we can loose it all

Livet är fullt av överraskningar! Jag är glad. Alldeles strax ska jag resa mig ur soffan, som för tillfället är galet skön, och förflytta mig några meter bort till Erika. Där väntas lite te och massa mys. Dagen har varit helt okej, den har varit låååång. Men att vi skulle fika sista lektionen verkade hålla hela klassen på bra humör, haha. Men nu måste jag kila.

waiting fora message from you

Det kanske inte känns som en någonting för dig, som att det spelar ingen roll.
Men det är en stor grej för mig. Jag väntar.



there is no time at all

Edija sa idag i skolan att "om man skrattar och är glad en hel dag så är man oftast ledsen och sur på kvällen", och jag känner att det stämmer lite just nu. Jag har varit på toppenhumör hela dagen, och nu är jag sur och trött. Dagen har varit brabrabra. Många glada ansikten! Louise som har garvat ihjäl sig åt ingenting hela dagen, det har smittat av sig. Jag har ritat fina bilder, både på papper och på Ogge. Så kan det gå om man har tråkiga lektioner! Efter skolan blev det staden med Fröken Larsson, jag köpte mig ett par coola solglasögon och sen var vi bara allmänt coola, typ så. Nu har vårt hem invaderats av ett gäng 21åriga grabbar, tydligen är det fotboll på tv ikväll. Så därför ska jag nu platta håret och sedan försöka sova. Hoppas det inte blir allt för många mål, det brukar bli en hel del skrik då...


Fina bilder från en tråkig skoldag. Jag borde satsa på en karriär som konstnär.

 

 
uttråkad tjej #1 och uttråkad tjej #2

  
                   en robot? ett lodjur? en robot?

 

come and show me love

Veckans första dag är avklarad, en måndag. En riktigt seg måndag, uscha. Vi fick strömavbrott sent igårkväll, så vi sprang runt som yra höns och letade efter ficklampor och grejer. Det visade sig att hela Sörping var strömlöst, så tittade man ut genom fönstret var allting mörkt. Lite småläskigt. Men det tog iallafall ett tag innan jag gick och la mig. När jag väl gjort det så tog det galet lång tid innan jag somnade, så imorse var det inte världens lättaste sak att komma upp ur sängen. Men som tur var så väntade en rätt så slapp måndag, på idrottslektionen så hade vi avslappning och massage. Perfekt. Jag älskar att bli masserad, jag låg och rös av att det var så galet skönt. Somnade på bussen hem och nu har jag suttit och pluggat lite. Imorgon är det prov första timmen som gäller, i teckenspråk. Eftersom vår tv tydligen inte funkar så kan man väl lika gärna gå och lägga sig, hm. Typ så!


sunlight in the morning

En bra söndag, faktiskt! Jag har varit hos farmor och farfar, alltid lika mysigt. Efter besöket där så fick jag övningsköra, det gick väldigt bra. Bra att jag skrev det där för nu påminde jag mig själv om att jag skulle fråga min bror vart han har sina böcker sen han läste körkortsteorin! Jaja, när vi kom hem så vart det lite plugg innan det var dags att åka iväg och träna. Nu sitter jag här och kollar på parlamentet. Ska snart sova och sen är det ny vecka! Vi kör!

and now your inside

Lördagskvällen var fin. Jag gillar ordet fin, det är the word just nu kan jag känna. Iallafall så var ju fröken Larsson på besök i sörping, eller "bästa sörpa" som hon brukar säga. Vi lagade mat (=jag lagade mat, medan johanna satt vid datorn), sen hamnade vi i soffan och där satt vi hela kvällen. Vi pratade en jäkla massa, det är sällan det är tyst en minut när vi är i samma rum, haha. Hajen 3 gick på tv så den kollade vi också lite smått på. Men jag satt mest och skrattade åt Johanna som hela tiden satt och höll hårt i min arm och ropade "aj, hanna, aj aj aj, hanna, nu dör han, ett två tre, aj, nu dör han. jävla tönt haj". Så söt är hon. Nu tänkte jag att jag skulle göra mig i ordning lite, sen ska jag promenera upp till farmor&farfar och äta lunch. Himla mysigt! Sen blir det lite plugg och senare ikväll ska jag träna. Blir kanon! Det känns som en bra söndag, för en gångs skull!


