and when I close my eyes it's you I see

Det här är inte kul längre. Måste du spöka i mina drömmar?

jag är lycklig för att du finns till

Lever livet skulle jag vilja säga. Jag har bosatt mig hos Elin den här helgen, testar på sambolivet lite sådär! Himla fint! Igår var vi ute och gick och sen bestämde vi oss för en myskväll. Film och popcorn i soffan var det som gällde. Sedan flyttade vi oss till sängen och fortsatte med ännu en film. Efter några minuter så snarkade Elin, men som tur var lyckades jag somna ändå. Nu har vi ätit en riktigt lyxfrukost i sängen, I could really get used to this. Nu är Elins bror här och vi har fikat. Vi ska snart iväg och shoppa lite, vara smakråd åt Erik som ska köpa kostym. Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men vad vi än gör så är jag övertygad om att det blir mys! Montera gardinstång ska vi göra iallafall!

I want to fight against it, but you can't fight against life

Det är med blandade känslor jag går till jobbet idag. Min sista dag. Fy, det känns verkligen skit att behöva sluta.. Jag som älskar mitt jobb, trivs verkligen döbra. Men det är ju bara öppet sommartid, så finns ju inte så mycket man kan göra åt det. Jag är glad att jag har fått spendera den här sommaren där iallafall! Så om några timmar är jag arbetslös.. Eller, jag är inte arbetslös, jag är "mellan två jobb" som min vän så vackert uttryckte det när jag beklagade mig igår. Så imorgon ska jag ta tag i mitt liv har jag ju lovat, så det kanske blir ett besök på arbetsförmedlingen och lite samtal som ska ringas osv. Gillart inte.. Nu är det iallafall frukost som gäller, sen off to work! Det ser ju ut som att det blir en lugn dag iallafall, det är ungefär tio bilar på parkeringen, tror inte ens det är så många människor som vistas uppe vid kanalen en dag som den här. Jag har hört rykten om att vi ska ha fått in nya grejer, min mamma kommer hata mig om jag kommer hem med nya saker igen.. haha!


and what we have is real, it's true, it's me and you

Förra veckan bestod till stor del utav flyttkartonger. Inte mina, utan Therese. Vi packade, pratade, packade och skrattade. Nu har hon flyttat, min fina vän. Även om hon bara bor två timmar bort så är det tomt. Bara känslan av att inte kunna ringa henne och fråga om vi ska ses, och tio minuter senare är man där. Men det är väl såhär det är att växa upp, att bli vuxen. Alla försvinner åt olika håll. Det suger, but that's life. Min mamma sa något som är väldigt sant härromkvällen, att det är nu på gymnasiet man har byggt upp de vänskapsrelationer som kommer hålla i framtiden, det är nu allting som är riktigt äkta byggts upp på djupet. Det känns som hon har rätt. Och det känns som att de tjugo mil som nu är emellan oss kommer inte förändra någonting alls. För efter allting vi har gått igenom tillsammans, och allting vi har upplevt och lärt oss utav varandra har gjort att det vi har byggt upp är så äkta som det bara kan bli. Vi kommer lyckas hålla ihop ändå. Min bästa vän och jag.


du säger en sak men menar en annan

Det här är en sån kväll då jag inte borde tillåta mig själv att sätta ord på alla känslor och tankar. Och även om jag brukar göra saker jag inte borde, så tänker jag faktiskt inte göra det ikväll. För det är inte värt det, någonstans faktiskt. Så istället tänker jag tala om att jag har haft en fin dag och en fin kväll, även om någon har hatat mig idag och bestämt att allting skulle gå fel till en början så har jag iallafall fått skratta med en fin vän och sedan spenderat kvällen skrattandes med mina galna kusiner! Imorgon ska jag träna, och sen ska jag träffa Therese. Hon är saknad, så det blir kanon och träffa henne imorgon. Nu ska jag sova.

this world can be a beautiful world

Inringd för jobb idag på min lediga dag, men jag klagar inte! Fint väder idag med, så lär nog vara fart på det! Igårkväll träffade jag timmytott, himla trevligt. Var även chaufför åt mina föräldrar så kvällen blev sen. Men jag lever! Nu ska jag gå ner och vara lite social mot farmor och farfar innan jag går till jobbet. Sen blir det äventyr med Lasse i eftermiddag! Fint!

