Oh boy you make me feel

Vilken fin söndag! Ingen söndagsångest här inte, underbart! Åkte in till gymmet när jag vakna och tränade, sen hämtade jag upp Johanna för en snabb lunch. Mysigt! Sen mötte jag Edija och fikade, saknade fina vän! Efter fikan fick jag någon superenergi, så snart ska jag iväg och träna igen! Supersöndag!


En oväntad vänskap

Idag vaknade jag på dåligt humör, dessa drömmar alltså? Undrar fortfarande va de ska va bra för.. Tog det lugnt här hemma och sen ringde Alexandra och fråga om vi kunde ses tidigare i skolan, så hon kom och hämta mig. Tre timmar senare så hade jag skrattat så jag fick kramp i magen, skrattat så tårarna rann och blivit på toppenhumör! Allt tack vare den fantastiska glädjespridaren jag lärt känna! Aldrig hade jag väl trott att när jag gick till skolan första dagen att jag skulle hitta en så fin vän. Klickade redan från första stund, och nu är hon det bästa med mina tisdagar och torsdagar! Bästa alleballe! Nu ligger jag i sängen och laddar inför morgondagen, veckans sista jobbpass, och det blir en stängningstur! Inte så kul en fredag, but that's life! Sen ska jag bara ta det lugnt och ha fredagsmys, för att sen gå upp tidigt på lördag och bli av med det där förbannade provet! Godnatt!


I love this feeling.

Va jag är helt slut i kroppen. Känner mig så jäkla motiverad med träningen, så kul det är! Men det känns ju i kroppen som sagt. Igår var jag på gymmet och körde järnet, idag vart det löpning. Uppförsbacke hela vägen till mammas jobb, sen fick jag med henne på cykel bredvid som lite peppning på vägen hem! Va samma sak förra onsdagen, så kanske blir en onsdagstradition! Nu ligger jag utslagen i sängen och tittar på berg flyttar in. Henrik Lundqvist är ju inte helt fel att titta på, så snygg! Ska snart sova, och så ska jag njuta av veckans första sovmorgon. Så skööööönt! Sen ska jag träffa Alleballe innan skolan för att skriva labbrapport! Gör mig inte så mycket, eftersom hon är höjdpunkten på mina tisdagar och torsdagar! Nu ska jag slappa vidare..


All the things you can do

Ännu en natt fylld med hemska drömmar. Åh!! Jag vet ju varför, brukar ju bli såhär när jag är stressad eller nervös inför något. Men det värsta är att jag inte kan göra något åt det den här gången, förutom att försöka sluta oroa mig. Och hur jävla lätt är det?! Haha. På lördagkväll ska jag sova som ett djur, åh va jag längtar! Just nu sitter jag ensam i köket under en filt och kan inte sluta frysa samtidigt som jag dricker apelsinjuice i hopp om att kanske piggna till lite. Det faktum att jag snart måste gå ut i mörkret och kylan för att cykla till jobbet lockar inte riktigt faktiskt! Menmen, moneymoneymoney!


Sweet dreams are not made of this

Fyfan. Har drömt mardrömmar om det där jävla högskoleprovet hela natten. Kul! Snacka om stressad, pressad och nervös tjej.. Ge mig lördag så jag kan få det ur vägen! Jag behöver få sova ordentligt!


You have to find something that makes you happy

En dag i taget! Och imorgon kommer jag vara lycklig om jag ens kommer kunna gå efter min löprunda idag. Idag har jag jobbat på ett, för mig, nytt ställe! Trivdes som fisken i vattnet och hoppas på att få komma tillbaka! Efter jobbet fixade jag lite här hemma för att sen dra på mig träningskläderna. Sprang upp till mammas jobb, mötte henne och sprang hem igen. Lite stolt över mig själv då det den vägen jag sprang dit bara var uppförsbackar! Känner redan nu träningsvärken i benen, undrar då hur det känns imorgon?! Men SÅ värt. Jag blir gladare när jag tränar! Nu ska jag sova, för imorgon innan skolan ska jag orka hinna med en sväng till gymmet! Fint!


Så jag släppte taget, för ett helt vanligt jävla återfall

Idag har jag varit i mitt gamla helvete och vänt igen. Som tur är har jag världens mest fantastiska föräldrar. Som vet precis vad dom ska säga, vad dom ska göra när jag behöver det som mest. Imorgon är en ny dag, nya tag.


Du kommer alltid vara en del av mig

Nu har storebror lämnat landet för fjärde gången det här året. Enda skillnaden nu från då är att den här resan är på obestämd framtid, har ingen som helst aning om när jag får träffa honom igen. Det är väl det som är jobbigast känner jag.. Skjutsade honom till tåget imorse, och just nu sitter han nog på flyget. Fina fina storebror, jag beundrar honom något enormt för att han gör det han gör!


You've got the word to change a nation, but you're biting your tounge

Jag tog en lång promenad i höstvädret förut. Kom på mig själv med att gå omkring och le fånigt för mig själv, och bara njuta. Jag som annars är höstens minsta fan, avskyr hösten! Men idag var det riktigt härligt, och riktigt vackert! Idag njöt jag! Igårkväll var det avskedsfest för storebror, himla rolig kväll faktiskt! Nu ska jag bara ta vara på tiden som är kvar innan han åker!


With a little bit help from my friends

Jag sitter just nu på bussen hem efter en sjukt himla fin kväll med brudarna! Drinkkväll/spelkväll, jättemysigt! Efter att inte ha gjort annat än legat i sängen och mått dåligt hela veckan så var det här precis vad jag behövde! Glad att jag har er mina fina!


People changes, things go wrong, shit happens, life goes on

Jag kan inte sova. Gillar inte såna kvällar och nätter. Inatt va en sån natt, eller imorse. Vaknade vid tre och kunde inte somna om förrän halv sju. På grund av förkyldningen, men sen när man ligger vaken sådär så kan ju inte tankarna låta bli att snurra. Och jag kan fortfarande inte sluta förvånas över hur människor tänker och beter sig. Vet i fan om man någonsin slutar förvånas. Allt det här kanske hör till, för att se vilka som i slutänden verkligen är äkta. Och egentligen gör det ingenting, för jag vill inte ha oäkta, oärliga och elaka personer i mitt liv. Men kan inte låta bli att bli besviken på vägen ändå. För det är alltid personerna man aldrig kunde tro något elakt om som visar sig vara "the bad guy". Men som sagt, man ska aldrig sluta förvånas? Och det blir bättre i längden. Som min fina vän Edija brukar säga, alla människor människor du möter på i ditt liv har någon sorts roll, en uppgift att lära dig något om dig själv och livet. En del stannar och en del har bara en kort roll. Det är okej.


RSS 2.0