tills jag vakna, men det fick jag ju inte. Mamma kom in och väckte mig för en halvtimme sen. Menmen, sovmorgon fick jag ju iallafall. Guldvärt förståss! Nu är klockan halv tolv, JohannaL dyker upp cirkus kvart över tolv. Orkar dock inte gör mig i ordning till dess, hon överlever nog. Frukost ska jag äta iallafall. Sen blir det lite käk och mys med grannarna här utanför. Runt fyra ska vi sätta oss på en buss och åka mot okänd destination. Kan bli spännande. Vi kan råka gå av fel och hamna mitt i skogen. Iof så ska vi till skogen. jaja, sånt som märks. Jag har inga större förväntningar, men vi hoppas att det blir kul! Dock känns det som om vad som helst kan slå midsommarn förra året, då var det regn och ett jäkla springande fram och tillbaka.

tio

du var mitt hjärta, vi blundar

Jobbdagen är avklarad, har vart full fart hela jäkla dagen. Alla ska ju storhandla till midsommar just idag såklart. Men nu är jag hemma, och borde städa mitt rum. Sen ska jag sova, och imorgon ska jag sova läääänge. Två lediga dagar nu, sen en jobb dag, sen en hel vecka lediigt. Det behövs. Nu ska jag fortsätta städa.

elva

inte ett moln, så långt ögat kan nå

Jag har spenderat dagen i gransjönäs med Elin. Även Jennifer, Malin, Niklas och någon som jag pinsamt nog inte kommer ihåg namnet på, hängde också på. Himla trevligt. Årets första dopp var skapligt kallt, men jag överlevde ju ändå. Solen har lyst hela dagen och himlen har varit klarblå, bättre kan det inte bli. Perfekt ledigdag! Nu är jag nyss hemkommen. Ska platta mitt hår så jag slipper det imorgon. Sen blir det sova och tagga jobb!

om du bara vill, så säg till

Jag har jobbat heeeela dagen känns det som, iallafall mellan tio och halv 8. Så galet trött i benen! Nu tänkte jag lägga mig i min säng och bara vaaaa. Imorgon ska jag träffa världens bästa Elin, vi ska bada bestämde hon. Så det blir årets första dopp om vädret tillåter. Jag gillar ju förståss. Jag ska nog ta mina två nya bästa vänner, öronpropparna och gå och lägga mig. Min granne spelar dataspel, och otroligt nog så hör man genom min vägg varje gång han skjuter någon. Så jäkla irriterande. Så igårkväll hittade jag öronproppar som jag sov med hela natten. Underbaaart. Godnatt!

tretton

you don't know, I don't know

Jag gillar inte det här vädret faktiskt, vad vill det mig? Ge mig sol! Jag sitter just nu och hänger i soffan, himla tufft. Ska snart förflytta mig till duschen, sen göra mig i ordning. Dags för körlektion idag igen, kör bara. Förövrigt så är det bara fjorton dagar kvar tills jag fyller 18. Nice one!

livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg

Igår var bäst, en helt jäkla toppen dag faktiskt. Jag hämtade upp Johanna och drog iväg mot vårt äventyr, lite hyper var hon allt kvinnan. Tillslut hamnade vi framme vid slutdestinationen, Kolmården! Hon har tjatat om det hur länge som helst, så varför inte? Den perfekta 18års presenten såklart. Efter dagens äventyr åkte vi hem till Johanna, lagade mat, grillade och bara myste gärnet. Underbar dag. Idag ska jag träffa Edija, också rätt mys faktiskt.

today's gonna be a good day, and I know it

Dagen är kommen. Idag ska jag och JohannaL ut på äventyr. När hon fyllde år så fick hon ett kort, där det stod massa fina rim. Iallafall så innebar kortet att vi ska iväg någonstans någongång. Och idag gäller det. Det roligaste av allt är att hon inte har någon aning om vart vi ska eller vad vi ska göra. Jag ser fram emot det!


