sleeping time

Den text som var med i förra inlägget var en del av Marissa Horns vår sista dans. Jag älskar hennes texter, dom är så vackra. Dom tar orden ur mun på en, orden man inte kan forma själv. Hon är så duktig.

Förövrig så funderar jag starkt på att gå och lägga mig nu. Jag är trött, plus att jag ska öppna på dagiset imorn ;/ fyfan.
Men sen efter jobbet ska jag träffa JESSICA. Hon är efterlängtad, min älskade fru <3

men godnatt då.

jag gav upp för länge sen





Jag vet vad som måste göras, Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är
Och om jag behöver förklara , den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär
Men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans
Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här


 


min nya älskling

Här är bilderna på min nya mobil :D


Men om en vän kan viska och ett löfte brista, går jag hellre hem

Back to work, haaaard work work. Njae, speciellt "hard" är det ju inte. Sista veckan nu, så himla skönt ska det bli att bara få vara ledig. Sen får vi se om allt som var tänkt att jag skulle göra när jag är ledig blir av, men det är sånt som märks! Idag har jag bara jobbat, slutade halv 3. Sen cyklade jag hem i regnet och upptäckte att jag fått gymnasieintagningen. Så det blir Barn-och Fritid på hagagymnasiet, just nu känns det bra och jag tror att det blir bra med. Men det är sådant som återstår att se, om man trivs om man valt rätt och så vidare. När jag läst igenom alla papper så börjar pappa prata om mobil i födelsedagspresent till mig, diskussionen slutade med att vi åkte in och köpte en på Telenor. Så nu mera har jag telenor istället för telia, fast jag har samma nummer som förrut. Bilder kommer på min nya kärlek, haha. Nu ska jag iväg och äta glass med mor och far!


hej, vill du följa med hem och kolla på mitt dinosauriebajs?

Så kan det låta vid matbordet hos familjen Kindh, haha aahrå! Det är nya raggningsrepliken förövrigt!

Borta bra men hemma bäst? Jo, det brukar låta så men inte idag faktiskt. Jag skulle gärna varit kvar i krokek kan jag lova! Jag fick skjuss av min mor till maxi igår, där träffade jag min morbrors sambo Anna, och åkte med henne till krokek. Jag och Lisen tog oss en promenad så fort jag kom fram, det var trevligt. Jag har saknat min tjeja! Efter våran promenad i delar av krokek där jag aldrig varit, så vart det mat, mumsigt. Sen så bäddade vi och fixade i huset på gården, där vi bodde för natten. Efter att vi bäddat om 4 gånger eller nått för att vi lyckades sabba allt, så tog vi cyklarna ut i regnet och upp till centrum för att handla godis till kvällen. Dregla på alla snygga krokekkillar gjorde vi ett tag också, haha! Sedan återvände vi tillbaka hem för att kolla på film. Efter massa skratt, kort, filmer och snack så somnade vi. Då var väl klockan kanske två, så vaknade vi vid tio imorse. Så just nu är jag ganska trött! När vi orkat oss upp ur sängen, så vart det mysig frukost på altanen, med massa massa prat. Sen var det bara städa allting, och ta bussen hem!

Tack för en mysig helg typ :)
min kusin är underbar, finns ingen som henne. <3


No one wants forever anymore, cause no one dares to try

Igår vart en trevlig kväll trots allt, jag och lovisa tog oss till Åby. Där vi fick gå upp för alla backar hem till Patte, eller rättare sagt, till hans mormor&morfars hus. Där träffade vi honom och Johanna, kollade lite på tv bara. Johanna och jag upptäckte att vi ska gå samma program på gymnasiet, och att det är 50 % chans att vi hamnar i samma klass, lite coolt. Sedan kom även Wadell och Skölde hem dit, och då bestämde vi oss för att gå ut, patte tog med sig fika. Vilket innebar cocacola och jordnöttsringar, haha! Så gick vi ner till gransjönäs badet(?), där satt vi på en brygga och hade allmänt trevligt. Det började regna efter en stund så då gick vi hemmåt, då ringde min bror och sa att han var påväg. Så de andra fick följa oss ner till konsum. Och påvägen sålde jag mina lockar! wohoooo, till wadell! Han kommer bli så fin, så fin. När jag kom hem var jag lite trött, jaarå. Men vi överlevde ju resan hem i partybilen! haha, herregud. Kvällen/natten, sedan bestod av raptävling och modevisning med bror, han är sjuk men jag älskar'n ändå!

varför låta något bra fortsätta vara bra?





Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder nånstans

Jag ska snart hoppa in i duschen, efter ännu en dag på jobbet. Jag har sand överallt, innan för BH;n till och med! Usch, men förövrigt älskar jag det! Bara att längtan efter sommarlov och sova länge blir starkare och starkare för varje dag. Men det är bara en vecka kvar nu, sista veckan, sen är det leeeeeeeedigt. Ikväll hoppas jag på att ha kul, i helgen hoppas jag på att ha kul. Vilket jag tror att jag kommer få! Ikväll bär det av till åby med Lovisa&Tess, som det ser ut nu iallafall, där ska vi träffa Patte och Johanna, och umgås med dom! Myspys. Sen imorgon, ska jag vara med Lovisa & Anton, och på kvällen åker jag till krokek och umgås med min älskade kusin, från lördag till söndag. Behöver få annat att tänka på hela helgen känner jag, sen nästa vecka tar vi tag i allt igen, och föresten så är det bara 8 dagar kvar till fröken Hanna Linnéa Kindh fyller 16 år! yeaaaaaaaah

jag vet hur det känns när röda ögon ser svart

Rätt hyfsad dag idag då, även idag möttes jag av en ettåring med stort leende på läpparna när jag kom till jobbet. Att han hade youghurt runt hela munnen och senare kräktes lite lätt på mina ben gjorde ingentiing. Han är världens sötaste, jag svär! Efter jobbet blev det jordgubbsmys med farmor och farfar innan jag tog bussen och mötte Lovisa i stan. Det var mycket trevligt och jag kom hem med lite förnyelse till garderoben. Ett linne, en tisha och en kjol :) bilder kaanske kommer, om jag orkar.

Men nu ska jag sova.
godnatt


Tell me how could love stand a chance again

Gissa vem som nästan kom försent till jobbet för att hon inte orkade upp ur sängen imorse för att hon inte gick och la sig tidigt som hon hade bestämt?! Johoorå, jaaag. Och inte nog med det så spöregnade det när jag åkte, så var dyngsur när jag kom fram! Plus att jag började halvsju, så det var jävligt tidigt, och jag var trööött. Men slutade vid halv 2 så det var rätt soft ändå! Jag gjorde succé i skogen med mammas rosa gummistövlar, barnen avgudade mig! haha! Förövrigt så räddar de söta små barnen mig ifrån för mycket tankar om dagarna, det är rätt skönt! När jag kom hem gjorde jag ingentiiing, satt och kollade på pappa & kay när dom målade hauers hus, det var gaanska kul! Haha, jag säger bara två höjdrädda lite äldre män på en byggställning ;D

Men nu har jag skickat massa änglar och puppyeyes till Tess på msn, så hon ska med & träna!
Det är vääääldigt längesen jag träna nu, ska bli skönt!

And no matter how hard I try, I can't escape these things inside I know

Jag sa att jag inte skulle göra någonting speciellt. Men jag och Tess tog en tur in till stan, till en början skulle vi bara köpa leggings, men det ledde till en fika på donken, som ledde till spårvagnsåkning, som ledde till bussåkning till åby för att sedan ta bussen tillbaka till norrköping och sedan bussen till söderköping. Men har man busskort måste man ju utnyttja det eller hur? haha. Men det var trevligt iallafall, var så längesen vi sågs!

Men vet ni va, nu ska jag sova. Jag ska upp klockan fem imorn, kanonkul (Y) naaat!
godnatt

http://hannakindh.bilddagboken.se

if you don't belive in something, you'll fall.