hurt me before, won't hurt me more now

Jag sitter just nu och äter frukost och ska alldeles strax iväg till jobbet. Börjar kännas lite sorgligt att det snart är dags att sluta däruppe, jag som trivs så jäkla bra. Igår fick jag finbesök på jobbet, då blev jag glad! Det var ett stärkande besök, jag blev glad och känslan om att allting kommer bli bra blev förstärkt! Fint! Efter jobbet så kom Lasse och åt glass med mig, sen åkte vi hem till henne och iväg på äventyr, typ. Lite äventyrliga var vi, och busiga. Jag gillar cykelbanor har jag hört.. Haha. Idag är det fredag, det vet jag endast för att jag är ledig imorgon och då är det lördag. Alltså måste det vara fredag idag, annars är jag helt lost med dagarna.. Trött är jag med, har drömt så konstigt inatt, IGEN. Min mamma bara skrattar som vanligt när jag berättar vad jag drömt.. Jag stänger ikväll och sen ska jag kanske träffa timmytotten! Sådant som återstår att se faktiskt! Nu börjar det bli dags att borsta tänderna och gå, vi har rinnande vatten igen. Hur underbart? Himla faktiskt. Jag känner mig glad idag, det är bra.

it must have been love, but it's over now

Just nu känns det som jag lever på 1700-talet här hemma, (eller något liknande, historia är inte min grej..). Vi håller på och renovera tvättstugan, så vattnet är avstängt i hela huset, eller kökskranen funkar men bara kallvattnet. Hm, kaos. Tur för mig iallafall att jag har tajmat in en klipptid just idag, då kan jag få tvätta håret hos frisören så överlever jag. Fint! Förövrigt är det inte mycket mer bestämt en det idag, och det ska bli rätt skönt att mest ta dagen som den kommer tycker jag. Resten löser sig, någongång.

man slutar aldrig förvånas över vad människor är kapabla till

Jag känner mig helt vilsen när jag funderar på vilken dag det är? Tisdag eller onsdag? Tisdag va? Vi kör på det. Helgen var på topp skulle jag vilja påstå. Lördagen var det födelsedagsfest lite sådär lagom i efterskott, för mig och Edija. Så våra fina vänner hängde här, jag har världens härligaste vänner, helt klart! Galen kväll, massa skratt, prat och mat. Kvällen förde oss mot utgång, och ja, en galet rolig kväll var det iallafall! Therese sov här, och det var skönt att slippa vakna själv. Efter att ha gått igenom kvällens händelser föll vi tillbaka på uttrycket vi alltid faller tillbaka på, vad har vi att förlora? Fint. Sen har dagarna bjudit på lite jobb och lite sånt. Nu har jag två lediga dagar innan en hel helg med jobb! Imorgon skulle jag tydligen klippa mig, skulle va nice och hitta en drömtydare också, för det här funkar inte längre.. Drömmar alltså, vad är dom bra för? Förstår ingenting, men kanske är det som är meningen. Idag ska jag iallafall in till stan, träffa edija och så ska jag skälla ut dom som har hand om min mobil. Den har varit borta ifrån mig i en månad nu.. Sen blir det även en sväng förbi Elin ikväll! Finfint!


jag ser domen i dina ögon

Jag är galet trött, och tydligen var min bror också det för han verkar ha somnat på min arm. En aning svårt att skriva.. Idag var det tillbaka till jobbet som gällde efter flera dagars ledighet! Har känts som om tiden har gått så himla långsamt idag, galet. Men nu är jag hemma igen, och kvällens enda planer är att äta god mat tillsammans med min älskade familj. Sen får vi se om det dyker upp någonting annat som lockar, annars tackar jag inte nej till en lugn kväll hemma. Tror minsann att jag har lite ben&jerry i frysen, så jag ska nog överleva!

I hate you because you look so good in your blue shirt

Skulle vilja beskriva min onsdag med att den började åt helvete men slutade på topp. Jag hann med mycket igår känner jag när jag tänker tillbaka. Utföra lite ärenden med Edija, gymma med lasse, träffa jacob en stund, hem och hämta badkläder, var och badade med lasse, för att sen bege mig hemåt igen för att hämta kläder till kvällen då vi bestämde oss för att spendera natten på krogen! Kvällen var galen, vad annars? Fint var det iallafall! Somnade i johannas säng så fort vi kom hem, gött. Har dock drömt sjukt konstigt inatt, fast det är ju inte ovanligt det heller förståss. Lite roligt var det iallafall. Nu ska jag hoppa in i duschen, för att sen bege mig bort mot therese för lite poolhäng innan kvällen!


I need you to need me, and if you don't then I'm gone

Kunde inte somna igårkväll. Hatar såna kvällar. Kändes hemskt att gå och lägga sig ensam efter att ha sovit med någon hela helgen. Blä. Var så ledsen och arg, arg och ledsen. Försvinn bara. Men runt halv tre somnade jag iallafall, sen har jag drömt hela natten. Ovanligt.. Åh! Idag tänker jag bara hänga ute i solen heela dagen, första dagen på länge det är såhär fint väder när jag är ledig. Fint!

när det känts som jag fallit ner och tappat kontrollen ska jag tänka på er och resa mig upp igen





Tackar mina fina vänner som ställt upp för mig den här helgen.
Jag har världens mest fantastiska vänner.
Så det så.
Puss

RSS 2.0