somebodys watching me

En lång pratpromenad med Lovisa förut, riktigt mysigt. Vi har även gjort upp lite planer inför påsklovet, så det ser vi fram emot. Nu har jag ätit, fixat lite och tittat på ett OCavsnitt. Sista avsnittet på första säsongen är alltid lika sorgligt, det spelar ingen roll hur många gånger man har kollat på det innan. Johanna har precis kommit hit, vi är ensamma hemma hela kvällen här. Himla mysigt lär vi ju ha kan jag ju lova.


open your eyes, looking out

Vad ska man säga? Jag säger bara TJEJER. gud alltså. Jag blir så trött. Men, min bror piggade upp mig när jag kom ner förut. Han kramade om mig och sa "det är du och jag mot världen, Hanna". Tänk att han alltid lyckas tajma in sina kommentarer när man som bäst behöver höra något sådant. Han är allt bra min fina bror. Nu ska håller jag på att göra mig i ordning lite, ska iväg och träffa Lovisa en stund. Det gillas!


tell me, do you have trouble sleeping?

Fredag, efterlängtade fredag. Det bästa är att jag får gå och lägga mig när jag vill och sova lääääänge imorgon. Det är lycka mina vänner, det är riktig lycka. När man "pendlar" till skolan och måste gå upp så jäkla tidigt så är sovmorgorna mer än guldvärda kan jag lova. Min start på helgen har varit kanon. Efter att jag slutat skolan så åkte jag hem till Elin, hon bjöd på våfflor. Himla mysigt, och himla gott. Nu ikväll har jag haft finbesök utav Isabella och Therese. Vi har suttit och pratat om allting mellan himmel och jord, skrattat en hel del och myst. Galet härliga tjejer det där! Just nu sitter jag och skrattar lite för mig själv. Vi har pratat rätt mycket om rykten ikväll, typ att man vet så sjukt mycket om andra som man knappt känner. Och nu fick jag precis höra en grej på msn, hahah. Galet hur mycket som flyter omkring som inte är sant! .. Jag kan inte annat än skratta åt det.


we are the ones who couldn't survive

Tråkig torsdag. Typ så. Ind.val och en bildlektion, sen har vi spenderat hela eftermiddagen genom att lyssna på treornas projektredovisning. Det gäller att komma på något eget projekt snart, vi får väl se hur det går kan jag känna. Nu har jag precis varit ute och övningskört med pappi, det är så galet kul. Jag borde snart ta tag i saken och skriva in mig på körskola kanskeee. Frågan är fortfarande bara vart?. Nu sitter jag bredvid min söta mamma i soffan. Jag tänkte ta mig något att äta, och sen en dusch. Sen ska jag sova. Imorgon är det fredag. Det blir en bra dag skulle jag tro. Mhm, vi kööör. trött trött trött.


all of this is just something I miss

Tänderna är borstade, ögonen faller snart ihop. Jag är galet trött och ska nu gå och sova.
godnatt


all the wants and needs

Just nu så vill jag ha:
en helg full med massa skratt
påsklov
sol och värme
körkort
midsommar
min 18-års dag
en puss eller två
saltlakritsströssel
en egen lägenhet
en större säng
ett sommarjobb
pengar
sovmorgon


Tänkte att alla ni ville veta det. mhm.


trapped

It's a place of trust, would you meet me there?
There's no time to spare, come and show me you care.
That you're believing that here we can win!
All of my dreams, are all I see, try not to wake me, can't you see.
All of my dreams, are all I wanna see, try not to wake me, just come with me.

when the moon hits your eyes

Trots en rätt lång dag så vart det en rätt bra dag. Vi fick sluta en halvtimme tidigare, jag slipper ha utvecklingssamtal och den där jäkla redovisningen är avklarad. Så galet skönt. Just nu ligger jag i soffan, och gör ingenting. Mest för att jag kan, jag kan ligga här utan att behöva känna att jag egentligen skulle behöva plugga eller något annat. Jag är pluggfri veckan ut som det ser ut nu, underbart. Veckan har flugit förbi precis som de alltid gör nu för tiden, snart är det helg igen. Det är mer än bara underbart, jag längtar. Sen en vecka kvar till påsklov. Underbart underbart underbart. Vad mer kan man säga? Imorgon är det torsdag, softa lektioner sen projektredovisningar. Efter skolan ska jag träffa min fina saknade Lovisa. Det blir bra.