I don't like this feeling

Vaknade med världens huvudvärk och illamående imorse. Kul. Nej.
Sjukanmälde mig. Har sovit hela dagen. Skönt.

put my arms around you in my sleep

Jag har suttit ute i solen hela dagen i princip, så jäkla underbart. Jag har också hunnit plugga lite körkortsteori, men mest bara njutit av livet och vädret. Nu sitter jag och försöker tagga lite, har en lång dag framför mig imorgon och jag är så inte pepp på det. Jobb från halv tio till halv sju en fredag. Hm. Men, det är pengar!

Show your true I, or lose me.


So baby, I know that everything you told me was a lie.

The only thing I ask for is you to be honest.

but I'm who I'm, so I do what I can, but I can't do a damn thing

Igår jobbade jag, Therese var och hälsade på, himla trevligt. Efter jobbet blev jag hämtad av Jonas. Vi åkte hem till Johanna och sen till Lindö för att hämta det tredje J:et, nämligen Jacob. Så eftermiddagen spenderade jag med mina tre favvosar. Kvällen också för den delen, kvällen innehöll en jäkla massa skratt, torra chokladbollar, jordgubbsjakt, mys i abborreberg och nagelfigursmålning. En rätt jäkla bra kväll. Yes! Finns massa fina bilder från kvällen också, kanske att dom kommer upp senare, om jag orkar. Nu sitter jag ute på altan, i solen, i min nya bikini och njuter av att vara ledig. Idag ska jag bara vara ledig. Imorgon ska jag jobba. Hela kvällen. Kul. MEN,  pengerpengarpengar. Fick höra att jag får lön den här månaden tillomed. Jag är glad. Nu ska jag återvända till min kompis solen. Bye.  

but when I'm a billionaire

Vad är det jag har sagt flera dagar nu? Att solen kommer lysa när jag ska jobba. Idag lyser solen, och jag ska jobba. Kul. Fast Therese ska också jobba, så hon får inte heller njuta av solen. Det är lite tröst iallafall. Igårkväll var hon och jag på IFK, det var ju himla trevligt. Nu ska jag borsta tänderna och sen åka till jobbet. När jag har slutat så ska jag träffa mina favvosar, min J:n. Det blir så bra så.


don't lie to me, cause I already know the truth



"En Hanna Kindh får man inte.. En Hanna Kindh förtjänar man"
En vän sa så till mig alldeles nyss. Min vän är bra.

just want to feel you near me

Andra körlektionen avklarad. Det gick så jäkla bra så det var en nöjd tjej som gick därifrån kan jag. Just nu sitter jag i soffan och tycker synd om mig själv för det mesta. Jag är typ sjuk, förkyld, ont i halsen och det skulle inte förvåna mig om jag har feber också. Men jag orkar inte gå ner och kolla. Tror nog att jag ska se en film och bara chilla resten av kvällen, och imorgon med kanskeee. Sånt som märks.




I like the way you lay your arms around me

Jag förstår inte varför regnet tycker om att förstöra mitt humör så mycket. Vaknade upp och hörde det smattra mot altantaket och kände mest att, njae jag vill inte gå upp idag. Så det tänker jag ju nästan inte göra. Inte lämna huset förräns jag måste ta mig in till körlektionen iallafall. Blir så bra så. Plugga lite teori kanske jag borde. och äta frukost. Det är dagens planer ungefär. Hatar regnet. Undrar fortfarande vart solen är? Ska vi slå vad om att den smyger sig fram nästa vecka när jag börjar jobba? Ha.

