En tråkig måndagmorgon vände till en bra måndagkväll

När jag vaknade imorse var jag så fruktansvärt trött. Hade drömt mardrömmar hela natten kändes det som, såna drömmar som känns så verklighetstrogna så man vaknar livrädd eller med en ledsen känsla i hela kroppen. Det tog lång tid upp ur sängen, och så var jag irriterad över planer som ändrades vilket resulterade i en stressig morgon. Men sedan har jag haft en himla härlig dag på praktiken, känner mig så trygg och på rätt plats liksom vilket gör mig ännu mer taggad på att börja jobba nu nu nu!

Igår hade jag brutal ångest över allt och inget. Framtiden, C-uppsats, jobb med allt och inget därtill. Därför var det extra skönt när vi idag fick tillbaka vårt PM (forskingsplanen för examensarbete) som vi lämnade in sista september efter en månad i konstant ångest. Varför? Jo, för jag fick nämligen tillbaka den med högsta betyg(!!). Sån bekräftelse och SÅ skönt när det varit något man mått dåligt över. Det gav en extra kick och motivation inför uppsatsskrivandet!

Imorgon vankas praktik igen, därefter möte och sen en natt hemma i Linköping. Bara två veckors praktik kvar, sen är jag hemma på heltid igen!


And Im longing for home

Här har det ekat tomt ett tag! Jag ligger just nu i min gamla säng, i mitt gamla flickrum som numera är omgjort till gästrum hemma hos mamma och pappa. Vi har sista praktiken på utbildningen nu i fyra veckor och av olika anledningar så är jag tillbaka på min gamla praktikplats utanför Söderköping. Vilket gör att det är lite långt att pendla hemifrån Linkan, och vår (Johns) bil är inte den billigaste att pendla med heller. Så denna vecka och tre veckor framöver får jag bo här. Det känns lite konstigt eftersom det inte är hemma längre, första dagarna var väldigt jobbiga faktiskt. Trodde inte det skulle vara så farligt, menmen det är väl en vanesak. Imorgon efter praktiken får jag iallafall åka hem över helgen och träffa min Jompi och sova i min egen säng. Så skönt!

Jag trivs otroligt bra på praktiken iallafall. Det är så härligt att få komma ut och få lite energipåfyllning innan C-uppsatsen drar igång. Det känns helt galet att det är sista terminen, jag är snart färdig förskollärare efter tre och ett halvt år på universitetet. Sjukt?! Började vi inte nyss?!

Trots hemlängtan har det varit en rätt bra vecka iallafall. Lite kvalitetstid med mamma och pappa. Promenad med Julia. Träffat Albin en stund. Äntligen fått äta farmors köttbullar, helt klart dagens höjdpunkt! Haha.

Nu ska jag ta och sova lite så jag orkar upp ur sängen imorgon. Veckans sista praktikdag!


RSS 2.0