only to see your name makes me sick

Engelskagrejen är färdigskriven, nu är det bara redovisningen imorgon som ska klaras av. Sen har jag inget plugg på  hela veckan, hur underbart är inte det? Nu tänkte jag att jag skulle äta lite, vaniljyoughurt med bananer i kan ju vara bland det godaste som finns. Sen ska jag sova, imorgon är en lång dag. Jag tycker inte om onsdagar. Men vi kör! Godnatt.

what can I say to make you change your mind

Jäääkla skitväder. Vart är solen? I dag är jag sur, och på dåligt humör. Och ja, jag skyller på vädret, för det mesta. Dock så blev jag sur för att jag inte fick redovisa idag. Jag har haft ångest inför den där jävla redovisningen, och hade verkligen ställt in mig på att göra den idag och bli av med den. Men nejnej, inte alls. Utan jag ska antagligen redovisa imorgon, hon kanske bara bestämde sig för att spara det bästa till sist? ha-ha. Kul. Jag ska snart sätta igång och plugga lite granna. Sen sova, för trött är jag också. Positivt inlägg kan jag känna.


going in for the win

Blir en kväll med familjen & faster i linköping. Mys!


när du gett dig över så faller jag

Trots att jag hörde regnet slå mot altantaket och stuprännans droppande så vaknade jag på bra humör i morse. Jag har skrivit det sista på talmanuset till svenskan, så nu är det bara peppa upp sig själv inför tisdag och gå dit och köra den där jävla redovisningen så den försvinner sen. Yes! Sen har jag bara legat i soffan och kollat på The Hills hela morgonen. Men jag förlorade kontrollen över fjärrkontrollen nyss och där försvann mitt humör också. Fasen att inte fotboll också går i repris så jag har någon chans i disskusionerna om vem som ska få kolla på vad på tv:n. Illa illa. Nu fastnade jag här, och funderar på att antingen sitta här hela dagen och inte röra på mig. Eller gå ner och klaga på att jag är hungrig. Eller gå ivåg och träna sen. Hm, tough decision. Sånt som märks iallafall. Måndag igen imorgon, så inte kul. Varför går helgerna så snabbt? Två veckor kvar, sen är det påsklov.

since we were six years old

Jag tittade precis in på Lovisas blogg, och såg att hon skrivit ett inlägg som förgyllde min kväll. Jag ser precis allting hon skriver framför mig och kunde inte låta bli att skratta lite. Det är sjukt vad mycket minnen man kan ha tillsammans med någon. Sena promenader, cykelturer i sörping varv efter varv, första smygfesterna, varamobaden, debatter är bara några få av alla minnen som dyker upp när jag tänker på oss. Och som hon skriver, "vi har varit med om mycket, och minst lika mycket har vi kvar!". Vi har gått igenom en hel del tillsammans, och allting har fört oss närmare varandra. Det är jag hur glad som helst över!

 

  


the world around me

Fredag igår, helt sinnes va trött jag var. Jag skulle egentligen träffat Lis, så skulle vi gå på bio och grejer. Men det blev ingenting för hon vaknade och hade feber. Då orka jag inte kolla runt efter någonting annat att göra, så körde på en hemmakväll med familjen. Slutade med att jag däckade i min säng redan vid halv elva. Så inatt har jag sovit tolv timmar, men är ändå lika trött. Vaknade imorse och var helt svullen i ansiktet, så mötte jag min bror i hallen och han var minst lika svullen han. Så antagligen börjar vår allergi titta fram redan, inte kul alls. Min har ju bestämt sig för att bara bli värre och värre för varje år som går tydligen. Men galet skönt att solen var tillbaka imorse. Så idag åkte skinnjackan på, underbaart. Iallfall, så spenderade jag dagen inne hos Elin i stan. Vi var båda helt slut, så lite kortspel i sängen var ungefär vad vi orkade med. Sedan tog jag bussen hem och hon åkte iväg och skulle jobba. Nu ikväll har jag träffat Erika, en promenad blev det sen så fastnade vi vid hennes köksbord och pratade om allt mellan himmel och jord typ. Himla mysigt. Nu sitter jag här och pratar barndomsminnen med Jonas på msn. Mycket skratt blir det.