Även om jag inte var så pepp på att jobba så var det rätt kul. Barnen är verkligen urgulliga, att man möts av en liten 1-åring som springer fram med stort leende på läpparna och kramar en när man kommer gör att man trivs. Så dagen blev väldigt bra tillslut. Jag fick även höra att jag ser ut som en Emelie, haha! Nu sitter jag här och har inga planer på att göra nånting under eftermiddagen, behöver gå och lägga mig tidigt känner jag. Jag ska vara med och öppna imorgon, så jag börjar halv 7. ;/  Man fick ju inte så mycket sömn inatt på grund av ovädret, fyfasen va det åskade och blixtra där ett tag!

Hoppas det är bättre väder inatt, och att vi får lite sol snart!

torn in between of two

Idag är det söndag, och jag gillar inte söndagar. Men den här har, till en början, varit helt okej! Det blev en långpromenad med Lovisa förut. Vi var ute i 4 timmar tror jag, bara prataprataprata. Och hon ska ha ett tack för att hon lyssnar och försöker hjälpa. Nu har jag fått mer perspektiv på saker och ting, jag hoppas det blir bra! Sen försökte vi planera något för min födelsedag, som är om 2 veckor, men vi kom inte nånstans tror jag, haha.

Imorn är det jobb igen, jag är absolut inte pepp, jag vill inte. Jag vill va ledig. Men näärå, här har vi två veckor kvar! Usch.. Men jag får väl överleva. Det är bara hoppas det inträffar något roligt förövrigt i veckan som man kan längta till. För just nu känns det som om för mycket känslor ligger och väntar på att man ska ta tag i dem..

Men nu ska jag sova, böööh.

godnatt.

midsommar!

Jag känner mig inte jättepepp på midsommar, men det blir nog bättre under dan hoppas jag! Snart kommer Elin med familj, och sen ska vi käka här med massa annat folk, grannarna bl.a. Sen ska jag och Elin smita iväg och träffa Lovisa och Albin. Påtal om Lovisa så måste jag ringa henne nu! Därför blir det ett kort inlägg. Men iaf, vad vi ska göra ikväll är inte heelt klart riktigt, men det är sånt som märks!

Nu ska jag och min onda arm gå och ringa!
Jag har sjukt ont i armen, TRÄNINGSVÄRK mina vänner, träningsvärk. Varför? Jooo, för att jag fick bära runt på en liten tjej när vi hade midsommarfirande på jobbet igår, hon var rädd för allt folk och ingen annan hade tid med henne. haha!

naeee, ha en bra midsommar allihop :)

deppdeppdepp

I can't believe you were the one, to build me up and tear me down. What you said when you left, just left me cold and out of breath. I fell too far, was in way too deep, Guess I let you get the best of meeee.
And I never thought I'd doubt you.



I don't think that I can deal with the things you said, They just won't go away, And it makes no sense. I could just pick up the pieces But to you, this means nothing, Nothing at all.


I don't understand, it hurts to bad.
At least I try, can't you give it a chance?
or did'nt I mean a shit to you?

I hope you had the time of you life.

Nu är jobbet slut för den här veckan, himla skönt faktiskt! Även om jag gillar att vara där uppe, men jag är extremt trött när jag kommer hem. Imorse var jag på rätt så dåligt humör när jag vaknade, och det följde med ända upp till dagiset. Men där räddade en liten tjej på 3 år min dag, hon kom fram och kramade mig och sa "va söt du är". Då blev jag glad!

Vad som händer ikväll återstår att se, funderar på att sova ett tag nu, sen hitta på något annat. Men vi får se hur det blir! Imorgon är det midsommar, då ska jag va med Lovisa, Albin och Elin. Tess skulle tydligen göra annat .. Men vi hoppas att det blir kul! :)

my head on a silverplate

Egentligen har jag massor att berätta, men jag varken orkar sitta här, (22.22, nån tänker på mig! förlåt, var bara tvungen.) eller har tid att skriva. Jag måste gå och lägga mig, annars kommer jag somna på jobbet imorn! Tack för den kaffekoppen som höll mig vaken idag! Men det är bara imorn sen är det ledigt i tre dagar, skönt det. Midsommar och allt jue. Kollar på matchen också, Sverige-Ryssland, vi suger?! Verkligen, fyfan. Igår träffade jag Elin, idag har jag varit med Macce och Lovisa en stund. Men somsagt, massvis och berätta men tiden räcker inte till. måste sooova.
godnatt!

