Jul, fantastiska fina jul

Julhelgen är nu över. Det känns alltid lite smålustigt efteråt tycker jag, man väntar, är spänd och längtar så länge innan och sen så är det några dagar och så är det över för denna gång. Men vi har haft en fantastisk jul.

Dagen före julafton åkte jag och J till söderköping, lämnade packningen hemma hos mamma och pappa och tog en sväng upp till farmor och farfar på en fika. En stund hos Alexandra hann vi också med, fick krama på Edvin lite grann. Fick en så fin julklapp av henne också! Framåt kvällen åkte vi tillsammans med mamma och pappa ut till mormor och morfar på landet. Uppesittarkväll med morbror och kusiner. Inga vinster på bingolotto men däremot massa skratt, god mat och bra vinster på julklappsspelet! Vi sov hemma hos mamma och pappa den natten, för att sedan åka upp tidigt till farmor och farfar för grötfrukost tillsammans med min faster. Mysig morgon även där!

Framåt förmiddagen packade vi ihop oss och åkte till Björsäter, hem till Js föräldrar där även alla hans bröder med familj var. Det blir en mer speciell julstämning och julafton när det är barn med i bilden. Förväntan i luften och längtan efter jultomten. En så himla mysig dag och kväll där, med alldeles för mycket julmat. Juldagen så bjöd vi hit mamma och pappa samt Js föräldrar på middag. När det var midsommarvärme på julafton så kan man väl grilla på juldagen tänkte vi, så vi åt grillat, så gott efter all julmat. Spelade spel och umgicks! Sen var den julhelgen slut.

Slås om och om igen av vilken fantastisk familj och svärfamilj jag har! Så tacksam för det!



 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0