    


don't bring me flowers after I'm dead

Så fort jag slog upp ögonen imorse så kände jag att jag hade vaknat på fel sida. Så rätt jag hade. Jag har varit sur hela dagen, och så galet trött. Men tog mig iallafall upp och iväg till bussen, så fort jag klivit av bussen ville jag kliva på igen. Men stod emot den impulsen och tog mig iväg till eber ändå, jag är glad över att jag har Linnéa med mig på samma lektion som kan pigga upp mig med lite humor. Dagen flöt på men galet låååååångsam. När vi slutade vid klockan två så kändes det som om klockan var fem, och det var deprimerande. Dagens händelse var väl att jag och Jojaan beslutade oss för att killar är svåra och omöjliga. Så vi bestämde oss för att bli tillsammans med varandra. Sounds good. Så nu mera står det "Hanna Kindh har ett öppet förhållande med Johanna Roxström" på min facebook. Det är grejer det. Nu är jag helt slut och har planer på att gå och sova i duschen. Jag har suttit i någon timme, eller två kanske och skrivit på talmanuset till svenskan. Men nu är skiten klar iallafall, galet skönt. Det betyder att jag inte har något plugg i helgen alls. Frihet. NU duschen.


I thought we could do this, I really did

Jag trodde att hela min dag skulle bli förstörd när jag upptäckte att jag försovit mig imorse. Men inte alls, snarare tvärt om. Jag har varit galet glad hela dagen, eller övertrött skulle man också kunna kalla det. Så trots att jag försov mig, inte hann äta frukost och höll på att halka och slå ihjäl mig på vägen till bussen i morse så var jag på bra humör. Underbart. Jag har skrattat mig igenom hela dagen. Provet gick nog hyfsat bra, skönt att ha det avklarat i allafall. Just nu sitter jag och försöker skriva lite på mitt argumenterande tal till svenskan. Det går inget vidare. Så jag ger nog upp och går iväg till duschen istället skulle jag tro.


pussss

and baby I'm a fool that belived we could do this

Jag är helt slut. Kom nyss hem efter att ha varit iväg och tränat. Nu blir det att käka lite och sen sova. Imorgon är det lång dag och prov, jag håller tummarna för mig själv. Men vi kör!

godnatt


we can't give if you can't take

Det är lite förvirrande när man är ledig på en måndag. Jag har hela dagen gått och tänkt att jag slutar halv tre och tänkt ta fram böcker ur skåpet till lektionerna vi brukar ha på måndagar. Men naej, idag var det tisdag. Men dagen har varit rätt soft ändå, vi har inte gjort speciellt mycket känns det som. När vi satt nere vid skåpen innan svenskalektionen skulle börja så får vi syn på ett meddelande på tvskärmen och lyckan blev totalt. "Engelska B för Bf2a, Bf2b och LFF inställd p.g.a sjukdom". Då vart jag glad. Så sista lektionen var inställd och jag slutade klockan två. Jag sitter just nu och pluggar till provet vi ska ha imorgon, pedagogiskt ledarskap. Jag fattar ingenting, men det verkar ingen annan 2b:are göra heller så det löser sig nog. Ska alldeles strax iväg och träna med min mor, det ska bli galet skönt. Jag har inte tränat på två veckor eller något nu, så ikväll kör vi!


sorrounded by memories

Jag tänkte på en sak när jag stod och laga mat. Hur många olika saker som man kan koppla ihop olika minnen med. Typ konstiga saker som kan påminna om någon eller något. Varje gång jag steker plättar så tänker jag på Lovisa. Varje gång jag ser björngustavsson dvdn i min bokhylla tänker jag på någon och kan inte låta bli att skratta. Det kan vara ett ord som påminner än om en händelse eller något som någon har sagt. En låt, ett nagellack, ett träd. Vad som helst. Små saker som lyser upp vardagen med lite minnen. Det är fint.

lost in a day with feelings

Tanken var att jag skulle vakna runt halv nio, gå upp och lägga mig i badet & plugga. Men det blev inte så, men det är ju tanken som räknas? Jag gick istället inte upp ur sängen förrän vid elva, fastnade här och har inte börjat plugga än. Nu måste jag dessutom gå ner och laga mat, för snart ska jag ta bussen in till stan och träffa Elin. Jaja, plugga ska jag med hinna med, det löser sig. Jag får väl ta med mig och läsa på bussen i värsta fall. Vi kör.