det är lite så jag jobbar, aahrå

När jag kom in i mitt rum för ungefär 1 & ½ timme sen, så såg jag inte min fotölj och inte min säng. De var helt begravda, under massa kläder. Så efter två tillsägningar av pappa så tog jag tag i städningen och började städa min garderob. Och ja, nu sitter jag här, klar! Det tog en och ½ timme, uuusch. Men nu är det fint, tror inte det kommer hålla så länge men iallafall, haha.

Idag har jag varit med Aany. Det var trevligt, hon får mig på bra humör! <3  Fast annapanna var väldigt trött idag, och osocial där på slutet, men jag överlevde! Vi får ses en annan dag när hon är piggare. Hon hade jobbat hela dagen, så det var antagligen därför hon var trött. Själv börjar jag jobba imorgon, undrar om jag kommer vara lika trött då? Haha, då blir det Elin som får stå ut med mig, för jag ska nämligen träffa henne när jag slutat! Det gillar vi!

Men nu ska jag ta något att äta, sen kolla ett OC avsnitt, för att sedan sova.
godnatt!


-

kan du inte ens ge mig en chans när jag försöker?

Jag behöver Elin, jag behöver min älskade Elin Lönn just nu.


nytt ännu en gång.

Jao, som jag sa förut så hade jag planer på en ny header. Det där med inspirationen gick inte så bra, så jag gjorde en annan helt utan tankar typ. Jag är inte jättenöjd, men den får duga tills jag kommer på något nytt. Kanske byter tillbaka till den gamla, får se hur det blir med det.

Förövrigt har jag nördat OC hela dagen, jag har sån himla magvärk att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ingenting hjälper heller, det är sjukt!

snow comes back to rain.

Söndag morgon, jag hatar söndagar, som om ni inte visste det. Fast egentligen så är det ju inget farligt med den här söndagen, eftersom det inte är skola imorgon, men jag hatar dem iallafall. Kanske för att nu på sommarlovet så betyder söndagar att en hel vecka av lovet redan har gått, dock har det ju inte det just den här söndagen eftersom jag fick lov i torsdags, men iallafall.

Vad som händer idag vet jag inte, ingenting bestämt. Kanske bara blir och ta det lungt, det beror på om min jädra magvärk släpper, det gör sjukt ont. Dagens ända planer är att skriva ner på ett papper vad jag önskar mig i födelsedagspresent, och så ska jag fixa lite till sommarjobbet. Det är det ända. Kanske blir att göra en ny header också, jag fick lust med det, och har fått lite inspiration, så vi får se.

2-1

Nu sitter jag här med Tess bredvid mig, hon är deprimerad. Vi har precis kollat på Sverige - Spanien, Spanien gjorde 1-2 i sista minuten typ. Vi skrek och nu har jag ont i halsen! Jävla skit.

Innan fotbollen var vi i stan, det var kul! Ingen kommentar mer än att det var roligt.
Therese är elak och retas, men jag är ganska duktig jag med!
muhaha.

Nu ska vi deppa vidare, hej!

I still wonder why.

Nu sitter jag här, andra dagen på sommarlovet. Kul med ett sommarlov med dåligt väder..? Naae. Jag vill ha massa sol, massa massa massa värme. Inte sånt här väder som det är idag, solen lyser lite, det är jättemolnigt, och det är inga vita moln utan gråa. Det är inget kul. Men tillräckligt med klagande på vädret.