I miss everything about you when I see your blue eyes

Johanna bjöd på impulsideér och skratt som vanligt. Vi tog oss en cykeltur, eller var väl mest jag som cykla om man ska vara rättvis. Hon satt mest bakom och skötte snacket. För det är ju hon bra på. Just nu ligger jag i min säng, funderar på att sova. Men det är inte så lockande eftersom jag inte är trött ju.

party, and party, and party

Bilder från i fredags










cause I know, how I feel, about you now

Det känns ju inte allt för bra att börja sommarlovet med en förkyldning, men jag överlever ju! Vi är inne på tredje sommarlovs dagen, men jag har verkligen inte fattat att det är sommarlov än, det tar nog några veckor till, haha. Just nu sitter jag och pluggar körkortsteori, imorgon är det körlektion som gäller. Bara köra på! Ska städa mitt rum sen också, efter det ska jag in till Johanna. Vad vi ska göra vetifan, mest tycka synd om oss själva att vi är sjuka kanske. Kan nog bli så. Igår var jag på bio med världens bästa Therese, som sagt, hon är bäst. Nu ska jag återvända till körkortsboken. Gillaaaa. Varför är det teoretiska alltid tråkigare än det praktiska kan jag undra?


like waking up and read the message from you

Jag ska alldeles strax ta bussen in till stan och hjälpa johanna att förbereda allting inför ikväll, då det blir ett lite försenat 18års party för flickan. Ser vi fram emot! Några bilder från igår.







there is something about you now

Idag är jag så galet stolt över alla mina fina vänner som tar studenten. Efter vår egen avslutning, som var mysig men oerhört långtråkig, så tog jag en sväng på stan med Edija & Isma. Sen så begav jag mig uppåt Elins skola för att se den söta tjejen springa ut i sin studentmössa. Stolt tjej. När Elin åkte iväg på flaket och skrek så mötte jag upp Edija för att dra upp till Eber och kolla på Junaas utspring. Himla stolt tjej där med. Träffade många fina människor där. Sen blev det att skynda sig hem till Elin igen för att ta emot flickan och där har jag även spenderat kvällen. Just nu sitter jag hos Johanna och väntar på att flickan ska komma hem. Så får vi se vart kvällen tar oss, spännande.


baby can't you just try your best

Torsdag. Vilket innebär skolavslutning, sommarlov och studenter. Men vart fan är solen undrar jag då? Jäkla tråkigt väder ute, känns mer som höstlov än sommarlov. Och det mina vänner är deprimerande! Snart ska jag ge mig bort till bussen och åka in på skolavslutning. Efter det ska jag hitta på något med några av mina söta klasskamrater innan det bär av till Elins student. Min bästa vän tar studenten. Galet! Om ett år är det vi!

try your best now baby, try your best to break me

Här sitter jag hemma hos larsha aka johannal. Vi tar det bara jäkligt lungt, slutade tidigt idag så vi har varit en sväng på stan. Sen hade jag min första körlektion, gick rätt bra! Bara tagga inför nästa. Nu ska vi snart färga johannas hår, kan bli spännande!

och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån, som saknar förmåga att förstå

Dagen blev helt okej skulle jag vilja säga faktiskt. Jag har dock haft huvudvärk hela dagen idag med, förstår inte varför. Imorgon är det sista skoldagen, skönt det kan jag känna. Halvdag har vi bara tillomed! Efter skolan ska jag umgås med Larsha, som hon kallas nu för tiden. Sen ska jag ha min första körlektion, kan bli spännande, fast mest läskigt tycker jag. Men det går nog bra. Nu tänkte jag att jag borde sova, sluta tänka och bara sova. Så gör vi.

hoppet blev diffust och världen bytte färg

somnade sur och vaknade sur. Kan ju bli spännande och se hur den här dagen slutar..

it ain't hard just for you

För det första så undrar jag vart det fina vädret tog vägen? vem ska jag slå? Jag saknar solen redan. Dagen har varit heeelt okej. Huvudvärk och regn, jag gillar inte. Men jag har ju rätt fina vänner så jag överlever ju såklart! Nu ikväll har jag träffat Erika och sen övningskört lite. Jag är galet trött så jag tänkte däcka i sängen snart, kunde verkligen inte somna i natt. Usch. Nu är jag sur och ska sova. Godnatt.