everytime I look in your eyes my heart goes cold

Engelskaplugget är avklarat och födelsedagsfirandet med. Jag har haft en riktig toppen eftermiddag. Vi kom fram levande till krokek även om det var jag som fick köra halva vägen dit. När vi kom dit väntade god mat, sedan fastande jag och Lis i hennes säng tillsammans med hennes gitarr. Jag önskar att jag kunde sjunga och spela som henne, hon är grymt duktig. Jag är stolt! Efter några timmars mys tillsammans med världens bästa släkt så fick jag även övningsköra halva vägen hem. Det är så jäkla kul att köra, och jag har bestämt mig för att jag absolut ska ha kirrat körkortet innan året är slut. Jag ska även försöka skriva in mig på körskola till april. Det är mitt mål. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på one three hill är min tanke. Jag är ledig imorgon och det är helt jäkla freaking underbart. Yes!


love to laugh

Jag sitter just nu och garvar åt min kära mor. Så dålig humor så det är inte sant. Min dator dog nyss, för att sladden var inte i så tog laddningen slut. När jag svär och springer upp efter sladden och sen kommer ner igen, så står hon och säger "nej, dog den. Vi får återuppliva den" och kör den där typiska repliken från amerikanska sjukhusprogram "clear" och sen ljudeffekter från den där apparaten som typ ger elstöter genom kroppen. Sedan blev hon jättelycklig när den startade igen. Hahah, så jäkla söt hon är.

cause this is my life my friend

Jag insåg imorse att man borde inte ha en fin låt som man älskar att lyssna på som alarmsignal. När klockan ringde imorse så låg jag och lyssna på låten om och om igen istället för att gå upp. Sen var jag galet trött för att det blev rätt sent igår. Jag spenderade kvällen med Erika, Jonas och Jacob. Riktigt trevligt. Vi kollade på melodifestivalen och bara tog det lugnt. Men iaf, jag hade ställt klockan för att gå upp så jag skulle hinna plugga innan vi ska iväg. Dock satte jag igång med pluggningen för en kvart sen och nu måste jag göra mig i ordning. Aouch. Vilket betyder att jag fort fortsätta ikväll. Snart ska vi iallafall iväg till krokek och hem till familjen Carlsson/Fälth. Där väntas födelsedagsfirande, Kusin Ville har fyllt år och Anna har fyllt år. Det blir mys. Jag älskar att umgås med min släkt. Men somsagt, nu måste jag göra mig i ordning.


this night was a good one

Jag sitter just nu och klurar lite på ny design, har inte riktigt kommit fram till något bra än, men jag klurar vidare. Jag har iallafall haft en supermysig kväll, mycket skratt. Bowlingen gick rätt bra, även om det var längesen jag körde sist. Men alla tre var så galet trötta så efter bowlingen åkte vi alla hem på varsitt håll, och jag känner att jag somnar snart här. Så jag kanske borde sova. Imorgon är det heldag med Erika som är planerna, himla mys.

                                         


just stand up, rise again

Fredag, och lång helg. Det kan ju knappast bli bättre! Typ så. Klockan är redan sex och det känns som om det var nyss jag var så jävla trött och inte ville gå upp ur sängen, men nej det är tolv timmar sen. Trött är jag i och för sig fortfarande. Skolan var rätt lugn som för det mesta nu för tiden, skönt det. Min fina vän Edija hade med sig en chokladboll till mig idag. Hon hade känt på sig att jag var på dåligt humör så hon tänkte pigga upp mig lite. Hur söt är hon? Min fina vän. Dagen försvann förbi himla snabbt kan jag lova, även om jag inte slutade förrän halv fyra. Då tog jag burren hem direkt, och när jag kommer innanför dörren så ropar någon "heeeej hannaaaaaa". Min älskade bror. Jag fastnade bredvid honom i soffan, himla mysigt. Jag har inte träffat honom sen i söndags, och jag måste erkänna att jag saknar honom de veckorna han jobbar kväll och vi inte ses. Nu har han typ somnat i soffan, så jag har placerat mig i köket i väntan på mat. Senare så ska jag ta burren in till stan och möta upp mina Johannor. Kvällen bjuder på bowling, och förmodligen massa skratt. Jag har inte spelat bowling på typ fyra år så det lär ju bli spännande.