Jag sitter här och är hungrig, kände jag nu. Samtidigt som jag sitter här och är hungrig så väntar jag på Albinobitchen, (Albin), han ska komma hit med teaterbilderna, så ska han få massa bilder av mig. Lite byteshandel sådär, så snällt av oss! Efter att Albinobitchen har åkt vet jag inte vad jag ska göra, det är sådant som återstår att se!

nu ska jag hämta frukost, hejdå.

sommarlov

Nu har jag sommarlov. Sommarlovet till gymnasiet, jag trodde aldrig att den dan skulle komma, haha. Igår var det kyrkan och sen säga hejdå till klassen. Några tårar kom det allt, jag kommer sakna alla så himla mycket <3 Efter alla tårfyllda farväl, alla korttagningar, (bilder kommer), så gick jag lovisa albin och tess till smultronstället. Där träffa vi Olle, albins kusin, så käkade vi glass med honom. Kvällen tillbringades ute med alla andra, det var trevligt! Sedan sova hos tess, vi vaknade rätt sent, sen blev det frukost och ta sig hem. Nu sitter jag här och väntar på Tess igen, vi ska även höra av oss till Lovisa är det tänkt.
Jag röstar för en lugn hemmakväll, får se vad tjejerna tycker!




                                                                                        älskade 9D <3
   

imorron gäller det!

Imorron är sista dagen med 9D. Sista dagen. Jag blev väldigt depp när jag läste tess blogg nyss, jag började gråta till och med. Det känns så sorgligt, jag vet inte om jag är den ända som känner så. Våran klass, älskade 9D, vi har fått sån sammanhållning. Så som vi peppade varandra under teatern, så kul som vi har tillsammans, det är unikt. Jag kommer gråta sönder imorgon! Inga mer sebba skämt, inga mer bänkbråk med erik, inga mer promenader i korridorerna med lovisa & tess, inga mer utskällningar för fötterna på bordet, inga mer mobba lärarna med 9D, inga mer skrattanfall med tess så klassen håller på att dö, inga mer irriterande på martin&dennis som porrar sig, inga mer böghögar med jessica i soffan, ingen mer karin & lisa humor, inga mer michaelmorning, inga mer albinobitchskämt, inget mer 9D.  fyfan.

jag älskar er <3

avslutningsmiddag

Medans naglacket håller på och torka så tänkte jag att jag kunde skriva lite här! Håller just nu på att förbereda mig inför avslutningsmiddagen som är ikväll, hoppas på en riktigt kul kväll! Även om jag har en dålig dag så hoppas jag på roligt! Vi har ingen aning om vart vi ska, så det ska bli en överraskning, sen blir det underhållning från eleverna och lärarna hela kvällen. Vi får se om vi får ihop det med våran underhållning, haha! Vi kommer hem rätt sent iallfall, men vi har sovmorgon imorn, sen är det student också. så full fart !


livsglädje

Jag orkar inte med nån sammanfattning om dom två senaste dagarna, det kommer imorn kanske, men jag kan säga att  dom har varit grymt underbara! Bad, snack och mys långt in på natten med mina favoriter. Jag kan inte förstå att vi bara har 3 dagar kvar, jag vill inte förstå att vi bara har 3 dagar kvar. Ni är livsglädje 9D, verkligen. Jag har aldrig mått så bra som jag gör med er, seriöst. Ni lyser upp mina dagar. Och nu ska man klara sig utan det här.?
Jag vill inte, jag vill inte släppa taget.

<3


(bilder kommer också )

ready to go!

Nu är det bara en Therese som saknas, sen ska vi åka och hämta Albin & Lovisa,
sedan bär det av mot östra ryd och  9D, 9D, 9D, 9D <3


Den här veckan är rätt körig har jag insett. Ikväll till sebba och sova där, sen hawaii hela dan imorn. Hem och ev träffa Erika och fira hennes födelsedag lite sent. Tisdag är det skolan, hem och hjälpa till med förberedelser för onsdagens student, sen kvällen är det avslutningsmiddag. Onsdag blir det skolan sen nyströmska och kolla på utspringet, så är det studentfest här hemma som gäller. Torsdag avslutning i kyrkan! Sen är jag ledig fredag, lördag och söndag. Sen börjar sommarjobbet!


efterlängtade söndag!

Även om jag inte gjorde ett skit igår, jag var knappt utanför min säng, så är jag sjukt trött. Det kanske är värmen som gör det, mycket möjligt. På tal om värme och väder och sånt så kollade min mamma på vädret på tvn härromdan, och vadå att hon fick panik när hon såg vad det skulle va för väder på tisdag? Det var stora regnmoln och regndroppar över hela sverige typ, då trodde hon att det skulle regna på onsdag också när bror tar studenten. Då vart hon inte speciellt glad kan jag lova, haha!