and I don't want to be with or without you

En helt jäkla underbar dag! Jag övningskörde in till stan, det går så jäkla bra. Klarade även av min första broöppning, där ser man. Väl inne i stan besökte jag fröken larsson, vi tog oss upp till himpafältet och kollade på alla fulla studenter. Solade en hel del också. Sen kom Jonas och Jacob och höll oss sällskap. Nu är det nog dags att sova skulle jag tro, en halv skolvecka kvar att överleva. Vi kör!

kaos och uppochned

Helgen har gått fort och det är redan söndag, men det är inte så mycket att sörja över faktiskt. Tre skoldagar kvar, sen är det sommarlov! Så jävla underbart. I fredags började kvällen med party hos SötSara, och när de stora flickorna försvann till krogen åkte jag hem till Therese och bara va. Igår blev det mys hos kusinerna. Johanna ringde mig nyss, livet är tydligen hårt som 18-åring, jag bara skratta åt henne. Nu ska jag göra mig i ordning lite och sen bär det av in till stan! Nice one!


Inga kan ta fel på varann som vi

Jag kan känna mig bekväm i Dina ögon, när Du ler, Men Du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och uppochner. Jag tror inte Du förstår allt som Du säger om det vackra i misär, Du har fått sol i Dina ögon och har aldrig varit där. Du älskar bara rött, och leker vacker romantik. Det är så lätt att haka på, det är sån lockande mystik. Men en dag är allting preskriberat och en del av Din lyrik, jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik.

Jag har fått en crush på winnerbäck igen. Så vackert.





I don't want the sun to fall down

Jag har fått allt klart som jag skulle göra idag, och klockan är bara fyra. Jag har bokat körlektioner, haft en engelskalektion och varit hos optikern. Nu är linserna på plats, så jäkla nice. Jag har även hunnit met att sola i en och en halvtimme. Ska dock slå Edija på måndag, bara för att hon ringde så glömde jag vända på mig. Så nu ser man skillnad på solbrännan, fiiiiin tjej. Jag ska alldeles strax börja fixa i ordning lite inför ikväll, då är det paaaarty.


running around again

Sitter just nu ute i solen på altanen och har precis ätit frukost. Så jäkla underbart väder idag också! Jag ska snart gå iväg till bussen. Jag måste till körskolan innan jag börjar skolan, och boka körlektioner. Sen till skolan för en lektion. Ikväll är det 18års party som gäller hos Sara, och när de stora flickorna drar ut på krogen vet jag inte vart jag ska ta vägen. Det är sådant som märks. Nu måste jag springa!

and boy, you make me smile, please stay for a while

Kan man annat än älska allt när det är sånt här väder ute eller? Jag blir så jäkla glad. Dock är jag så jäkla trött också. Jag kom inte hem förrän vid halv elva från jobbet igår, helt slut. Försov mig imorse även om jag hade sovmorgon, hörde inte att klockan ringde överhuvudtaget. Hm. Dagen har varit så jäkla bra, bara massa betygssnack hit och dit. Imorgon har jag en lektion bara, så lockande att skita i den kan jag lova. Kvällen blir det party i åby hos sarrebarre. Himla trevligt! Nu ska jag fortsätta njuta av solen, underbart!

can't you see what you do to me?

Mördartisdagen har inte lyckats mörda mig ännu. Förmiddagen spenderades på himpafältet, för att visa våra ledarkunskaper genom att leda ettorna i en aktivitetsdag. Rätt så slappt måste jag erkänna. Sen lite unospel och två lektioner. Det överlevde jag ju. Nu har jag precis suttit och kollat på film och skrivit en filmens dramaturgi, jag missade det förra veckan. Men förhoppningsvis så var det det absolut sista äckliga skolarbetet jag har nu i tvåan. Underbart! Jag är galet trött, ska ta en dusch och sen sova. Morgondagen kommer bli en plåga, fast en rätt rolig en kanske. Skolan först, dock har jag ingen samhäll, så slutar en timme tidigare. Då ska jag umgås med Larsa(!), sen blir det att jobbaaa. Till sent. Kommer vara död. MEN, pengarpengarpengar!! Kör bara!

RSS 2.0