puss vaa

tonight I'm just gonna let these tears fall

Det är rätt sjukt att ord kan göra ont att läsa. Kvällens djupa tanke. Du anar inte. Det känns som om jag hade rätt. Det känns som om du ljög, fast du kanske inte visste det då. Nu ska jag sluta gråta, lägga mig i min säng och tänka på alla mina fina vänner. Jag har världens finaste vänner, verkligen. Guldvärda hela bunten.

don't come here and play with my heart

Jag har haft en otroligt bra dag. Lugna lektioner, slutade hyfsat tidigt. Fikade på stan efter skolan med de fyra J:na, jojaan, johanna, jacob och jonas. Det var mys, massa skratt och prat. Helt plötsligt hade ungefär fyra timmar bara försvunnit. Jag har haft en otroligt bra dag, fram till ungefär nu.

hold on to the good things

Jag sitter i min säng. Att jag sitter här, samtidigt som jag skriver här betyder att, my baby is back! Jag har fått tillbaka min efterlängtade dator. Äntligen! Förövrigt har det varit en lång dag, jag är trött. Funderar starkt på att sova tidigt, även om jag har sovmorgon imorgon. (min första sovmorgon på typ ett år <3) Vi har något som kallas måbra-dag imorgon, så vackert. BF2b ska då kolla på film & fika på förmiddagen, och spendera eftermiddagen genom att spela laserdoome. Kan bli spännande. Mörker är inte min starka sida, men vi kör. Nu ska jag äta upp min kräm, sen sova.

pusss


to wash the nightmares away

Måndagen är avklarad, utan större bekymmer! Det är rätt skönt att måndagen är den lugnaste dagen på hela veckan och kortaste. Att sluta halv tre är lycka nu för tiden, när min tolv-dag är borta. Jäkla teckenspråk alltså. Men jag överlever. Dagen flög förbi snabbt och jag hann med trebussen hem. Så när jag kom hem smsade jag Lovisa och fråga om hon var sugen på en promenad i solskenet, och det var hon. Vi stötte även på Therese på vägen hem så jag fick sällskap nästan ända fram till ytterdörren, himla trevligt. Nu sitter jag och läser igenom det Edija har skrivit till grupparbetet. Lite klantiga som vi är så glömde vi maila över det vi gjorde klart idag till Isma, så hon kan inte göra färdigt allt ikväll. Så det får vi vara ambitösa och göra imorgon bitti. Nu ska jag läsa igenom engelskatexten vi ska ha läst tills imorgon. Sen börjar min och mammis tvkväll, mys.

pusss

I just hope

Jag fick ett sms av Erik förut. "Din dator är färdig nu. Jag är ledig på tisdag, kan du hämta den då? :)"
lyckalyckalycka. Äntligen behöver jag inte sitta vid någon seg skitdator längre.

don't think that you just can come back

Usch va jag mår illa. Jag har precis ätit våfflor, som brukar vara underbart gott. Men vi har fått nytt våffeljärn, visserligen är det snart ett år sen, men det har bara använts två gånger. Och ingen har riktigt kommit underfund med hur det fungerar, så våfflorna blir inte riktigt färdiggräddade. Äckligt värre, haha. Trots att jag inte hade någon lust att plugga, eller egentligen hur ofta har man lust att plugga? Men i allafall så har jag gjort det jag skulle ha klart tills imorgon. Plus lite annat som skulle göras framöver. Skönt att få undan det, och det var ju inga större grejer så. Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen, sen fastnar jag nog framför tv:n tills jag somnar.

Sounds good.


nånting har sin början, men jag vet inte vad

For your information, jag överlevde kvällen igår. Och johanna hade rätt, det kom inte scary människor och hoppade fram framför fönstret i köket. hm.. meshanna. Idag är det söndag, jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag tycker inte om söndagar. Dagen till ära måste jag plugga också, kul. Inte speciellt mycket att göra egentligen, men att bara sätta sig där och ta tag i skiten känns så jäkla tråkigt och jobbigt. Men det är bara köra på! Frukost först dock.