Egentligen borde jag börja packa nu, istället för att sitta här, för att den efterläääängtade söndagen är här. Nästan hela klass 9Damp <3 ska ut till Sebbu i östraryd och sova där! Sen imorn är det mentorsdag, så då ska vi bada i hawaii. Härligt värre! Det kommer säkert bli skitkul!

Nä, packning var det!

slappardag till max!

Idag har jag knappt inte gjort någonting alls, det är skönt. Det blev så att jag ställde klockan imorse för att gå ut och springa då, men det gick inge vidare. Jag hade inte tagit nån allergitablett och bricanylen hjälpte inte alls, det var jobbigt att andas ändå p.g.a allt gräs runt omkring. Så det blev en rask promenad istället. När jag kom hem så tog jag en kall dusch sen lade jag mig i sängen och kollade på "film", där har jag legat sen dess. Jag har kollat på de fem första avsnitten av Grey's Anatomy. Det är rätt bra faktiskt, jag har aldrig sätt det förut, men nu är jag ganska fast! Funderar på att kanske snygga till mig lite och hitta på något vettigt att göra, meeen vi får se hur det blir med den saken. Jag känner mig helt orkeslös.

run run run away

Jag sitter här i mina träningsshorts & en t-shirt. Det enda som fattas är en laddad mp3, men den ligger och laddar här bredvid så snart så är jag ute och springer! Vet inte riktigt hur jag ska springa än, vilken väg, för på kanalbanken är det säkert dömycket folk, och det vill jag inte möta några. Knepigt läge. Men nu ska jag fixa lite med mp3n sen kör vi, fullfart (Y)


För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig..

Nu sitter jag här igen. Jag har ont i magen, och lyssnar på musik. Erika har smittat mig, hon brukar lyssna på Melissa Horn. Det har jag med börjat göra, jag älskar hennes låtar, eller de jag har hört iallfall. Jag älskar hennes röst. iiih <3

Jag och Lovisa cyklade hem från tess förut, vädret var verkligen jätteskumt. Uppe hos tess var det jättekallt, sen när vi kom ner för backen så var det äckligt kvavt och man frös inte alls. Det kändes mycket weird. Men jag kom ju hem levande iallafall, det är väl det som räknas antar jag. Hemma hos tess kollade vi på film, och bara myste.

Imorgon är det lördag och jag planerar att ställa klockan för att gå ut och springa. Men vi får se om jag orkar mig upp, annars har jag bara bestämt att ha en egen dag imorn, bara jag och jag själv. Va fel det lät, men det är nog vad jag behöver just nu tror jag. Får se om jag hittar på något imornkväll, det är sånt som märks. Jag insåg att jag inte hinner träna den här veckan heller, det suger! För jag vill verkligen. Men då får jag väl ge mig ut och springa istället,
go hanna!

nej, nu ska jag nog sova tror jag. kanske, vi får se..

sveriges nationaldag

Det är varmt, sjukt varmt. Jag stod bara ut en halvtimme i solen, sen var jag tvungen att gå in igen. Nu ska jag snart byta från bikinin till vanliga kläder sen träffa Lovisa och Tess, så får vi se vad kvällen bjuder på. Det blir nog bra tillslut .. Skönt med helg iallfall, och den här helgen är efterlängtad. Speciellt söndag! Det kommer bli så sjukt kul! Vi ska ut till Sebba i östra ryd, hela klassen, och grilla, mysa bada och bara ha allmänt trevligt, så ska vi sova kvar där också! Jag längtar ihjäl mig. 9D <3


Nej, nu måste jag pysa!


jag blir så irriterad ..

make it go away

Jag har inte sådär jättemycket att säga idag heller .. Men ska försöka mig på ett litet inlägg iallfall.
Idag har vi haft tre stycken teateruppspelningar i skolan, det gick rätt bra! Jag måste bara säga att det är så sjukt härligt med den sammanhållningen vi har i klassen, vi peppar verkligen varandra till max. Det är bra & jag älskar oss! Det känns både tråkigt och skönt att teatern är över, det var riktigt kul att göra den, men det är väääldigt uttjatat nu. Nu ska vi bara överleva en halv vecka till i skolan, det är najs. Förövrigt idag så stressade jag mig hem som en idiot, för att sedan åka till Elin & Erik, för att Erik tog studenten idag! Grattis mitt fetto :) maha. Så har varit hemma hos dom och ätit massa gott och haft allmänt trevligt bara! Riktigt kul att träffa alla igen som man inte träffat på länge. Vi kom hem för en stund sen och jag känner att jag egentligen borde gå och lägga mig, men vi får se hur det blir med den saken ..

Imorn äre filmkväll hos tess som gäller ..


we are pro!

Jag har ingenting att säga just nu.
Förutom att 9D är pro och jag älskar oss <3



jag trodde jag betydde liiite mer kanske,
det gör så jävla ont att inse att man hade fel.
jag trodde att det du sa betydde något,
men neerå, här hade vi fel!





sovmorgon

Idag har vi sovmorgon till 10.35, riktigt skönt. Dock ska jag till vårdcentralen typ halv elva, så jag kommer ännu senare till skolan. Jag kommer lagom till lunchen tror jag, sen kollar vi på teater och sen börjar vi med vår egen teater! Så är det uppspelning ikväll också, jag är sjuukt nervös! Men det ska nog gå bra! hoppas jag ..

Nej, nu ska jag packa ner allt jag måste ha med mig. Hej!

Studentbal 2008

                 
stina & jocke                  bror & suss                              bror & suss         


                    
fuffe, patricija, bror, suss       hannes & sofia(?)          bror & suss 

 


My hopes are so high that your kiss might kill me

Ganska väldigt jättesoft dag i skolan idag! Syslöjd första lektionen, jag var så trevlig mot läraren, aahrå! Tess var allmänt dryg mot henne och det roade mig kan jag lova! Sen kollade vi på 9Gs teater, dom var jätteduktiga så nu har vi ännu mer press på oss, kul! Efter teatern så blev det varken bild eller spanska, så jag Lovisa Tess och Albinobitchen tog oss en glass på smultronstället, det var mysigt. Sen gick jag hem och skulle sola, men fastnade vid datorn av nån mysko anledning, haha. Bror kom hem och ville ha hjälp med det ena och det andra, han var nog lite nervös inför balen, bubben. Men snygg blev han när allt var klart! Efter att han dragit iväg för att hämta Suss och allt, så tränade jag repliker med Erika, det gick typ .. bra! Det är sjukt va nervös jag är redan! Men det ska nog gå bra! Runt halv halv sju bar det av bort mot brunnen där studentbalen skulle va, alla var sjuktfina och jag bara längtar tills jag får bli sådär fin! Det var jättekul att se! (bilder kommer).  Nu har jag och pappa varit ute och åkt i morbrors cab som bror lånat till balen, haha. Snart ska jag gå och sova också, så jag inte är övertrött och jätteflumm på teatern imorn!



it hurts, oh yes!

dashboard confessional

Nu blir det många inlägg på en och samma gång känner jag, men jag måste bara säga en sak!
Jag har fått världens crush, på dashboard confessional!

Den här låten är riktigt bra , hands down

taktalk !

Nu är jag nyduschad och fräsch, great! Har varit ute på promenix med lovisa, för en stund sen, men ändå! Vi fastnade på ett tak, där snackades det massa skit innan vi bestämde oss för att gå hem igen, mysigtmysigt! Vi mötte även massa onyktra studender i en kundvagn, haha! Dom betedde sig som om dom aldrig hade träffat tjejer förut!

När jag kom hem la jag in alla bilder från mösspåtagningen,
så här kommer några av dem!

     

finaste brännan!