(jag längtaaaar efter min dator så man kan få in lite bilder också.
Min bubbe har varit borta i typ 3 veckor nu. haha. )
pusss

men jag har bara regn hos mig

Det blev att spendera kvällen med mina två favorit johannor. Massvis med prat och film hemma hos JohannaL. Mys. Jag tog en rätt skaplig buss hem och jag vet inte om jag ska tycka att det är bra eller dåligt. Jag är ensam hemma. Jag verkligen avskyr att vara ensam hemma på kvällarna, jag inbillar mig alltid det konstigaste sakerna man kan tänka sig. Sjukt, haha. Så har jag världens tvångstankar när jag är ensam hemma också, jag är konstig. Jag ringde precis till Johanna och tvinga henne hålla mig sällskap medans jag var nere i köket och fixade lite att äta. Annars sitter jag precis stilla vid datorn och väntar på att resten av familjen ska komma hem. Jag kan inte somna innan dom kommer hem, aldrig att jag går och lägger mig när det bara är jag hemma. hahah. Sjukt. Hur ska jag kunna flytta hemifrån?.. hm.

pusss


playin' with fire but I don't know why

Kvällar som kvällen igår gillas mycket! Man slutar aldrig förvånas över hur många timmar man kan prata bort. Jag, Isabella och Therese lagade mat och myste hemma hos Therese. Mina flickor är allt bra dom. Avslutade kvällen med att övningsköra med pappi, det är så jäkla kul. Jag vill ha körkort nu! Efter det somnade jag gott i min säng, helt död efter en vecka i skolan. Idag har jag bara slöat hittills. Jag har så jäkla ont i magen. Så tänkte lägga mig i sängen, med värmekudden på magen och ringa till Johanna. Så ska vi väl försöka besluta oss om vart vi tar vägen ikväll och vad vi gör.

pusss

I'm walking on sunshine for the moment

Jag har haft en fin dag. Underbart att solen lyser, det gör mig gladare än gladast. Nu ska jag bort och möta några fina tjejer vid Willys, handla lite. Sen ska vi hem till Therese, där ska vi spendera kvällen tillsammans med Isabella också. Himla mys, det lär bli en fin kväll. Imorse sa min pappa till mig att, "Jag hoppas att du har märkt att det är en ny positiv & glad tjej som har flyttat in hos oss igen".
Så sant. Jag mår bra!

puss som fan


my love for you is forever

Min bror är världens bästa! Har alltid varit och kommer alltid att vara.

worryfish

Mitt humör har gått upp och ner hela dagen. Men för det mesta har dagen varit bra! Nu ska jag laga mat och umgås med min bror. Det är sällan vi är hemma samtidigt så det gäller att passa på när vi väl är det. Trött är jag för övrigt, har ont i magen och just nu är humöret rätt långt nere. Men, jag lever.

pusss

what did you say when I told you

Dag två i skolan avklarad! Jag har skrattat mig igenom hela dagen tillsammans med Edija och Isma, har fått såna där garvattacker då det inte går att sluta skratta. Så underbart! Jag älskar såna dagar. Så min dag har varit kanon, trots att jag vart så galet sur imorse. Kom till skolan och trodde att vi skulle ha teckenspråk, vilket hela gruppen trodde eftersom det inte stod på schemat, men tydligen var det inget idag. Så gick miste om en underbar sovmorgon. Och i fortsättningen ska vi ha teckenspråk på torsdagas eftermiddagar, när alla lektioner egentligen slutar 12 för alla på skolan. Men nej, då ska vi ha schemalagd lektion. Gah. Då har jag inte en enda tidig dag på mitt jäkla schema. Sämst! Jaja. Nu har jag precis tagit mig en promenad bort för att sola lite, och nu ska jag hoppa in i duschen. Sen äta och sova. Mmm. Taggar för en lång dag imorgon med! Yes.

pusss

through the darkest hour

Idag har jag varit i skolan för första gången på tio veckor. Det var hemskt att gå upp i morse, efter att klockan ringt somnade jag om med kudden över huvudet. Men tillslut kom jag iväg iallafall, och det var faktiskt riktigt kul att träffa alla igen. Rätt slapp dag, skönt det. Första timmen satt vi bara och pratade och åt frukt. Andra timmen var också mest prat, och sista fick vi tillbaka ett arbete sen sluta vi. Sen att mitt schema suger är en annan femma, jag vill ha sovmorgon som alla andra! Men jag överlevde dagen iallafall och imorgon tar vi nya dag. Låååång dag lär det bli. Tre lektioner sen en tre timmars introduktion på projektarbetet. Hm, kul. Efter skolan ska jag och Johanna ner på stan iallafall på jakt efter lite saker. Något att se fram emot iallafall. Nu ska jag bänka mig framför tv:n, måndag betyder hanna&mammi kväll framför tv:n.

pusss


RSS 2.0