Jag var ju då inte med och bada idag på gympan, så jag och Lovisa låg och solade på gräsmattan istället. Nu har jag värsta märkena efter mina shorts på framsidan av låren, och så har jag även märken efter mitt linne. Det är döfult! Jag lär på gå runt i bikini hela veckan om jag ska få bort den till skolavslutningen, haha.

don't walk away, if I fail

Dagen idag har varit kind of soft! Mentorstid & TFM första, som gick åt att bestämma vad vi skulle göra på mentorsdagen nästa måndag. Vi lyckades tillslut bestämma att vi ska ut till sebba på söndagkväll och sova där, sen tillbringa hela dagen i hawaii på måndagen! Det lär bli dökul, jag längtar verkligen! Sen kollade vi på teater också, iih onsdag är det våran tur! Efter teatern hade vi raast, sen fick vi bara lämna in böckerna sen gå från Matten och No;n, riktigt skönt! Sedan var det dags att gå till torget och kolla på mösspåtagningen, jag längtar tills jag tar studenten. Vilken frihet! Efter att vi fikat också så följde jag med mamma, netten och farmor till ÖB, hemresan var roligast! Jag har hört min mamma svära 4ggr på mindre än en kvart, haha deeet var kul! Nu ska jag ut med Lovisa, tjohej!

En dag med tess, kan det bli värre?

haha, jaaarå det kan det verkligen! Tess har höjt mitt humör idag kan jag lova, tack för det! Vi träffades runt tre eller nått kanske, då hjälpte jag henne med en ny header till sin blogg! (http://jaklakrokus.blogg.se) Efter mycket om och men så blev hon iallfall nöjd. Sedan gick vi ut och satte oss på höbalarna och pratade, jaa min kompis therese bor på landet men jag tycker om henne iallafall! Tack för att du lyssnar och förstår. Efter våran lilla pratstund tvingade hon in mig i hästhagen, USCH! Det var elakt, hästar är inte min grej, jag var livrädd! Jag stog där och skrek "den rööör sig emoot mig" och hon bara stod och skrattade bredvid, riktigt creapy. Efter min skräckupplevelse gick vi hem till Tess igen och kollade på fotbollen och käkade glass. Glassen var mumsig, Tess cpryck var roliga och matchen sög. Ukraina vann med 1-0, men vi hade iallfall snyggingar att kolla på, maha!

Och nu sitter jag här hemma och har väääärldens lust att träna, men nejrå, min satans förkyldning hindrar mig! Så har vi bad på gympan imorn, det känns ju kanonkul (Y) Vet inte om jag ska vara med, men kanske måste. Baah.
Nu ska jag duscha, tror jag, eller snart iallafall.
Sen ska jag fundera över livet, känslor är till besvär!
ciao.

thoughts spinning around

Jag borde ha förstått då när du tittade bort
Att allting har ett slut
Att det vackra är kort
Nu sitter jag och fryser på en regnig perrong

Och här kommer alla känslorna på en och samma gång



Du har vingar, alla andra är som förut
Du vill börja när allt har tagit slut

Ingen träffar mig så hårt som du
Ingen ser igenom mig som du





ny header!

Jag hade lite tråkigt, så jag satte mig och pillade på en ny header. Vad tycks? :)

sjung om studentens lyckliga dar

haha, min bror har hittat studentlåten i tecno verasion, så den spelas nu väääldigt mycket! Jag har nog fortfarande inte insett det, min bror tar studenten! Den här veckan är det bal och grejer och nästa vecka är det studentfest. Jag längtar, det ska bli så kul! Fast sen att han ska jobba massvis för att sedan kunna åka ut och resa i flera veckor/månader är väl inget jag längtar till direkt, men jag får väl överleva utan honom!

Tillbaka till verkligheten istället för framtiden. Nu sitter jag här och käkar frukost, sen ska jag träffa Tess en stund. Igår var det en rätt bra dag! Storå med Lovisa och Tess, men jag tror jag skrev om det i förra inlägget va? Iallfall, sen när jag kom hem efter att ha umgåts med dom hela dagen så satte jag mig här. Så bestämde jag & Carl att han skulle ta moppen ner hit och sociala sig med mig, så det gjorde han! Så vi kollade på film och pratade massa, det var riktigt trevligt! :)


nu ska jag gå och göra mig i ordning, so long!

RSS 2.0